Homepagina » Straling » Zo kun je de gevaren van 5G overleven
Zo kun je de gevaren van 5G overleven

Zo kun je de gevaren van 5G overleven

De vijfde generatie draadloze technologie (5G) wordt wereldwijd uitgerold, zonder eerst veiligheidstests uit te voeren.

Wetenschappers, artsen en milieugroepen hebben gezegd dat de straling van draadloze apparatuur gelinkt is aan tumoren, DNA-schade, onvruchtbaarheid, autisme, alzheimer en meer.

De telecomindustrie weet de risico’s van straling steeds succesvol te verdoezelen.

Beschermen

Hoe kun je jezelf beschermen tegen deze straling?

Oprichter van de ngo Wireless Education Cecelia Doucette zei dat het belangrijk is om eerst te kijken welke apparaten je zoal in huis hebt.

Zo gebruikt ze in haar eigen huis alleen bekabeld internet. Ze zei dat er ook speciale adapters zijn om je mobiele telefoon rechtstreeks aan te sluiten op je router.

Vrijwel onmogelijk

Daarnaast heeft Doucette alle antennes in haar draadloze apparaten uitgeschakeld. Ze merkte op dat mobieltjes tot wel vijf of zes verschillende antennes bevatten.

Met de komst van 5G zullen op veel plaatsen extra masten moeten worden geplaatst, waardoor het vrijwel onmogelijk zal worden om blootstelling aan elektromagnetische straling te voorkomen.

Bekijk het filmpje van RT America hieronder:

[RT America]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
1 jaar geleden

Kapotschieten die zendmasten !!!

Rotje
Rotje
Reactie op  redice
1 jaar geleden

Met oud en nieuw een grote vuurverkbom met kogellagers er aan vastplakken…..

Dolex
Dolex
Reactie op  Rotje
1 jaar geleden

Kijk wel uit voor de omstanders.

Jets
Jets
Reactie op  Rotje
1 jaar geleden

Vuurwekbom? Jazeker, maar dan zonder kogellagers graag. Die vliegen alle kanten op, dus ook uw kant …… :-))

Maus
Maus
Reactie op  Rotje
10 maanden geleden

Niet vreemd dat ook het verbieden van vuurwerk stilletjes aan op de AGENDA staat .. Alles wordt op een slimme doch geniepige wijze doorgevoerd zodat mensen het schijnbaar niet in de gaten hebben waar we naar toe gaan .. En als dan alles is doorgevoerd middels nieuwe regeltjes en wetten kijken we elkaar aan en zeggen “Hee? Hoe heeft dit nu allemaal kunnen gebeuren .. ??!!” .. Denk aan 5G, zwarte piet, transgender, politieke correctheid, klimaat(hoax), zgn terreur, vrijheid van meningsuiting, fake news, etc. Alles is met elkaar verweven .. Maar mensen sluiten liever de ogen hiervoor.

bert s
bert s
1 jaar geleden

Wat gebeurd er als we massaal die nieuw te plaatsen 5g kastjes en dergelijke aan gort slaan? Mee roken mag ook nergens meer dus waarom moet ik dit dan gewoon ondergaan? De fik erin zou ik zeggen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  bert s
1 jaar geleden

Gaan we ook gewoon doen toch.

Danny
Danny
Reactie op  bert s
1 jaar geleden

De nederlandse protest acties van het volk van tegenwoordig bestaan uit facebook berochtjes doorsturen vanuit de luie stoel…alles wordt maar geaccepteerd….Dit ook.

Rebel/Mina
Rebel/Mina
Reactie op  Danny
1 jaar geleden

Mijn “zwaard” lag al klaar voor ik geboren was (ik keek ook niet voor niets pissed off naar de dokter toen ik mijn oogjes open deed) … samen echt strijden ?…. maar zijn er nog wel GENOEG mensen… die willen vechten tegen die troep? … of net wat je zegt vanaf een medium van hun en luie stoel….

mollen
mollen
Reactie op  Rebel/Mina
29 dagen geleden

wel zin in ik heb niks te verliezen

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Zonder te hebben getest? Wat dacht je van die vogeltjes dan, ze zijn gewoon willens en wetens aan het ruimen denk ik, vandaar dat ze al dat rapaille (vluchtelingen) hier naar toe halen. Wanneer gaan we ze doden.

Dolex
Dolex
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Onsamenhangend verhaal. Wat is je punt precies?

salvar
salvar
1 jaar geleden

niet roken en zo meteen alleen VEGA vreten.
geen alcohol.
alleen elektrisch
alleen GMO vreten
maar je mag wel je hersens aan gort laten branden door de microgolven.
nauw er is een manier om dit tegen te gaan allemaal je mobiel niet meer gebruiken en je abonnement opzeggen maar dat is een illusie dat doen we niet we laten liever onze hersens sudderen toch?

