Binnenland

‘Er zijn 2 mogelijkheden: ze hebben geen enkel idee waar ze over lullen of ze liegen u keihard voor’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heeft u er vertrouwen in dat onze overheid en haar ‘experts’ ons uit deze crisis gaan leiden? Die vraagt stelt Stefan Noordhoek in onderstaand filmpje.

Het Outbreak Management Team raadt het kabinet aan om een korte lockdown in te stellen, gevolgd door het voeren van de zogeheten 2G-regel. “Die regel houdt in: als u nog wilt werken, sporten, nog naar een restaurant wilt kunnen gaan of naar de bibliotheek, dat u of genezen moet zijn, of u moet gevaccineerd zijn met de allerlaatste booster.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Iedereen die denkt: ‘ik ben gevaccineerd, ik ben in the clear’, realiseert u zich dat dat niet zo zal zijn,” zegt Noordhoek. “Heel binnenkort wordt uw gevaccineerd-status omgezet in ongevaccineerd, want u heeft de laatste booster nog niet gehad.”

Wetenschappelijk waanzin

Over het OMT-advies zegt hij: “Het is wetenschappelijk waanzin. Het is feitelijk de grootste ontkenning van wat er gebeurt in alle landen om ons heen, waar je gewoon naar de cijfers kunt kijken.”

Enkele weken geleden zei het kabinet ‘ernaar te streven om op 1 november alle coronamaatregelen op te heffen’. “Er hoeft dan ook nergens meer een coronatoegangsbewijs getoond te worden,” meldden premier Rutte en minister De Jonge.

Geen enkel idee

We gaan echter naar een totaal andere situatie. “Hoe kan dat? Voor mij zijn er maar twee mogelijkheden,” aldus Noordhoek. “Eén is dat onze overheid en haar experts geen enkel idee hebben waar ze over lullen. Een andere is dat ze het wel weten, maar dat ze u keihard voorliegen.”

“Beide opties geven mij absoluut niet het idee dat deze overheid met deze experts ons ook maar enigszins uit de crisis zullen kunnen leiden.”

4.8 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

208 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buck G. Fates
Buck G. Fates
2 jaren geleden

Natuurlijk weten die duivels waar ze mee bezig zijn!

Klaus Schwab zal trots zijn!

Julia
Julia
2 jaren geleden

Ze liegen en bedriegen de hele boel. Nog even en zij zullen ook verantwoording moeten afleggen. Kijk naar de bloedzuigers in Amerika, velen staan al terecht. Natuurlijk denkt U ik heb er niets over gehoord maar er zijn signalen genoeg dat er heel wat gebeurt.

Kas
Kas
2 jaren geleden

Lockdown? er kunnen nog wel wat verloren levensjaren bij, die 520.000 van de vorige ronde was niet genoeg… het gaat niet meer om(virus) feiten, bedrijven slopen en QR controle want de EPI, digitaal betaalsysteem zal en moet doorgang vinden, je moet aan de QR app.. voor wat, virus/klimaat/ID/Rijbewijs/kan hen niet schelen wat… basis inkomen komt er aan , great reset is op stoom

-= GensNet =-
-= GensNet =-
2 jaren geleden

De regering is nu heel goed in de mensen “lekker” maken met een dooie mus. Dàt is gewoon hun tactiek. De touwtjes aantrekken; laten vieren; de touwtje iedere keer weer strakker aantrekken tot de mensen murw zijn gemaakt en dan vanzelf wel opgeven.

Back to top button
208
0
We lezen graag je reactie!x