Binnenland

Kijk: zo erg haat D66 onze boeren en andersdenkenden

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

In Overijssel heeft D66 zo’n hekel aan onze boeren en andersdenkenden dat ze aan het college vragen hoe de provincie kan voorkomen dat er ooit weer een protestvlag wordt opgehangen.

Je kunt je voorstellen dat bepaalde groepen over een poosje weer onze lantaarnpalen en provinciale wegen kapen voor vlaggen of voor andere uitingen en symbolen, zei het Overijsselse Statenlid Peter Schouten (D66).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet wenselijk

“Dat lijkt me niet wenselijk,” vervolgde Schouten, die vroeg wat het college gaat doen om te voorkomen dat iets vergelijkbaars nog een keer gebeurt en hoe in dat geval gehandhaafd wordt. Hij dacht zelf aan een verordening of ander instrument.

“Kortom: even een kijkje in de toekomst van hoe kunnen we iets vergelijkbaars langs onze wegen voorkomen,” aldus het Statenlid.

Idiote afbraakbeleid

PVV-Statenlid Joeri Pool reageerde: “Als D66 zich afvraagt hoe je kunt voorkomen dat mensen zo boos worden dat ze die vlaggen gaan ophangen, misschien moet D66 dan eens gaan stoppen met dat idiote afbraakbeleid. Dat zou een hele goede oplossing zijn.”

Dus om te deugen moet je de progressvlag goedkeuren, de SDG-vlag goedkeuren, de BLM-vlag goedkeuren, de Oekraïense vlag goedkeuren, de Russische vlag afkeuren, de Nederlandse vlag goedkeuren, de omgekeerde Nederlandse vlag afkeuren en de boerenzakdoek afkeuren.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Hij Rutte is aan een NPO tour bezig met zelfpromoting.
Kost hem niets, tegelijkertijd is hij zichtbaar.
Niet meer of minder dan dat.

Robert
Robert
1 jaar geleden

ik heb het antwoord voor die meneer, dat is namelijk “NIET”! wij zijn niet te stoppen, je krijgt ons er niet onder, we luisteren niet en je kunt de schijt krijgen met je tirannie!!

ADAM
ADAM
1 jaar geleden

Rot toch op met je vlaggen. Wat dacht je van GEEN vlag. Ik kots van al die vlaggen. Aan de gevel, aan een stok, achter je naam op social media. Hoe onzeker ben je als je die vlaggen moet gebruiken om je punt te drukken.

Smerig D66, porno en sexschandalen, leugens, wef poedels, misbruikte vrouwen afkopen, jonge jongens ronselen voor sex. Ga daar maar eens een vlag van maken. Vuile club incl iedereen die daar nog op stemt.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Er komt geen eind aan de arrogantie!!!

Of zijn het de laatste, van angst doorspekte, stuiptrekkingen…….

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x