Jozef
Jozef
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

Je mobiel zend geen 5g signaal uit, dat doen de zendmasten, je mobiel niet gebruiken heeft dus geen enkele zin.

deze
deze
1 jaar geleden

Chemtrails en 5G zijn dé perfecte combinatie om snel veel mensen op te ruimen door allerlei nog meer bijkomende kwalen en ellende.. het maakt niet uit of ze het testen, want dat hoeft niet voor ” hun ” daar ze heel goed weten en betaald zijn waarom dit er moet komen.. simpeler kan ik het niet uitleggen
ORGONITE is een optie en veel water ( uiteraard NIET uit de kraan )
Het is ook wel enigszins vreemd dat meneer de klaver 4 niks zegt over het andere klavertje 5G.. raar allemaal en wie denkt dat de overheid zich ” zorgen ” maakt over u en mij als burger… vult u zelf verder het inlegvelletje in..
Het wordt een pittig 2019, op alle fronten met alles wat niet goed straalt!

groet

ster
ster
1 jaar geleden

Ze worden geplaats in vele lantaarn palen waarom staan nu overal de laatste jaren nieuwe lantaarnpalen omdat daar de antenes inzitten. Want om de pl min 20 meter moet er 1 geplaats worden want ze hebben geen groot bereik. Vandaar dat er vele bomen gekapt gaan worden, wnat die staan in de weg en er zullen lagere bomen voor terug komen.

obsidi
obsidi
Reactie op  ster
1 jaar geleden

Worden inderdaad veel grote bomen gekapt dezen dagen.

Only you
Only you
Reactie op  ster
1 jaar geleden

Al het vegetatie en gewas gaat eraan ook de mens?

Elles
Elles
Reactie op  ster
1 jaar geleden

Was beleid van Bleeker voor biobrandstof. Hier in de Achterhoek is het een ravage in het buitengebied, alsof er een bom ontploft is. Dit alles uit wi st ejag

Rebel
Rebel
1 jaar geleden

Waar is… God? Of een Goddelijkheid ?….. nou…. DIT IS DIE GOD… die de mensheid vernielt voor optimaal usage VOOR DE WELVAART VAN BEDORVEN PARASIETERENDE FOSSIELEN(aliens, natuurgeesten…) EN HEEEEEELE DOMME drones 1STE KLASSSE van hun =>”MENSEN” zoals die bij Illuminati, vrijmetselaars, wiccas, etc zitten …KORTOM: DAAR IS NIKS GOEDS MEER! Er zijn daar geen goede wezens meer…. Maar hun ondergang gaat komen… ALS IEDEREEN ZIJN EIGEN VERSTAND HOUDT EN TEGENWERKT TEGEN DIE SLECHTE WERELDORDE! GEWOON WAKKER BLIJVEN! IK HEB HET TOT NU TOE NIET VOLDOENDE GEDAAN, MAAR BEN ER KLAAR VOOR EN ZEG…… IT’S WAR! HUN VOORUITGANG IS ONZE ACHTERUITGANG MET DIE VERVL%#*KTE TECHNOLOGIE!

Kalki
Kalki
Reactie op  Rebel
1 jaar geleden

God heeft satan gekreeert; je bent wat je kreeert, dus God is satan; we moeten daarom zelf met oplossingen komen om aarde/mensheid te behouden en in samenwerking met zij die ons Hogere Zelf vertegenwoordigen, de buitenaardsen/ufo’s; God/satan doet het niet voor ons, alleen wij zelf kunnen het doen door co-operatie.

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

eh… sorry….. maar je bedoelt dezelfde “zij die onze hogere zelf vertegenwoordigen” als van wat ze bij Michael Jackson hebben bewerkstelligd? Dat was zijn hogere zelf…. en die geloofde dat wat hij deed…. goed was? door het hogere geoorloofd? Net als bij al die andere beïnvloedbare “rijke mensen” die denken dat ze alles mogen en kunnen, omdat ze daar nu sneller de middelen voor hebben…. Bijvoorbeeld… veel geld?

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Laat maar komen die troep, als het straling is die ons raakt zal het ook degene raken die ze wil plaatsen of er aan verdiend. De mens is nu eenmaal een onuitstaanbaar wezen die niet wil luisteren en pas gilt als het te laat is.

