Homepagina » Het Complot » Legendarische complottheoreticus: “De goden die mensen aanbidden zijn reptielachtige buitenaardsen”
Legendarische complottheoreticus: "De goden die mensen aanbidden zijn reptielachtige buitenaardsen"

Legendarische complottheoreticus: “De goden die mensen aanbidden zijn reptielachtige buitenaardsen”

Al sinds de jaren negentig schrijft David Icke over de Nieuwe Wereldorde, de Illuminati en de plannen om een wereldregering en -leger te vormen en de wereldbevolking te chippen. Icke stelt dat het duidelijk moge zijn dat deze plannen nu worden uitgewerkt, schrijft de krant OC Weekly.

Aan de hand van wereldgebeurtenissen ontmaskert Icke de zogeheten ‘Verborgen Hand’. Wie stuurt het systeem aan en waarom? Zijn meest controversiële theorie stelt dat interdimensionale reptielachtige buitenaardsen de mensheid al sinds de oudheid controleren door middel van bepaalde bloedlijnen.

Icke sprak met de krant over het boek 1984 van George Orwell, de film The Matrix, satanisme en pedofilie. Hij zei dat er steeds meer wetenschappers zijn die zeggen dat we echt in een soort Matrix leven.

Droomwereld

George Orwell, die eigenlijk Eric Blair heette, was volgens Icke nauw verbonden met de elite. Hij zegt dat veel van wat in zijn boeken staat vandaag de dag echt gebeurt. “Orwell beschrijft Big Brother tot in detail en dingen als Skype, smartphones en het gebruik van terrorisme, angst en hersenspoeling om het volk te bespelen,” zei hij.

Net als in The Matrix zijn mensen een bron van energie voor niet-menselijke entiteiten, de reptielachtigen, aldus Icke. The Matrix is een droomwereld waar de mensheid in opgesloten zit, gecreëerd door een kunstmatige intelligentie. “Dat is precies wat ik zeg,” zei hij. “We leven in een hologram dat gecreëerd is en gemanipuleerd wordt door deze niet-menselijke entiteiten. Ze hebben ons in een droomwereld gestopt, een simulatie.”

Hij wijst erop dat er de laatste jaren wetenschappelijke studies zijn verschenen in India, Japan en de VS waarin de vraag wordt gesteld of het universum een projectie of een hologram is. In New York was in april een bijeenkomst waar topwetenschappers discussieerden over de vraag of ons universum een simulatie is.

Energie

Mensen als Ray Kurzweil van Google zeggen dat ze willen dat mensen tegen 2030 ingeplugd zijn in de ‘Cloud’. Dit is eigenlijk hetzelfde als ingeplugd zijn in de ‘Matrix’, stelt Icke.

De ‘goden’ die mensen aanbidden zijn volgens hem die niet-menselijke entiteiten. “Satanisme bestaat echt,” zei hij. “Het draait allemaal om energie. Mensen voeren overal ter wereld rituelen uit en dat stelt deze entiteiten in staat om te verschijnen.”

Icke legt uit dat deze entiteiten teren op emoties als angst, pijn en lijden en dat de samenleving en wereldgebeurtenissen om die reden zoveel mogelijk gericht zijn op deze emoties.

Hoop

Wat deze entiteiten volgens hem het meest nodig hebben is de energie van kinderen. “In Groot-Brittannië sta ik erom bekend dat ik pedofielen binnen de elite ontmasker,” zei hij. “De reden waarom er zoveel pedofielen op hoge functies zitten, is dat zij letterlijk worden bezeten door deze entiteiten.”

Maar er is hoop, aldus Icke. Hij reist al 26 jaar de wereld rond en merkt dat mensen eindelijk wakker beginnen te worden. Jaren geleden stond hij in kroegjes en tegenwoordig staat hij voor zalen met duizenden mensen.

[OC Weekly]


Vond je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Buitenaards of niet, de vraag hier is: hoe zetten wij de kliek nu eindelijk eens AF. Want ze zijn echt niet van plan om weg te gaan als wij lekker voor de tv blijven zitten. “Je kan er niks aan doen, het is nu eenmaal zoals de wereld draait” hoor je nog steeds heel veel mensen zeggen. Met zo’n opmerking veeg ik de vloer aan. We moeten eerst af van het massaal heersende idee, dat alle gebeurtenissen op de wereld heel spontaan plaatsvinden.

  18 likes
  • Peter
   Het is een misverstand dat je niets zou kunnen doen. Wat zou je kunnen doen Peter, denk na want er is genoeg en als velen dat doen stort het kaartenhuis vanzelf in.

   9 likes
   • Het punt is dat het kaartenhuis bewust in elkaar valt. Als het systeem(geld) valt dan valt ie op het moment dat de elite dat wil. Niet op het moment wij dat willen. bv. als de Duitse bank valt, dan is het gedaan. De gevolgen zijn gigantisch. Het overlevingsmechanisme bij de mens wordt dan in werking gezet. Men gaat groeperen. Kleurtjes bij kleurtjes, geloven bij geloven(islam) enz. Erdogan is hier al mee bezig.
    De islam zal hier de overhand nemen, omdat dat dan beter aansluit bij het systeem. Vrouwen weer thuis, zorgen voor familie, bedekking zon/straling ether enz. Er is geen voldoende werk voor iedereen. Dat moet nu toch onderhand wel doordringen.
    Niet dat ik dat leuk vindt, maar is een logische redenering.
    Overigens zie ik een patroon. De overnames die er zijn geweest na Solomon komen nu weer terug naar het begin van Solomon.
    Je kunt niks doen(grote plaatje/wereldmacht/verschillende mensen), behalve in je eigen omgeving. Zorgen voor elkaar. Waarom denk je dat we nu moeten mantelzorgen, vrijwilligerswerk moeten doen enz. Dit zijn voorbereidingen op de grote val. Tevens houdt het de boel/het systeem nog in stand. Er zitten altijd meerdere kanten aan iets wat opgedrongen wordt. Een uitkering was/is er, om het systeem omhoog te houden. Dat heeft geen waarde meer, want het systeem was al in de jaren 80 failliet en staat nu op klappen.
    Tip: Ga prepperen! Maak vrienden! Maak een overlevings plan! Zorg ervoor dat je primitief kunt overleven. Als het zover is, wees dan niet meer zo aardig bij conflicten, want dan is het jij of zij/hij. Leven of dood.

