Homepagina » Financieel » Bankenbolwerk City of London implodeert (video)

Bankenbolwerk City of London implodeert (video)

De gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Er is sprake van een waar slagveld in de bestuurskamers van Barclays. Diverse topmannen hebben het veld geruimd.

De Franse justitie heeft invallen gedaan in woningen en kantoren van oud-president Sarkozy. De politie zoekt naar bewijs voor illegale giften.

Er wordt een onderzoek ingesteld naar JPMorgan Chase omdat de bank ervan wordt verdacht de markt te hebben gemanipuleerd. Daarnaast doen Noord-Amerikaanse, Europese en Japanse autoriteiten onderzoek naar een aantal grote banken waaronder Citigroup, HSBC, UBS en Royal Bank of Scotland.

In Washington bereikte de loopgravenoorlog tussen minister van Justitie Eric Holder en Darrell Issa, de Republikeinse voorzitter van de toezichtscommissie in het Huis van Afgevaardigden, een hoogtepunt. Holder wordt verweten dat hij een schandaal in de doofpot wil stoppen.

Libor-schandaal

De Britse krant The Guardian heeft de laatste ontwikkelingen rond het Libor-schandaal op een rij gezet. Ook de gouverneur van de Bank of England Mervyn King (foto) wordt verdacht van betrokkenheid bij de rentefraude.

Naar verluidt zou er in 2008 een telefoongesprek zijn geweest tussen oud-bestuursvoorzitter van Barclays Bob Diamond en Paul Tucker, vicegouverneur van de Bank of England, over het rentetarief dat Barclays iedere dag indient en op basis waarvan de Libor-rente wordt samengesteld. Diverse ingewijden hebben Robert Preston van de BBC laten doorschemeren dat managers van Barclays meenden toestemming te hebben van de Bank of England om te rommelen met het rentetarief.

De politieke en publieke druk op Barclays liep de afgelopen dagen enorm op. De Britse premier Cameron kondigde een parlementair onderzoek aan. Er wordt onderzocht of de betrokkenen strafrechtelijk kunnen worden vervolgd.

Rothschilds

De Bank of England is in handen van de Rothschilds. De Britse centrale bank is net als de Federal Reserve eigendom van de Rothschilds en andere bloedlijnen van de Illuminati.

Alle centrale banken ter wereld op een paar na worden beheerd door de Rothschilds. Zij staan ook boven de Bank for International Settlements (BIS).

Bronnen: Guardian.co.uk, Americankabuki

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Gaat de goede kant op in ieder geval, maar ik kijk reikhalzend uit naar de gevolgen. Ik wil graag (alweer) opmerken hoe onzinnig onze nieuwsuizendingen (msm) zijn, waar een heleboel niet of niet juist wordt gemeld.

  1 likes
 2. Sarkozy heeft dit allang aan zien komen en de bewijzen verdonkeremaand denk ik..Maarruh.. ik dacht dat er gelijk arrestaties verricht zouden worden wereldwijd ..?

  0 likes
 3. Het net sluit zich!

  0 likes
 4. 2012 time for change

  super goed nieuws.

  0 likes
 5. “Bankenbolwerk City of London implodeert”, eerst even afwachten of deze titel wel de juiste omschrijving is. Wil er nog even op wijze dat de echte meesters van de aardbol nog steeds ongenaakbaar zijn. Topmannen en presidenten zijn ook maar slaven, maar dan wel met wat aanzien en wat macht.

  Een topman of een president maakt geen plannen voor eeuwen ver, richten ook geen instituten op die wereld autoriteiten worden etc etc. De meesters der aarde doen dat wel en nog veel meer..

