Homepagina » UFO » Vreemd lichtobject gezien in UFO-hotspot Woerden
Vreemd lichtobject gezien in UFO-hotspot Woerden

Vreemd lichtobject gezien in UFO-hotspot Woerden

Noot redactie: Anton heeft inderdaad een gesprek gehad met een journaliste van het AD, maar de antwoorden zijn helaas niet volledig weergegeven.

Inwoners van Woerden hebben bij het UFO Meldpunt Nederland voor de derde keer in drie maanden tijd een vreemd lichtobject in de lucht gemeld.

Anton Teuben, oprichter van de website Niburu.nl en al 25 jaar UFO-meldpunt, legt in het AD uit dat dit komt omdat er boven Woerden een plek is waar de energie heel hoog is.

Woerden ligt namelijk net als de piramides in Egypte precies op een kruising van lijnen. Het is aannemelijk dat UFO’s zich op krachtplekken laten zien, aldus Teuben.

Lichtbollen

Hij komt zelf uit de luchtvaartwereld en heeft de lichtbollen overal gezien. “Ik heb met meerdere Woerdenaren contact gehad,” zei hij. “Ik weet ervan.”

Teuben roept mensen die een UFO zien op dat zoveel mogelijk te melden. “Er worden nog veel meer UFO’s gezien, maar mensen zijn bang voor de reacties. Slechts 1 op de 5000 ooggetuigen maakt melding van een UFO.”

Buitenaards contact

Waarnemingen kunnen worden gemeld bij ons UFO-meldpunt, bij de media of bij de gemeente. Durf het te bespreken, benadrukt Teuben.

“UFO’s zijn aardse technologische proeven met de zwaartekracht, waar wij niks van mogen weten,” voegde hij toe. “Instanties en overheden ontkennen. Met deze nieuwe technologie zijn kernenergie en fossiele brandstoffen niet meer nodig. Maar er vliegt nog veel meer door de lucht. Er is zelfs buitenaards contact.”

Bron: AD.nl

Gerelateerd:

 Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. “Hij komt zelf uit de luchtvaartwereld” ik denk dat hier beter kan staan “Hij heeft belangstelling voor de luchtvaartwereld”

  0 likes
 2. Klinkt als een pleidooi van Anton Teuben voor Vrije Energie, en dat in de ‘mainstream-media’ het AD; we gaan vooruit.

  0 likes
 3. Ik zie ze al heel mijn leven vliegen.
  Laats op mijn werk op nog geen 500 meter boven mijn hoofd. even stoppen en weer weg. nog geen maand geleden boven onze woning in Gouda 2 1 op een kleine 300 meter en een andere op een paar km schat ik. Heldere lichten en nee geen vliegtuigen of een satlliet of helicopter ik weet heel goed het verschil….
  Maar het gaat nog veel verder dan alleen zien, maar mensen veklaren je voor gek helaas!!!

  0 likes
 4. Als Woerden op zo’n kruispunt ligt en dat is al jaren bekend, waarom staat er dan niemand met een camera of een observatie team of iets dergelijks om het op te nemen.
  Wordt een beetje moe van al dat gespeculeer zonder harde bewijzen.En hoezo is het aannemelijk dat ufo’s zich op krachtplekken laten zien .. waar wordt die wijsheid vandaan gehaald ?

  0 likes
 5. Waarom proeven met anti zwaarte kracht.Als zij allang op de maan en mars zitten.Het probleem is de massa zelf. Alles wat waar is Is een leugen .En alle leugens zijn verheven tot waarheid.

  0 likes
 6. Ik kijk al vanaf mijn 8ste regelmatig door telescopen naar de Maan, planeten en nevels.
  Al die jaren heb ik honderden keren van die vreemde snel bewegende puntjes door het beeldveld zien vliegen.
  Ze lijken intelligent bestuurd te worden en maken onmogelijke bewegingen.
  Daarom weet ik dat het geen vliegtuigen of asteroïden kunnen zijn.
  Het valt mij de laatste tijd wel erg op dat ze veel in de buurt van de Maan zitten…
  En juist omdat ik gewend ben om ze te zien heb er nooit melding van gemaakt, tot op heden dan…

  0 likes
 7. Toen ik 20 jaar geleden in Woerden woonde en de polder Snel en Polanen bouwrijp werden gemaakt zag ik daar samen met mijn moeder in de avond 6 schijfvormige lichtende voorwerpen.Ik overwoog nog de politie te informeren. Heb het maar niet gedaan want in die tijd werd je al snel voor gek verklaard. Het is in ieder geval een beeld wat ik nooit zal vergeten. Jaren daarvoor zag ik een klokvormig voorwerp boven Linschoten materialiseren en weer dematerialiseren.

