UFO

Vreemd lichtobject gezien in UFO-hotspot Woerden

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Noot redactie: Anton heeft inderdaad een gesprek gehad met een journaliste van het AD, maar de antwoorden zijn helaas niet volledig weergegeven.

Inwoners van Woerden hebben bij het UFO Meldpunt Nederland voor de derde keer in drie maanden tijd een vreemd lichtobject in de lucht gemeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Anton Teuben, oprichter van de website Niburu.nl en al 25 jaar UFO-meldpunt, legt in het AD uit dat dit komt omdat er boven Woerden een plek is waar de energie heel hoog is.

Woerden ligt namelijk net als de piramides in Egypte precies op een kruising van lijnen. Het is aannemelijk dat UFO’s zich op krachtplekken laten zien, aldus Teuben.

Lichtbollen

Hij komt zelf uit de luchtvaartwereld en heeft de lichtbollen overal gezien. “Ik heb met meerdere Woerdenaren contact gehad,” zei hij. “Ik weet ervan.”

Teuben roept mensen die een UFO zien op dat zoveel mogelijk te melden. “Er worden nog veel meer UFO’s gezien, maar mensen zijn bang voor de reacties. Slechts 1 op de 5000 ooggetuigen maakt melding van een UFO.”

Buitenaards contact

Waarnemingen kunnen worden gemeld bij ons UFO-meldpunt, bij de media of bij de gemeente. Durf het te bespreken, benadrukt Teuben.

“UFO’s zijn aardse technologische proeven met de zwaartekracht, waar wij niks van mogen weten,” voegde hij toe. “Instanties en overheden ontkennen. Met deze nieuwe technologie zijn kernenergie en fossiele brandstoffen niet meer nodig. Maar er vliegt nog veel meer door de lucht. Er is zelfs buitenaards contact.”

Bron: AD.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lucy1963
Lucy1963
10 jaren geleden

“Hij komt zelf uit de luchtvaartwereld” ik denk dat hier beter kan staan “Hij heeft belangstelling voor de luchtvaartwereld”

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Klinkt als een pleidooi van Anton Teuben voor Vrije Energie, en dat in de ‘mainstream-media’ het AD; we gaan vooruit.

Lennard
Lennard
10 jaren geleden

Ik zie ze al heel mijn leven vliegen.
Laats op mijn werk op nog geen 500 meter boven mijn hoofd. even stoppen en weer weg. nog geen maand geleden boven onze woning in Gouda 2 1 op een kleine 300 meter en een andere op een paar km schat ik. Heldere lichten en nee geen vliegtuigen of een satlliet of helicopter ik weet heel goed het verschil….
Maar het gaat nog veel verder dan alleen zien, maar mensen veklaren je voor gek helaas!!!

Dru79
Dru79
10 jaren geleden

Als Woerden op zo’n kruispunt ligt en dat is al jaren bekend, waarom staat er dan niemand met een camera of een observatie team of iets dergelijks om het op te nemen.
Wordt een beetje moe van al dat gespeculeer zonder harde bewijzen.En hoezo is het aannemelijk dat ufo’s zich op krachtplekken laten zien .. waar wordt die wijsheid vandaan gehaald ?

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x