    10 likes
    • man man Elise, wat zit je er te dazen.

     6 likes
    • jouw reactie klopt schat, maar je spreekt jezelf soort van tegen. want als het kaartenhuis bewust in elkaar stort, dan gaan hun zeker naar de maan verkassen ofzo? en ons hier in puin laten liggen? zoals je al heel erg eerlijk toegeeft, wat ik trouwens zeer op prijs stel, is dat de Islam de overhand zal nemen, )omdat deze gwn de waarheid is en indien iedereen de regels goed nastreeft, niet zoals vandaag de dag gebeurt) dan zal er echt vrede zijn, de elite weet dat de Islam de waarheid is, maar deze willen er niet aan toe geven, omdat ze zich te hoog voelen en ze aanbidden de duivel, vandaar het peace teken, moslims doen 1 vinger in de lucht, zovan er is maar 1 god, en hun doen 2 vingers, want ze weten dat er een god is, maar hun zien de duivel ook als god, van daar 2 vingers, vanuit geloof leer je dat er maar 1 god is, de Islam is later gekomen, omdat de joden enof duivelaanbidders de bijbel hadden veranderd, vandaar meerde versies ervan. daarom is de Islam gekomen, dus een christen met gezondverstand zou overstappen naar de Islam.
     nogmaals ik stel het zeer op prijs dat je altijd zo eerlijk bent en goede informatie en argumenten stelt in je reacties. kijk niet naar die onwetenden die domme reacties schrijven, is niet nodig om boos te zijn op hun, is eerder zielig weet je. kennis is zeer kostbaar en moet daarom ook gedeeld worden, wordt ook in de islam gezegd dat je ervoor beloond wordt als je kennis vergaard en deelt met je naasten, gelovig of niet.
     groetjes,

     2 likes
     • geloof is geloof en heeft niets te maken met de waarheid .verdeel en heers …..elk geloof is iets dat je “geleerd” wordt in DEZE Dimensie…..

      2 likes
     • hun willen geen vrede op aarde dus als ze toch al weten dat de islam de overhand zal nemen, waarom zouden ze alles dan in elkaar laten storten, islam is vrede. wie de islam heeft bestudeerd weet dat dit een feit is en wie naar de nos kijkt weet dat niet. waarom zouden ze opeens stoppen, of ze zeggen dit, zodat iedereen gaat denken: o laat ze maar, binnenkort zijn ze hier toch al weg. en dan onderneemt niemand meer actie tegen hun, want he, ze gaan al zelf weg. dus waarom vechten?

      1 likes
  • Ik ben het in grote lijnen eens met hetgeen Icke beweert. Al sinds jaren ben ik mij bewust dat wij mensen in een soort matrix gevangen zitten. Er is wel degelijk een manier om daar uit te komen! Deze heb ik beschreven in mijn uiterst controversieel boek: Twee Goden. Daarom huil ik niet mee met de vele wolven over de slechte toestanden in de wereld omdat ik mij bewust ben dat het geen enkele zin heeft om dat te doen, integendeel zelfs: je versterkt het netwerk daar alleen maar mee!

   0 likes
   • @robbertje

    Hoi robbertje, de enige manier om eruit te komen is eerst het inzien van want anders word het nu nog steeds niet begrepen.

    Het gaat om zien en handelen maar mijn inziens ziet het gros het nog geheel niet.

    0 likes
    • Dan zal je deze woorden ook wel begrijpen, Tinus: “Het oog is de lamp van het lichaam. Dus als je oog, dat is: je inzicht, helder is, zal heel je lichaam verlicht zijn. Maar als je oog troebel is, zal er in heel je lichaam duisternis zijn. Als het licht in jezelf verduisterd is, hoe groot is dan die duisternis!”

     Het accent ligt bij elk individueel persoon . . .

     0 likes
     • @robbertje

      Hoi robbertje, Ik denk daar anders over, ik pas logica toe en dat is als je het ziet moet je het begrijpen! Vele kijken en zien het niet omdat het niet begrepen word. Dat begrijpen heeft weer te maken met de status van ieder zijn bewustzijn of die nog slaapt of half wakker is. Het heeft allemaal te maken met de status van het bewustzijn.

      0 likes
 2. Dat de man nog leeft mag een wonder heten,als je tenminste mag geloven wat er met Max Spiers gebeurd is.

  13 likes
  • In 1 van zijn vele filmpjes/interviews legt hij uit waarom hij nog leeft en waarom hij met rust gelaten wordt. Heeft ook weer te maken met energie en eigen frequentie afstemming. Ik heb even de link niet naar het interview excuus. Maar is zeker te vinden voor de geïnteresseerden.

   5 likes
   • Volgens Icke leef je altijd. Maar bepaalt je bewustzijn hoe en waar.