  0 likes
 8. [quote name=”Dru79″]Als Woerden op zo’n kruispunt ligt en dat is al jaren bekend, waarom staat er dan niemand met een camera of een observatie team of iets dergelijks om het op te nemen.
  Wordt een beetje moe van al dat gespeculeer zonder harde bewijzen.En hoezo is het aannemelijk dat ufo’s zich op krachtplekken laten zien .. waar wordt die wijsheid vandaan gehaald ?[/quote]
  UFO’s, of beter gezegd de buitenaardsen kennen ieder plek op aarde beter dan onze beste wetenschappers. Ik zie ook niet in waarom ze krachtlijnen nodig zouden hebben om zich ergens te manifesteren. Ze zijn zelfs onafhankelijk van aardse gravitatie om zich te verplaatsen. Met krachtvelden kunnen we hoogstens bedoelen ‘opslagplaatsen van kernwapens’ of bepaalde personen die ze uitkiezen om te contacteren.

  0 likes
 9. “UFO’s zijn aardse technologische proeven met de zwaartekracht, waar wij niks van mogen weten,” voegde hij toe. -Zoals de oranje bollen- “Instanties en overheden ontkennen. Met deze nieuwe technologie zijn kernenergie en fossiele brandstoffen niet meer nodig. Maar er vliegt nog veel meer door de lucht. Er is zelfs buitenaards contact.”

  Er zijn wel niet Aardse UFO`s gezien bijv. de zilvergrijs kleurige boomerang vormige. Deze schepen komen vaak vanuit het westen de Aardse atmosfeer in gevlogen en maken gebruik van (hier in noord holland) het energieveld van de elektriciteitscentral Nuon in velsen.

  0 likes
 10. Eerst was het UFO knooppunt Grijpskerk en Winsum. Nu hij verhuisd is naar de randstad is het knooppunt ineens Woerden. Ach ja.. het zal wel

  0 likes
 11. [quote name=”peter”]Ik kijk al vanaf mijn 8ste regelmatig door telescopen naar de Maan, planeten en nevels.
  Al die jaren heb ik honderden keren van die vreemde snel bewegende puntjes door het beeldveld zien vliegen.
  Ze lijken intelligent bestuurd te worden en maken onmogelijke bewegingen.
  Daarom weet ik dat het geen vliegtuigen of asteroïden kunnen zijn.
  Het valt mij de laatste tijd wel erg op dat ze veel in de buurt van de Maan zitten…
  En juist omdat ik gewend ben om ze te zien heb er nooit melding van gemaakt, tot op heden dan…[/quote]

  Ik kijk ook al jaren door een telescoop naar de hemel.

  De door jou genoemde verschijnselen rondom de Maan heb ik nog nooit gezien, laat staan dat sterrenwachten en vele tienduizenden andere amateur astronomen iets hebben gezien.

  Hoe verklaar je dat?

  0 likes
 12. Enkele maanden geleden reed ik over de A12 vanuit Gouda naar Utrecht. Toen ik halverwege reed zag ik in de verte omstreeks 17:30 (net toen het schemerig begon te worden) een lichtbol in de lucht hangen. Naar mate ik dichterbij kwam werd deze steeds duidelijk maar dacht ik in eerste instantie dat dit een vliegtuig was. Maar de lichtbol verplaatste zich niet en werd hij echt steeds duidelijk. Toen ik nabij Woerden was kon ik niet verklaren wat dit was want het was overduidelijk dat er iets in de lucht hing. Sterker nog ik zag ook 2 leger helikopters die kant opvliegen. Ik kon niet meer zien wat dit was omdat de A12 op een gegeven moment afbuigt. Nu ik de artikelen al een paar dagen op het nieuws zie moest ik opeens aan deze dag denken en dit was wel in Woerden.

  0 likes
 13. 11, Hoe weet jij dat, dat sterrenwachten en andere amateur sterrenkijkers nooit iets zien, komen ze dat bij jou melden.

  0 likes
 14. [quote name=”kengai”]11, Hoe weet jij dat, dat sterrenwachten en andere amateur sterrenkijkers nooit iets zien, komen ze dat bij jou melden.[/quote]

  Ze melden helemaal niets inderdaad. Komen ze wel naar jou?

  Ik vind het een nogal gewaagde claim dat iemand beweert dat lichtjes intelligent bestuurd worden. Als ik een lichtje zou zien wat ik niet kan plaatsen, dan verbind ik daar zeker niet automatisch een intelligente besturing aan. De Maan is waarschijnlijk het meest bekeken object, als dergelijke rariteiten zich honderden keren voor het oog van één iemand zou hebben afgespeeld, dan zou dat voor tientallen miljoenen mensen moeten gelden. Laat dat nou net ontbreken.

  En ik sta zeker niet afwijzend tegenover het waarnemen van vreemde objecten, maar dit is gewoon ongeloofwaardig.
  Het verhaal van Peter is uit de duim gezogen, te veel Youtube gekeken.

