Het Complot

Legendarische complottheoreticus: “De goden die mensen aanbidden zijn reptielachtige buitenaardsen”

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al sinds de jaren negentig schrijft David Icke over de Nieuwe Wereldorde, de Illuminati en de plannen om een wereldregering en -leger te vormen en de wereldbevolking te chippen. Icke stelt dat het duidelijk moge zijn dat deze plannen nu worden uitgewerkt, schrijft de krant OC Weekly.

Aan de hand van wereldgebeurtenissen ontmaskert Icke de zogeheten ‘Verborgen Hand’. Wie stuurt het systeem aan en waarom? Zijn meest controversiële theorie stelt dat interdimensionale reptielachtige buitenaardsen de mensheid al sinds de oudheid controleren door middel van bepaalde bloedlijnen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Icke sprak met de krant over het boek 1984 van George Orwell, de film The Matrix, satanisme en pedofilie. Hij zei dat er steeds meer wetenschappers zijn die zeggen dat we echt in een soort Matrix leven.

Droomwereld

George Orwell, die eigenlijk Eric Blair heette, was volgens Icke nauw verbonden met de elite. Hij zegt dat veel van wat in zijn boeken staat vandaag de dag echt gebeurt. “Orwell beschrijft Big Brother tot in detail en dingen als Skype, smartphones en het gebruik van terrorisme, angst en hersenspoeling om het volk te bespelen,” zei hij.

Net als in The Matrix zijn mensen een bron van energie voor niet-menselijke entiteiten, de reptielachtigen, aldus Icke. The Matrix is een droomwereld waar de mensheid in opgesloten zit, gecreëerd door een kunstmatige intelligentie. “Dat is precies wat ik zeg,” zei hij. “We leven in een hologram dat gecreëerd is en gemanipuleerd wordt door deze niet-menselijke entiteiten. Ze hebben ons in een droomwereld gestopt, een simulatie.”

Hij wijst erop dat er de laatste jaren wetenschappelijke studies zijn verschenen in India, Japan en de VS waarin de vraag wordt gesteld of het universum een projectie of een hologram is. In New York was in april een bijeenkomst waar topwetenschappers discussieerden over de vraag of ons universum een simulatie is.

Energie

Mensen als Ray Kurzweil van Google zeggen dat ze willen dat mensen tegen 2030 ingeplugd zijn in de ‘Cloud’. Dit is eigenlijk hetzelfde als ingeplugd zijn in de ‘Matrix’, stelt Icke.

De ‘goden’ die mensen aanbidden zijn volgens hem die niet-menselijke entiteiten. “Satanisme bestaat echt,” zei hij. “Het draait allemaal om energie. Mensen voeren overal ter wereld rituelen uit en dat stelt deze entiteiten in staat om te verschijnen.”

Icke legt uit dat deze entiteiten teren op emoties als angst, pijn en lijden en dat de samenleving en wereldgebeurtenissen om die reden zoveel mogelijk gericht zijn op deze emoties.

Hoop

Wat deze entiteiten volgens hem het meest nodig hebben is de energie van kinderen. “In Groot-Brittannië sta ik erom bekend dat ik pedofielen binnen de elite ontmasker,” zei hij. “De reden waarom er zoveel pedofielen op hoge functies zitten, is dat zij letterlijk worden bezeten door deze entiteiten.”

Maar er is hoop, aldus Icke. Hij reist al 26 jaar de wereld rond en merkt dat mensen eindelijk wakker beginnen te worden. Jaren geleden stond hij in kroegjes en tegenwoordig staat hij voor zalen met duizenden mensen.

[OC Weekly]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Heleen
Heleen
7 jaren geleden

Dat de man nog leeft mag een wonder heten,als je tenminste mag geloven wat er met Max Spiers gebeurd is.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
7 jaren geleden

Hier een mooi overzicht waar je alles kan leren over aliens
https://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Och jee meneer David Icke, dus uw zegt nu dat de Vrijmetselarij samenwerkt voor die buitenaardse reptielen? Zou toch best wel heftig zijn dat je als vrijmetselaar jezelf verboden heeft aan die reptielen van andere planeten. Krijgen we straks jacht op de geheime genootschappen.

Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Respect voor deze voor gek verklaarde visionair.
Mij wordt al jaren steeds weer bevestigd,dat mensen als Icke,Orwell,Huxley,etc etc. allemaal een pumt proberen te maken tegen een overmacht aan onderdrukking.
Of alle facetten van hun verhalen werkelijk zijn,de tijd zal het leren,wellicht is het een overdrijving om de echte kwaaie pieren buiten de deur te houden door je maar voor gek te laten verklaren,maar waar rook is,daar is vuur.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x