    Hier iets over Leven en Dood:

    ”… Observeer de grondslagen van de namaak-realiteit en diens programma’s en je zult zien dat de dood er een primaire component van is. Archons zijn een omkering van leven en daarom is de dood het ‘leven’. Een virus op je computer of laptop verstoort de manier waarop het systeem functioneert en kan een perfect beeld op het scherm in chaos veranderen.

    Onze wereld wordt door de vernietiging van het milieu verwoest en dit is het virus dat zich uitspreidt. Ieder jaar sterven er duizenden soorten uit. Schoonheid is wat er overblijft van de hoge-frequentie aarde in de slechte kopie. Lelijkheid, vervuiling, uitsterving en de dood is het virus dat de slechte kopie verder verstoord.

    De hoge-frequentie aarde gaat over leven en de lagere frequentie-omkering van de Archons wordt gedomineerd door de dood en de angst voor de dood. Maar wat is de dood anders dan een verstoring en een omkering van het leven? Angst voor de dood is onwetendheid over het leven. Voor het kern-zelf bestaat er geen dood alleen maar de gemanipuleerde perceptie daarvan.

    De dood is voedsel voor het virus omdat de dood een energie is dat met diens frequentie synchroniseert en, uiteraard, houdt een computervirus de dood in van de balans en harmonie in alles wat het aanraakt. Demiurg/Archons aanbiddende satanisten zijn vanwege deze reden geobsedeerd door de dood. Oorlogen, andere massaslachtingen en lijden (verstoringen van het leven) zijn vreetfeesten voor het virus en stellen het in staat zich te verspreiden. Het lijden en conflicten zijn in overvloed aanwezig omdat het virus daarvoor zorgt.

    Het rijk van het Demiurg/Archon-virus is een rijk van de dood en het is mijn opinie dat de Harvard academicus en neurochirurg Eben Alexander tijdens zijn bijna-doodervaring een deel van de Archonwereld ervoer.

    In zijn boek Na Dit Leven zegt hij dat hij zich op een plaats bevond waar hij niet menselijk of zelfs dierlijk was, maar een ‘eenzaam punt van aandacht was in een tijdloze roodbruine zee’.

    Hij beschrijft reptielachtige en wormachtige wezens die hem voorbijgaan en met hun ‘gladde of puntige huid’ tegen hem aan schuren. Uit de duisternis popten gezichten op die lelijk en bedreigend werden. Hij hoorde geklop dat steeds intensiever werd en als ‘het werkritme voor een soort leger van trolachtige ondergrondse arbeiders’ klonk. Er was een geur – ‘een beetje poepachtig, een beetje als bloed en een beetje als kots … Een biologische geur, met andere woorden, maar van biologische dood en niet van biologisch leven’.

    Dit is de wereld (‘de Hel’) van de Demiurg/Archons die gebaseerd is op de biologische dood, en niet op het biologisch leven, en hun plan is om van de slechte-kopie aarde hetzelfde te maken. Des te dichter zij de frequenties van de Archonwereld bij de namaaksimulatie kunnen krijgen des te meer controle zij over mensen zullen hebben en zo zet de ‘Zondeval’ zich voort totdat de Archonwereld de onze wordt.

    En dit speelt zich voor onze ogen af maar dit hoeft niet zo door te gaan. Eben Alexander zegt dat ondanks hij zich in het rijk van de biologische dood machteloos voelde, hij naar eigen wil, zonder angst of tegenwerking, naar binnen en buiten kon gaan toen hij zich eenmaal weer zijn ware zelf herinnerde met zijn onbeperkte kracht om zijn eigen realiteit te bepalen.

    De samenzwering van de Archons brengt mensen onder de slavernij van het Fantoomzelf (de mens die uitsluitend binnen de 5 zintuigen functoneert zonder bewust aansluiting op het Eindeloze Bewustzijn) want wanneer de mensheid zich haar ware natuur herinnert, is het spel uit. Dit is de reden waarom ik hier de afgelopen 26 jaar zo op gehamerd heb…”

    En alle spot van de wereld vol fantoomzelven over zich heen heeft genomen… Iemand ook dapper hier?

    2 likes
    • De belangrijkste zin van bovenstaande reactie van @Robert : want wanneer de mensheid zich haar ware natuur herinnert, is het spel uit.

     Als we dat met z’n allen beseffen en daar aan werken is het zo afgelopen met de Demiurg.

     3 likes
     • @exegese

      Hoi exegese, dat wil zeggen dat de overgrote meerderheid nog steeds slaapt en dus wakker DENKT te zijn.

      2 likes
     • Nog even vergeten:

      Het gaat er hier dus om wat JIJ weet en hoe JIJ keuzes maakt en niet hoe MEN dat doet.

      Ontwaken is een persoonlijk traject. Denk hierbij aan popcorn: dat begint met 1 plopje, daarna knappen er wat meer maiskorrels open totdat die dunne laag gele korrels in een pan vol witte popcorn veranderd is.

      Wacht dus niet op ‘men’, pop wanneer je kunt.

      2 likes
     • Tinus,

      Daar komt het wel op neer. De illusie stopt in principe niet bij het overlijden want anders zou niemand ook maar een minuut terugwillen naar deze aarde.

      Het is dus van levensbelang voor de Demiurg om een eindeloze lus te fabriceren. In de ‘hemel’ krijg je ‘inzichten’ en wil je graag weer terug.

      De werkelijkheid is dus heel simpel. Wij zijn AL verlicht maar zijn ons daar niet bewust van. en rarara, wie houdt ons dom of licht ons ‘vals’ in?

      Maar dan is het handig als je je verdiept in ‘de werkelijkheid’. Gelukkig lukt dat met de huidige kennis over software en simulatie erg goed en stees beter.