  0 likes
 15. Dat met die lijnen, lijkt me wat overdreven. Maar dat er soms boven woerden Ufo’s gezien worden kan ik beamen. heb ze zelf gefilmed in 2008.

  heb nog eens gezocht om welke lijnen het dan zou moeten gaan maar kon alleen het grid vinden maar die loopt niet door Nederland.

  Het enige verklaarbare van ufo’s kan zijn dat ze zich interesseren in de aanvlieg routes van verkeer vliegtuigen.

  0 likes
 16. [quote name=”peter”]Al die jaren heb ik honderden keren van die vreemde snel bewegende puntjes door het beeldveld zien vliegen.[/quote]

  Dus eigenlijk kun jij eigenhandig bewijzen dat we bezocht worden door buitenaards, intelligent leven. Het enige dat je moet doen is een camera koppelen aan je telescoop. Lijkt me een kleine moeite, wetende wat er op het spel staat en de eer die je ten deel zal vallen. Tot die tijd neem ik je claim even met een korreltje zout als je het niet erg vindt.

  0 likes
 17. [quote name=”Casper”]Het enige verklaarbare van ufo’s kan zijn dat ze zich interesseren in de aanvlieg routes van verkeer vliegtuigen.[/quote]

  Dat lijkt me een beetje heel kort door de bocht meneer.

  0 likes
 18. Dus 14 en 16, volgens jullie is Peter dus een leugenaar.
  Nou Peter, dan weet je dat er mensen zijn die jou beter kennen dan jezelf.
  Vind dat er hier wel heel gemakkelijk mensen voor leugenaars worden uitgemaakt.

  0 likes
 19. [quote name=”kengai”]Dus 14 en 16, volgens jullie is Peter dus een leugenaar.
  Nou Peter, dan weet je dat er mensen zijn die jou beter kennen dan jezelf.
  Vind dat er hier wel heel gemakkelijk mensen voor leugenaars worden uitgemaakt.[/quote]

  Goed lezen ajb. Ik neem zijn claims met een korrel zout, zeg niet dat hij liegt, maar vraag om beelden. Ben heel benieuwd naar beelden van wat hij heeft gezien.

  Verder, wat maakt het uit of ik Peter ken? Waarom zou dat zijn claims meer of minder waar maken?

  0 likes
 20. [quote name=”Laurens”][quote name=”kengai”]Dus 14 en 16, volgens jullie is Peter dus een leugenaar.
  Nou Peter, dan weet je dat er mensen zijn die jou beter kennen dan jezelf.
  Vind dat er hier wel heel gemakkelijk mensen voor leugenaars worden uitgemaakt.[/quote]

  Goed lezen ajb. Ik neem zijn claims met een korrel zout, zeg niet dat hij liegt, maar vraag om beelden. Ben heel benieuwd naar beelden van wat hij heeft gezien.

  Verder, wat maakt het uit of ik Peter ken? Waarom zou dat zijn claims meer of minder waar maken?[/quote]
  Wat er gebeurd is dat wij steeds meer in 2 verschillende werelden vertoeven.Degene die het wel zien.wakker zijn.En het deel wat in absolute ontkenning blijft zitten.En ook al zal een ander het wel zien.Geloven doen zij je toch niet.Want zij zien het niet,maar dat is een logisch gevolg vanuit die ontkenning!En dat is nu net waar de cabal de macht vandaan haalt. .Eenheid is het toverwoord.Als er eenheid is. Dan is de macht weg van een handjevol psychopaten.Die nog steeds doorgaan de gehele planeet te verwoesten.

  0 likes
 21. [quote name=”Lennard”]Ik zie ze al heel mijn leven vliegen.
  Laats op mijn werk op nog geen 500 meter boven mijn hoofd. even stoppen en weer weg. nog geen maand geleden boven onze woning in Gouda 2 1 op een kleine 300 meter en een andere op een paar km schat ik. Heldere lichten en nee geen vliegtuigen of een satlliet of helicopter ik weet heel goed het verschil….
  Maar het gaat nog veel verder dan alleen zien, maar mensen veklaren je voor gek helaas!!![/quote]Vertel verder wat je weet please…..

  0 likes
 22. In Zwolle laatst ook drie stil hangende felle lichtbollen in de lucht gezien. Na een paar minuten waren ze weg. Voor de duidelijkheid, ik weet wensballonnen goed te herkennen. Dit was iets anders. Heb het ook gemeld. Vooralsnog heb ik er geen verklaring voor kunnen vinden. Weet iemand wat dit geweest kan zijn?

  0 likes
 23. Zelf heb ik in Woerden ook twee keer een ufo waargenomen:
  Allebei in de vroege schemering en ze gingen geloof ik ongeveer zuid-noord of andersom.
  -eenmaal een soort paarse octopusachtige vorm die overvloog;
  -eenmaal een vliegende schotel die continu om zijn as draaide.

  Verbaast me niets!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

farrakhan

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was ...