  0 likes
 6. Wanneer WIJ ons werkelijk willen bevrijden, is het belangrijk dat wij geen angst in ons laten ontstaan. Zoals reeds over wat het volk van IJsland heeft gedaan voor zichzelf, kunnen wij ook. Zij hebben zich door de dreigementen van hun toenmalige regering die onder COMMANDO stond van de Banken en hun eigenaars NIET BANG laten maken. Ze hebben de regering weggejaagd en alle schuldigen die de Bankencrisis hebben laten ontstaan gearresteerd. Ze zijn werkelijk vrij! WIJ, vrije burgers van Europa met 750 miljoen inwoners moet het toch mogelijk zijn alle regeringen met hun Commando een halt te roepen. Stel er zijn een miljoen mensen in Europa die zich tov het volk misdragen heeft, dan moeten we toch met 749 miljoen mensen deze lieden aankunnen ze te zeggen dat we met ze klaar zijn!

  0 likes
 7. [quote name=”johan”]”Bankenbolwerk City of London implodeert”, eerst even afwachten of deze titel wel de juiste omschrijving is. Wil er nog even op wijze dat de echte meesters van de aardbol nog steeds ongenaakbaar zijn. Topmannen en presidenten zijn ook maar slaven, maar dan wel met wat aanzien en wat macht.

  Een topman of een president maakt geen plannen voor eeuwen ver, richten ook geen instituten op die wereld autoriteiten worden etc etc. De meesters der aarde doen dat wel en nog veel meer..[/quote]
  En de meesters der aarde zijn.. demonische krachten uit andere dimensies.

  0 likes
 8. Als het geld op is, word alles bloot gelegt dat door geld bedekt bleef.

  Geld dat stom is, maakt recht wat krom is.
  Dus in grote lijnen zag ik het wel aankomen.

  Maar voor mij gaat het pas echt spannend worden als de Rothschilds in zicht komen.
  Als dat gebeurt en er volgen grote arrestaties op dat nivo, dan is er iets nieuws aan de hand!

  0 likes
 9. @c
  Wees tevreden, er gebeurt tenminste wat….wordt vervolgd, let maar op.

  0 likes
 10. Als de City implodeert = het over en uit.
  De aanslag op het cia gebouw & de twintowers was slechts om de invoering van Nesara te dwarsbomen door de illuminatie.

  De invoering ervan duurt even maar dan heb je ook wat.

  0 likes
 11. “Men” zal er iig niets van merken!
  Nu niet, straks niet, nooit niet!

  0 likes
 12. Men zou nu moeten overgaan in de massa-arrestaties van de corrupte elite als o.a. corrupte politici en bankiers.

  0 likes
 13. [quote name=”Louis”]Wanneer WIJ ons werkelijk willen bevrijden, ………WIJ, vrije burgers van Europa met 750 miljoen inwoners moet het toch mogelijk zijn alle regeringen met hun Commando een halt te roepen. Stel er zijn een miljoen mensen in Europa die zich tov het volk misdragen heeft, dan moeten we toch met 749 miljoen mensen deze lieden aankunnen ze te zeggen dat we met ze klaar zijn![/quote]
  Helemaal mee eens, en wie weet komt het ook op dat punt. In Duitsland is er veel meer openlijk kritiek door oud politici, en vandaag een oud politica van Justitie op het ESM-verdrag.Ook zijn al demonstraties. Alles heeft met elkaar te maken en het wordt steeds duidelijker dat het emmertje bij volk langzaam maar zeker begint vol te lopen. Wij Nederlanders komen wat traag op gang wat protesteren betreft. Het is waar wat je zegt: wat kunnen zij nog als ook maar de helft van het volk stopt met volgen?