      Mijn idee is dat de details van de werkelijkheid weliswaar zeer breed en zeer complex zijn, maar het basisidee zeer eenvoudig is. Net als een goede song, die zowel op philarmonisch niveau als op een akoestisch gitaartje overeind blijft omdat de basis ervan zo goed is – het heeft daardoor geen ‘opsmuk’ nodig.

      0 likes
  • De enige reden dat deze man nog leeft is omdat hij er ver naast zit en daarom geen enkele bedreiging vormt.

   4 likes
 3. Gelukkig dat er individuen zijn als Icke , lijkt ie nu wel gek of niet ? , hij kan slechts gek overkomen voor luitjes die niets hebben met het zoeken naar waarheid en zich laten leven en onderdompelen in een sfeertje van luxe en puur elitair materialisme meestal gepaard gaande met valsheid en achterbaksheid , vroeg of laat zullen ook dezen ontwaken en hun ware karma zien waarvoor ze nog staan en af te werken krijgen die wij als ontwaakten reeds voor een groot deel achter ons liggen hebben .
  En ja , of ik dit artikel geloof ? IK denk dat er nog hééeeeeéél veel niet instaat , zeker weten ! .

  16 likes
  • De man heeft zeer zeker gelijk. Het gaat om de energie, negatieve energie wel te verstaan. Wij zijn de negatieve energie-batterijen voor de niet menselijke entiteiten die zich voeden met de angst pijn en verdriet die wij voelen doordat we dag in dag uit verstrikt raken in hun matrix, doordat ze ons in oorlogen lokken, doordat ze ons ziek maken, onze kinderen verkrachten en vermoorden, ons in angst onderdompelen met terreur die wereldwijd in stand wordt gehouden. Maar Lucifer is aan het instorten en zal het onderspit delven. En dan is het uit met hun pret, dan begint onze pret.

   5 likes
 4. Respect voor deze voor gek verklaarde visionair.
  Mij wordt al jaren steeds weer bevestigd,dat mensen als Icke,Orwell,Huxley,etc etc. allemaal een pumt proberen te maken tegen een overmacht aan onderdrukking.
  Of alle facetten van hun verhalen werkelijk zijn,de tijd zal het leren,wellicht is het een overdrijving om de echte kwaaie pieren buiten de deur te houden door je maar voor gek te laten verklaren,maar waar rook is,daar is vuur.

  20 likes
 5. Och jee meneer David Icke, dus uw zegt nu dat de Vrijmetselarij samenwerkt voor die buitenaardse reptielen? Zou toch best wel heftig zijn dat je als vrijmetselaar jezelf verboden heeft aan die reptielen van andere planeten. Krijgen we straks jacht op de geheime genootschappen.

  1 likes
  • Nu graag in het Nederlands? Bedoel je met verboden heeft aan reptielen, aangeboden? Of dat die VM verboden is door reptielen?

   Het is ook geen uw maar u…

   Uw is als er iets achter komt, uw fiets bijvoorbeeld. U is het als je het tegen iemand hebt. Hoe is het met u?

   Ik kan van uw tekst geen chocolade maken.

   10 likes
   • @Foppe

    Ja Foppe ik had het ook gezien maar verbeteren ging niet meer.

    Het moet VERBONDEN zijn, dus de N ontbrak.

    1 likes
    • Hoi – Het helpt misschien dit te begrijpen als je je realiseert dat er gelaagdheid in dit soort organisaties zit en dat zodoende de meeste leden geen idee hebben dat hun organisatiestructuur ook gebruikt wordt voor minder fijne doelstellingen. Verrewegen de meeste vrijmetselaars zijn oprecht op zoek naar spiritueel inzicht.

     Sorry voor de lange tekst, maar dit zegt Icke hierover:

     ”… Geheime genootschappen, naar hun ware aard, bestaan om geheimen te bewaren en binnen de exclusieve binnencirkels is het grootste geheim de Archon-Reptilianen controle van de menselijke werkelijkheid.”

     ”… Archonhybriden en hun mondiale netwerk van geheime genootschappen hebben gedurende duizenden jaren onophoudelijk de macht gecentraliseerd waarbij vroegere stammen in landen werden samengebracht om deze nu in superstaten en handelsgroepen (externe controle) onder te brengen.”

     ”… Voor de meeste mensen lijkt het alsof geheime genootschappen geen connectie met de religie hebben en vele godsdiensten wijzen deze zelfs af, ondanks dat religies in hun kern ook allemaal geheime genootschappen zijn. En dit is niet verrassend omdat beide verschillende vormen van Demiurg-/Saturnusaanbidding zijn net zoals het satanisme dat is. Zij maken gebruik van dezelfde symbolen, rituelen en technieken van gecompartimentaliseerde onwetendheid.”

     ”… Vrijmetselaars noemen hun ‘god’ de ‘Grote Architect’ en gnostici verwezen naar de Demiurg als de ‘Grote Architect’ – de architect van de Matrix. Oh, nee, zullen de vrijmetselaars zeggen, dat architect komt van de bouwgilden af waaruit de vrijmetselarij ontstaan is; maar de vroegere gnostici waren geen metselaars en gildes bestonden nog niet.”

     ”… Vanwege hun ware aard opereren geheime genootschappen buiten het zicht van het gewone publiek. Vanuit het verborgene manipuleren zij mensen en gebeurtenissen en doen dan het publiek voorkomen alsof het willekeurig ontstane situaties of gebeurtenissen zijn of dat deze het werk zijn van officieel benoemde daders die de schuld in de schoenen geschoven krijgen. Onder de gelederen van de vrijmetselarij alleen al bevinden zich politici, politiemensen, advocaten, rechters, dokters, journalisten, bankiers, zakenleiders, de militaire top, bazen van de inlichtingendiensten en mensen uit de doorsnee bevolking die je nodig hebt om de beslissingen en acties te coördineren om er zeker van te zijn dat de uitkomst die gewenst is ook daadwerkelijk plaatsvindt.”