Ondernemingen en overheid zijn geil op 5G, omdat het geld oplevert en omdat het een onderdeel is naar totale controle over de mensheid. Denk aan volgen en controle bij zelfrijdende auto’s, denk aan gezichtsherkenning, denk aan een geïmplanteerde chip en daarbij zullen woongebieden in zones worden ingedeeld enzovoort. Het 5G netwerk biedt oneindig veel mogelijkheden en daar krijgen ondernemingen en de overheid en politici die in de pocket zitten van de zionisten en multinationals een heel, maar dan ook een heel harde plasser van en dames (transgenders en prinsesjes en koninginnen die kunnen vluchten naar Argentinië) krijgen daarvan een nat kruisje.

Deze 5G dikke vis laten de nazi’s zich in ieder geval zomaar niet meer afnemen, die gaan door tot er bloed uit ieders oor vloeit en we vol zitten met gemuteerd DNA. Zelfs al vallen hun eigen kinderen om, dan nog zal en moet deze 5G er komen, ten koste van alles en iedereen.

Zo ziek is deze door zionististen geleide wereld nu eenmaal dat ze deze troep zonder schaamte op iedereen (iedereen = slechts een product) los laten. De schadelijke effecten zal ze een zorg zijn, de kaaskoppen en aanverwante bleekneuzen zijn uiteindelijk al varkensvoer voor het kromzwaard van Ali Baba en z’n miljoenen rovers….Dus, afmaken die weke, slappe en bleke hap!

De (westerse) mens is geen mens meer en niet meer dan een product en disposable waaraan kan worden verdiend, totdat deze compleet ziek en waardeloos is geworden.

Sinds het operationeel worden van de zio nazi EU en bewust waardeloos gemaakte euro zonder rente/negatieve rente( absurd en totaal idioot) (= alles semitisch Haram!) is deze wereld, Nederland, niet meer wat het ooit is geweest.

Vergeet Nederland, Nederland bestaat niet meer. Politici en overheidsbestuurders tot aan hoge ambtenaren zijn daarbij vervangen voor stuurbare marionetten. De paar die nog weigeren mee te spelen in dit zionistisch geweld zijn vervangen, worden gechanteerd of bedreigd.

Het is daarbuiten dames en heren oorlog tegen de eigen bevolking!! Degenen die dat niet willen geloven en niet de ernst van de zaak inzien en nog steeds geloven in de technologisch perfecte, stuurbare, multiculturele samenleving (= oorlog) zal daarvan binnenkort de consequenties moeten aanvaarden.

Niet jammeren, je hebt daar dan uiteindelijk zelf om gevraagd….En vergeet niet: Ali Baba en de multinationals vragen niet waarom je linkse/rechtse ideaal- en droombeeld opeens zich tegen je keert. Ook jullie links gluipende Folkert’s van de Graaf schapen die betaald worden door jullie meesters zijn geen stuiver waard en aan het eind niet meer dan voer voor de kromzwaarden.

mollen
mollen
Reactie op  weg met ons
29 dagen geleden

amai amai

Maarten V
Maarten V
1 jaar geleden

~ Tip: Trechtervormige hoedjes van aluminiumfolie maken en deze op je hoofd zetten. Dat zou naar het schijnt heel wat straling tegen houden. 😛 😉 ~

Over tien jaar vinden de online-gamers 5G dan ook weer te traag en dan gaan we naar 6G… Pfff…
Ik ben tevreden met 4G, meer hoeft dat voor mij niet te zijn.

Marc
Marc
Reactie op  Maarten V
1 jaar geleden

Is het nu opeens de schuld van online-gamers? Ik ben er een en gebruik enkel kabel zoals elke echte online-gamer. De 4 en 5G gamers zijn de mobile-phone-zombies, de nieuwe hersenloze generatie die niet meer zonder hun gsm kunnen leven.

Maarten V
Maarten V
Reactie op  Marc
1 jaar geleden

Niet alleen gamers (gameontwikkelaars daarbij ook) vragen er naar, ook wetenschappers en IT-bedrijven die het wensen. Dus er is een grote groep die ernaar vragen.

Rebel/Mina
Rebel/Mina
Reactie op  Anna
1 jaar geleden

Tja….de domme macht beluste mensen helpen de slechte “creatures”, zodat we afgesloten worden met een forcefield voor de nog ergens goede wezens in het universum/dimensies met de goede bedoelingen … opdat toegang tot de mens via de bekende epifyse en ander onbekende kanalen alleen via hun kan lopen….voor diverse gebruik/uitbuiterij…. kortom de aarde is 1 grote business…. wie beschermt ons nu nog?

Dolex
Dolex
Reactie op  Anna
1 jaar geleden

Volgens mij gaat 5G niet per se via satellieten. Zelfs internetcommunicatie over zee gaat via kabels.

x

Check Also

minister

Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en ...

madrid

Madrid is wakker: Duizenden betogers ‘willen het virus zien’

Zondag verzamelden duizenden betogers zich op het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x