  0 likes
 14. Ik vind het top! Wow, ook zou ik graag de video willen bekijken maar het vlak tussen de text is helemaal leeg… Hebben jullie( alle reageerders ) de video kunnen bekijken? Of ligt het aan mijn I-pad?
  Maar nogmaals, dit soort nieuws, daar wordt ik blij van : ) geeft mijo bevestiging van e.e.a waar Salusa het over heeft! Op de NOS hoor je dit natuurlijk maar weer sumier medegedeeld en ook nog eens met wijnig uiteg en op een toon alsof het niets is en hop, verder met het volgende onderwerp….. Het nieuws van onze journaals is zo nietszeggend! Ik hoorde van mijn turkse buren dat het nieuws in Turkije veel langer duurt en er veel uitleg en achtergrond informatie wordt verschaft…..onze berichtgeving stelt echt niets voor!

  0 likes
 15. Ik zou ook veel liever een wereld zien waar de mensheid niet langer de slaaf van de zionisten is.
  Maar de realiteit is anders!!!
  De Rothschild en Co hebben oorlogen in elkaar gestoken, en doen dit nog steeds. Ze hebben zelfs persoonlijk de hoogste posten gehad in (Britse) geheime diensten. Hun organisaties luisteren nu naar elke telefoon en checken elke e-mail. Ze zijn de baas van het schapenhok “aarde”. En zien ons als hun vee.

  Hun big brother groeit elke dag.
  Ze verhuizen industrieën van het westen naar het verre oosten om inkomens meer gelijk te maken. Zodat we soepel in één nieuwe wereld zouden kunnen binnengaan.

  Zolang er politiekers zij, zoals een Herman Van Rompuy (zonder buitenland ervaring), die gewillig instemmen om de hoogste posten in Europa te bekleden en zich te onderwerpen aan Rothschild en Co….. zolang zal het de zionisten lukken om sterk door te gaan.

  0 likes
 16. Wanneer bast de bom van corrupte-schandalen binnen het bankwezen? Ik ben/wij zijn zelf ook slachtoffer geweest van het stelen van al onze financiën door de bank en konden nergens verhaal ophalen.

  0 likes
 17. om te stoppen met volgen hoef je niet eens te demonstreren op straat. je kan lekker van thuis uit gewoon niet meer meedoen. alle touwtjes laten vallen die je hebt opgepikt omdat ze je in je hand werden geduwd, zo van: hier pak aan, het is goed voor je. uiteindelijk zitten we nu zo vast aan al die opgedrongen touwtjes dat het best moeilijk is om weer los te komen. maar stuk voor stuk, touwtje voor touwtje lospeuteren en weg ermee! we hebben alle tijd. als je eenmaal bent begonnen gaat het gewoon zijn gangetje en tijd is onbelangrijk. iedereen op zijn eigen tempo. stuk voor stuk. iedereen komt er wel al ‘ie maar wil! maar ik ben ook wel ongeduldig met mezelf soms. alleen dat helpt niet. dus g-e-d-u-l-d en altijd weer even aarden en bij jezelf terug komen, stil zijn, leeg maken, loslaten ~ dan weet je het weer en kan niets en niemand je afleiden van het juiste pad. je voelt het gewoon! ‘t is moeilijk maar daarom is het ook zo leuk als het lukt!

  0 likes
 18. [quote name=”sus”]dus g-e-d-u-l-d en altijd weer even aarden en bij jezelf terug komen, stil zijn, leeg maken, loslaten ~ dan weet je het weer en kan niets en niemand je afleiden van het juiste pad. je voelt het gewoon! ‘t is moeilijk maar daarom is het ook zo leuk als het lukt![/quote]
  Volledig mee eens sus! Zo VOEL en ERVAAR ik het ook, ik leef al naar hoe ik de wereld om me heen wil zien, al valt dat me nog heel vaak heel zwaar. Iedereen doet nog anders en willen je meesleuren in dit drama! Neen, niet meer aub, genoeg is genoeg!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

viroloog

Geen bewijs dat coronavirus kan worden verspreid in supermarkt, zegt deze vooraanstaande Duitse viroloog

Er is geen bewijs dat het coronavirus ...

bill gates

Onthult Bill Gates hier de echte reden achter de lockdowns?

Op 24 maart sprak Bill Gates met ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.