     ”… Geheime genootschappen hebben de toegevoegde waarde van het zo enorm gecompartimentaliseerd zijn dat slechts weinigen in de binnencirkel alles over het uiteindelijke spel weten, en de werkelijke macht kennen die zich daar weer achter bevindt.

     Er is altijd wel een verhaal dat de gecompartimentaliseerde nuttige idioten opgespeld kan worden dat alles zou verklaren, ongeacht hoe belangrijk die nuttige idioten in de ogen van het gewone publiek dan ook lijken te zijn. Zij kunnen een geheimgenootschap dienen door iets te doen waarvan zij denken dat het voor een goede reden is, terwijl het eigenlijk slechts een onderdeel van een veel groter plaatje is.

     De ‘individuele’ geheime genootschappen ‘trechteren’ de gekozen ingewijden – meestal uit de bloedlijn – een hogere piramide binnen die door velen de ‘Illuminati’ of de verlichte dienaren van de Demiurg/Saturnus worden genoemd. De meeste leden van geheime genootschappen hebben geen idee dat dit niveau zelfs maar bestaat en de entree naar de allerhoogste echelons is uitsluitend voor de Archon-Reptiliaanse bloedlijn weggelegd.

     Dit web aan geheime genootschappen is het communicatie-en organisatienetwerk dat het heimelijk in elkaar zetten van aanvallen zoals 9/11 mogelijk maakt, aanvallen die opgezet zijn om een excuus aan te dragen voor het transformeren van de samenleving terwijl iets of iemand anders de schuld daarvan krijgt.

     De EL-ite Propaganda Due (P2) vrijmetselaarsloge in Rome gaf een prachtig inzicht in de structuur en operatiemethodes van het geheime genootschap toen het in de jaren ‘80 werd blootgelegd. P2 werd geleid door de ‘Hoogeerwaarde Meester’ Licio Gelli, Mussolinifascist en een zeer goede vriend van de Argentijnse fascistenleider Juan Peron, de Amerikaanse president Ronald Reagan en vicepresident Vader George Archon Bush. Gelli was uitgenodigd om bij Reagans inauguratie aanwezig te zijn. Door een politie-inval kwamen er documenten aan het licht die onthulden dat het P2 lidmaatschap uit veel van Italië’s vooraanstaande elitefiguren bestond, uit de politiek, de inlichtingendiensten, het bankwezen, de juridische top en de media. Onder hen was de toekomstige premier en mediagrootheid Silvio Berlusconi.

     P2-leden waren in secties gecompartimentaliseerd en de leider van elke groep was zich alleen maar bewust van de mensen in zijn eigen sectie. Gelli en zijn binnencirkel waren de enige mensen die alle ingewijden van P2 kenden die binnen de Italiaanse gevestigde orde met elkaar te maken hadden zonder dat die van elkaar wisten dat zij allen P2 activa waren. Geheime genootschappen werken in het geheim, zelfs onder hun eigen leden. P2 controleerde het Vaticaan en diens financiën.

     P2 zat achter de moord op paus Johannes Paulus I in 1978 nadat hij slechts, vrijmetselarij-significante 33 dagen in functie was. Hij werd vergiftigd nadat hij persoonlijk het bevel had gegeven om alle vrijmetselarij-geestelijken en dito personeel van het Vaticaan te ontslaan vanwege hun P2 activiteiten. Er werd op deze paus geen post-mortem onderzoek (lijkschouwing) verricht om zo de waarheid te kunnen verhullen en hetzelfde netwerk vermoordde Roberto Calvi, voorzitter van de Banco Ambrosiano, die vanwege zijn connecties met de financiën van het Vaticaan ‘de bankier van God’ genoemd werd. Nadat het P2-schandaal was opengebarsten, vluchtte hij naar Londen en werd daar vermoord om hem ervan te weerhouden zijn kennis te onthullen. Calvi werd opgehangen onder de Blackfriars Bridge aangetroffen bij de entree naar ‘The City’ – het financiële district van Londen dat tot aan de vingertoppen door geheime genootschappen gecontroleerd wordt en door hun eigen vrijmetselarij-gedomineerde politiekorps beschermd wordt.”

     Greetz.

     2 likes
 6. Iemand die om te beginnen beweert de Zoon van God te zijn, hoort voor mij al onmiddellijk bij de overgrote hoop charlatans…
  https://www.youtube.com/watch?v=BiyrHZCksDM
  Hij zou trouwens ook gescheiden zijn van zijn vrouw omdat hij haar ervan verdacht een reptilian te zijn….Zal wel geen geldig argument zijn voor de rechtbank, vrees ik…(wie weet dacht hij op die manier te ontsnappen aan onderhoudsgeld ofzo)

  2 likes
  • Icke over ‘zoon van god’:

   ” … Ik vroeg de chauffeur om te stoppen en beklom de heuvel (in Peru) om te zien wat er zou gebeuren en plotseling bevond ik mij in een nu ongekend krachtige herhaling van wat er eerder in de boekwinkel had plaatsgevonden. Mijn voeten kregen weer de magneetbehandeling tot zo’n intensiteit dat mijn voetzolen bijna In de fik leken te staan. Via mijn kruin kwam er energie mijn hoofd binnen. Het trok door mij heen de aarde in terwijl een andere stroom uit de andere richting omhoog ging. Mijn armen strekten zich daarop zo’n 45 graden opzij de lucht in zonder dat ik daar iets over te zeggen had…

   Ik hoorde een ‘stem’ of een gedachtevorm in mijn hoofd met de mededeling: ‘Het zal over zijn wanneer je de regen voelt’. Ik stond op dat moment onder een wolkeloze blauwe hemel, dus wat ik hoorde leek erg vreemd.

   De energie die door mij heen golfde werd zo krachtig dat mijn hele lichaam trilde. Ik schakelde tussen staten van bewust gewaarzijn en big-time ‘daarbuiten’ en weer terug. Tijdens zo’n bewust moment merkte ik dat er een lichtgrijze mist over een verderop gelegen bergketen trok. Het werd steeds donkerder omdat er zich een zware regenwolk vormde die mijn kant op kwam. Tegen de tijd dat het mij bereikte, viel er in een korte periode een muur aan zware regendruppels omlaag.

   Ik was daarvoor bijna aan het worstelen om te kunnen blijven staan, zo sterk was de impact van de energie, maar toen de regen mij eenmaal raakte en me in een korte tijd doorweekte stopte de energie. Mijn armen hadden zich de hele tijd in die stand van 45 graden zonder problemen omhoog weten te houden en ik voelde niets maar nu waren mijn schouders een verschrikking en mijn benen voerden een niet slechte imitatie van Bambi op.

   Ik had geen idee wat er gebeurd was maar het effect was duidelijk: een golfstroom aan informatie, concepten en inzichten begon zich in mijn bewuste geest te bewegen tot op zo’n hoogte dat mijn brein min of meer vastliep, zoals een computer die overbelast wordt.

   Een steeds terugkerend patroon en gedachte was de zin: ‘Je bent een zoon van God.’

   Gedurende drie maanden wist ik nauwelijks waar ik was en in die staat verscheen ik op primetime televisie om uit te leggen wat er met mij gebeurde. En dit was moeilijk, gegeven het feit dat ik het zelf niet wist. Het noemen van het gedeelte over ‘zoon van God’ was goed voor het oproepen van jaren aan bijna record-brekende spot, wat nog steeds doorgaat onder de onwetenden die niets lezen of niet luisteren naar de gedetailleerde uitleg van wat ik zeg…”

   Herhaling van dat laatste: ”… wat nog steeds doorgaat onder de onwetenden die niets lezen of niet luisteren naar de gedetailleerde uitleg van wat ik zeg…”

   3 likes
   • Christusbewustzijn

    Dit is duidelijk een inwijding ,en Edgar Cayce heeft dat ook gehad zo een inwijding toen hij nog jong was , hij zag een blauwe dryade die hem allerlei zei over hem en ook over zijn toekomst .
    Je kan op een fractie van een seconde informatie binnenkrijgen om vele tientallen boeken te schrijven !

    3 likes
  • Christusbewustzijn

   Het is elkeen gegeven de Zoon van God worden zoals Christus , pas wanneer je het Christusbewustzijn hebt opgenomen, en dat zal Icke stellig wel gedaan hebben ! Zo Paulus zei , “Niet Ik in mij, maar Christus in mij “

   4 likes
 7. Hij is een reptiel.
  Hij lijkt ook echt op een reptiel moet ik zeggen.

  4 likes
 8. Dat er nog mensen zijn die daar naar toe gaan.

  10 likes
 9. Grote namen in de theoretische natuurkunde zijn van mening, dat we leven in een illusie. Waaronder Eugene P. Wigner, James Gates, Thomas Campbell en Silas Beane. Ook Nick Bostrom (filosoof) heeft zich duidelijk uitgesproken. Als je derhalve denkt dat de matrix wel eens heel echt zou kunnen zijn, dan ben je beslist geen malle Pietje of aluhoedje. Maar in feite is de hedendaagse wetenschap het broertje dat een beetje achterloopt bij zijn oudere broer, namelijk de oude wijsheidsbronnen. Hans Siepel verwoordt dit op onvolprezen wijze in zijn boek “Doornroosje en de apocalyps 2012”. Ja, we leven in een illusie, maar is dit erg? Nee, zolang we ons hier maar van bewust zijn is dit niet erg. Zoals Bill Hicks het al zei: “It’s just a ride”. Met andere woorden: het is een ziel die een bepaalde ervaring ondergaat en daarop volgen oneindige andere ervaringen. Waarom? Omdat een ziel onsterfelijk is als fractie van het oerbewustzijn (wat door godsdiensten valselijk God wordt genoemd, want God verwijst naar iets dat buiten jezelf is, terwijl een ziel juist onderdeel is van het oerbewustzijn. Het oerbewustzijn zit in je. God is een valse term, waar we vanaf moeten. Ieder deeltje heeft bewustzijn en is dus onderdeel van het oerbewustzijn. En ontwikkeling is het doel van ieder deeltje, dus ook van onze ziel.)

  Deze “realiteit” is echter gekaapt door de archonten en dat is wel erg, als wij het vertikken om in opstand te komen! We moeten deze wezens afsluiten van negatieve energie en ze daarom in onze dimensie geen toegang geven. Onder andere de gnostici (en ook Leonardo da Vinci) wisten dit al. Archonten zijn parasitaire wezens uit een andere dimensie die negatieve energie nodig hebben om te kunnen (over)leven. Je mag ze ook demonen, annunaki, djinn of mud shadow noemen. Ze teren op het lijden, heel letterliljk. Heb je je weleens afgevraagd waarom de elite zo vaak op oorlog uit is? Heb je je ooit wel eens afgevraagd waarom er bijna nooit wetten worden uitgevaardigd die ten goede komen van het “gewone volk”? Heb je je ooit wel eens de etymologische oorsprong van het woord el-ite afgevraagd? El betekent god, daarom is de el- ite de goddelijke klasse. De vertegenwoordigers van de archonten op deze aardkloot derhalve en dat al millennia lang. Satanische bloedlijnen ofwel archontenbloedlijnen. Afgezanten die hun ziel verkocht hebben aan de negatieve kracht in ruil voor aardse bezittingen. Ze dienen hun meesters, die uit zijn op lijden.

  Op het allerdiepste niveau hebben wij de archonten absoluut nodig om ons te kunnen ontwikkelen. We moeten leren om weerstand te bieden aan het negatieve, omdat dit enkel tot destructie leidt. Het yin en yang uiteraard. Licht en duisternis is nodig om de “circle of life” te kunnen genereren. In de duisternis zit toch nog een puntje licht en in het licht zit toch nog een puntje duisternis. Je kunt dus niet volledig negatief of positief zijn. De negatieve kracht geeft zelfs bepaalde kennis door, denk maar aan Sumerie en de piramides van Egypte, die we nu niet meer na kunnen bouwen met dezelfde precisie. We kunnen echter niet met deze kennis omgaan, helaas. Het tragische is dat we de cirkel der wedergeboorten dus niet kunnen doorbreken, tenzij we tot inzicht komen. Dus na de aardse dood niet naar het licht gaan, maar je eigen lichtje zijn. Je hebt geen gids nodig om je te leiden, je hoeft geen negatief karma af te lossen en je hebt deze dimensie niet nodig om je bewustzijn verder te ontwikkelen. Wees geen speelbal meer van de archonten (of reptilians zoals Icke ze noemt) en weiger te reïncarneren in deze dimensie. Teken geen zielencontract meer, want je kunt een betere toekomst tegemoet gaan. Als je er klaar voor bent, natuurlijk. Namaste.

  7 likes
 10. De eeuwigheid is nauwelijks te bevatten alles wat tot de mogelijkheden behoord kan gebeurd zijn.
  Er kunnen ontelbare rassen en reptielachtige wezens, beschavingen zijn ontstaan.
  De mogelijkheden zijn eindeloos alles wat David Icke zegt zou in principe waar kunnen zijn.
  Wie ben ik om daar over te oordelen. Ik leef mijn kleine leventje en hoop dat ik er ooit achter kom en maak me er maar niet druk om.

  6 likes
 11. Hier een mooi overzicht waar je alles kan leren over aliens
  https://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

  2 likes
 12. Dat het leven een droom/illusie is denk ik ook ,Materie kan niet uit het niets ontstaan…..en IN de droom maakt het niet uit of iemand/iets buitenaards is .het is droom/illusie……Maar stel dat we in deze droom/matrix gepropt zijn door iets/iemand Buiten deze droom/illusie/matrix…. wat is daar dan…zal dat ook een droomwereld zijn? ….Ik heb weleens gelezen dat Adam (die van Evan)….Met een slaap geslagen werd (Eva ook) ,maar ik heb nooit ergens gelezen/gehoord ,dat ze weer wakker geschopt zijn….. en ik denk ook dat David Icke wel eens gelijk kan hebben ,dat als je god aanbid ,je eigenLIJK het duister zit te kietelen….

  4 likes
 13. M’n moeder zei nog vlak voordat ze overleed aan kanker;
  “Alles is anders…Ik kan het niet uitleggen hoe”

  Terwijl ze via het raam naar buiten keek.
  Herhaaldelijk vroeg ik, wat is dan anders, voor mij was alles zoals het was; “Kan het niet uitleggen”
  klonk het weer.

  Zag ze dan iets van een Hologram/Matrix, wie het weet?

  3 likes
 14. De fysieke beschrijving van de Archonten komt voor in verschillende boeken van de Gnostici.

  Er zijn twee typen: een embryonaal type en een reptielachtig/draakachtig type. Deze beschrijvingen komen overeen met de “Greys” en “Reptilians” in getuigenissen van hedendaagse ontmoetingen met ET’s.

  David Icke slaat de nagel op de kop !!!

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m53&s=m92&ss=P610&l=NL

  3 likes
 15. pictures of the reprilians mister Icke! ore it didin’t happend and exist! dude!!

  1 likes
  • look at yourself please …

   0 likes
   • Beste Yeah Sure!

    Gezien jouw niveau van Engels (zie de zin die je creeerde) zal de helft van wat Icke zegt wel langs je heengaan. Niet lullig bedoelt, overigens.

    Maar over dingen moeten zien voordat ze waar zijn, zegt hij:

    ”…Body-Mind is in zijn geheel is een softwareprogramma ontworpen om met het overkoepelende softwareprogramma oftewel de simulatie (matrix) in wisselwerking te staan. Body-Mindsoftware is zo geprogrammeerd dat het alleen de uiterst kleine frequentiebandbreedte dat zichtbaar licht genoemd wordt visueel decodeert om onze percepties in de vijf-zintuiglijke realiteit te focussen en te isoleren ten koste van een bewuste connectie met het Eindeloos Bewustzijn.”

    ”…Het Fantoomzelf is weinig meer dan een smalle frequentieband van potentieel gewaarzijn dat alles door de oogklepfilters van de vijf zintuigen ziet. De realiteit van het Fantoomzelf is slechts alleen dat wat het kan aanraken, proeven, horen, zien en ruiken. Deze ‘zintuigen’ zijn illusionaire concepten van een geprogrammeerd brein. Maar Het Systeem wil niet dat je dit weet. Het wil dat je zijn belangen dient door de ‘fysieke’ vijf-zintuiglijke illusie als de ‘echte wereld’ waar te nemen en de Eindeloze Werkelijkheid als een verzinsel van bedriegende inbeelding te beschouwen, terwijl het omgekeerde het geval is.”

    ”…De vijf zintuigen zijn decodeersystemen die golfvorminformatie in elektrische informatie omzetten die zij vervolgens naar het brein toe communiceren – dat is althans een simpele manier om het manifestatieproces uit te leggen.”

    ”…We voelen alleen pijn wanneer een stoot tegen de knie elektrisch naar het brein wordt overgebracht en daar in ‘au’ omgezet wordt. Hedendaagse methodes van pijnverlichting maken gebruik van het blokkeren van deze communicatie omdat wanneer het brein de boodschap niet decodeert wij geen pijn voelen. We proeven alleen maar wanneer het brein informatie van de tong omzet in ‘Mmmm’ of ‘gatver’ en we ruiken alleen maar wanneer het brein elektrische signalen vanuit de neus in geur omzet.”

    ”…onze gehele visuele werkelijkheid ontspringt slecht uit een paar kubieke centimeters in de achterkant van het brein. Yup, de fysieke realiteit is zeker echt…”

    ”…De scène in de Matrixfilm waar Morpheus de illusie van fysicaliteit uitlegt, is op het volgende feit gebaseerd: Wat is echt? Hoe definieer je ‘echt’? Als je het hebt over wat je kunt voelen, wat je kunt ruiken, proeven en zien, dan staat ‘echt’ simpelweg voor elektrische signalen die door je brein geïnterpreteerd worden… Dat is alles wat het is – deze ‘Echte Wereld’. Een brein bevindt zich in het pikkedonker omsloten door de schedel en ‘ziet’ het licht alleen door elektrische informatie te decoderen die door de gezichtszintuigen aangeleverd worden.”

    ”…Mensen hebben figuren of spoken door muren zien gaan omdat het ‘spook’ zich op zo’n andere frequentie bevindt dat er geen energetische weerstand is. Dit verschil in frequentie betekent dat geesten vooral etherisch voordoen terwijl zij zo vast als jij en ik zouden voorkomen als een wij hen vanuit hun eigen frequentie zouden bekijken in plaats vanuit die van ons.”

    ”…De liedboek-‘wetenschap’ zal uiteindelijk de waarheid onder ogen moeten komen dat hun fundamentele grondbeginselen over de aard van de werkelijkheid onherstelbare scheuren en barsten bevatten en dat we inderdaad in een computerachtige simulatie met een holografische ‘fysieke’ component leven. Fysicus Nikola Tesla zei: ‘Als je wenst het Universum te doorgronden, denk dan aan energie, frequentie en vibratie.’ Daar kunnen we nu hologrammen aan toevoegen.”

    ”…Het verruimde bewustzijn van mensen zoals Bruno en da Vinci stelde hen in staat om op een veel hogere frequentie te opereren en het is aangetoond dat als de frequentie toeneemt de hoeveelheid energie die door de golf gedragen wordt ook in verhouding tot de frequentie toeneemt. Des te hoger de frequentie des te meer energie (informatie) er verkregen en verwerkt kan worden. Energie (straling op het ene niveau) is informatie en frequentie/golflengte is het bezorg- en communicatiesysteem ervan.”

    ”…Ons holografisch lichaam lijkt zijn informatie van ‘buitenaf’ te ontvangen en de vijf zintuigen verwerken golfvorminformatie die zij als elektrische informatie aan het brein doorgeven. Dit gebeurt, maar niet ‘fysiek’ zoals het lijkt. Golfvorm/elektromagnetische informatie wordt door de golfvorm/elektromagnetische aurische velden en de energetische niveaus van het brein, DNA en de vijf zintuigen verwerkt. Alles wat we als ‘fysiek’ zien, van een muur tot een boom, van het DNA tot cellen in het brein en de vijf zintuigen, is alleen maar een holografische uitdrukking van hun golfvorm/elektromagnetisch niveau. Het verwerken van informatie wordt eigenlijk door het brein, het DNA en de vijf zintuigen in hun golfvorm/elektromagnetische energetische toestand gedaan.”

    1 likes
 16. The connected universe van nassim haramein.

  1 likes
 17. Ze kunnen hetze’s tegen dit soort mensen opzetten maar mensen voelen innerlijk wel dat ze expres zwart gemaakt worden door neo nazi’s.
  Hun kop moet er af. Heel creepy doen ze dat.
  Je kunt ze ook niet aanklagen want de groep opereert zwaar achterbaks.
  Maar dat die dombo’s nog denken dat mensen ze geloven is op zich al niet te geloven, zoveel hoogmoedwaanzin ze weer eens ten toon spreiden.

  1 likes
 18. En ik lees als 26 jaar dat mensen wakker beginnen te worden en de verlichting op hande is.. Het blijft natuurlijn (nog erg lang) wachten op de dag dat er iets gebeurd, als is het een gemuteerde varaan uit fukkushima, en men kan zeggen: “zie je wel!” (twighlight deuntje haat door mijn hoofd..)

  1 likes
 19. En daarom hebben wij een reptielen brein van vlucht of vecht.

  0 likes
 20. Men dient deze titel eens héél aandachtig te lezen en zich dan de vraag stellen : WIE aanbidt WIE.
  Vervolgens zoeken wat het ONDERWERP in deze zin is …

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Gevaar Corona

Coronacrisis hier in Spanje (met GRATIS sessie!)

[Een artikel geschreven door Michel Lejeune van ...

GRATIS afrekenen met die verstikkende Corona-angst

Mensen zijn emotionele wezens. In zekere zin ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.