Homepagina » Straling » Zo kun je de gevaren van 5G overleven
Zo kun je de gevaren van 5G overleven

Zo kun je de gevaren van 5G overleven

De vijfde generatie draadloze technologie (5G) wordt wereldwijd uitgerold, zonder eerst veiligheidstests uit te voeren.

Wetenschappers, artsen en milieugroepen hebben gezegd dat de straling van draadloze apparatuur gelinkt is aan tumoren, DNA-schade, onvruchtbaarheid, autisme, alzheimer en meer.

De telecomindustrie weet de risico’s van straling steeds succesvol te verdoezelen.

Beschermen

Hoe kun je jezelf beschermen tegen deze straling?

Oprichter van de ngo Wireless Education Cecelia Doucette zei dat het belangrijk is om eerst te kijken welke apparaten je zoal in huis hebt.

Zo gebruikt ze in haar eigen huis alleen bekabeld internet. Ze zei dat er ook speciale adapters zijn om je mobiele telefoon rechtstreeks aan te sluiten op je router.

Vrijwel onmogelijk

Daarnaast heeft Doucette alle antennes in haar draadloze apparaten uitgeschakeld. Ze merkte op dat mobieltjes tot wel vijf of zes verschillende antennes bevatten.

Met de komst van 5G zullen op veel plaatsen extra masten moeten worden geplaatst, waardoor het vrijwel onmogelijk zal worden om blootstelling aan elektromagnetische straling te voorkomen.

Bekijk het filmpje van RT America hieronder:

[RT America]


Vind je deze info belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Wat gebeurd er als we massaal die nieuw te plaatsen 5g kastjes en dergelijke aan gort slaan? Mee roken mag ook nergens meer dus waarom moet ik dit dan gewoon ondergaan? De fik erin zou ik zeggen.

  60 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Gaan we ook gewoon doen toch.

   20 likes
  • De nederlandse protest acties van het volk van tegenwoordig bestaan uit facebook berochtjes doorsturen vanuit de luie stoel…alles wordt maar geaccepteerd….Dit ook.

   3 likes
   • Mijn “zwaard” lag al klaar voor ik geboren was (ik keek ook niet voor niets pissed off naar de dokter toen ik mijn oogjes open deed) … samen echt strijden ?…. maar zijn er nog wel GENOEG mensen… die willen vechten tegen die troep? … of net wat je zegt vanaf een medium van hun en luie stoel….

    1 likes
 2. Kapotschieten die zendmasten !!!

  40 likes
 3. Ze worden geplaats in vele lantaarn palen waarom staan nu overal de laatste jaren nieuwe lantaarnpalen omdat daar de antenes inzitten. Want om de pl min 20 meter moet er 1 geplaats worden want ze hebben geen groot bereik. Vandaar dat er vele bomen gekapt gaan worden, wnat die staan in de weg en er zullen lagere bomen voor terug komen.

  12 likes
 4. niet roken en zo meteen alleen VEGA vreten.
  geen alcohol.
  alleen elektrisch
  alleen GMO vreten
  maar je mag wel je hersens aan gort laten branden door de microgolven.
  nauw er is een manier om dit tegen te gaan allemaal je mobiel niet meer gebruiken en je abonnement opzeggen maar dat is een illusie dat doen we niet we laten liever onze hersens sudderen toch?

  14 likes
 5. Chemtrails en 5G zijn dé perfecte combinatie om snel veel mensen op te ruimen door allerlei nog meer bijkomende kwalen en ellende.. het maakt niet uit of ze het testen, want dat hoeft niet voor ” hun ” daar ze heel goed weten en betaald zijn waarom dit er moet komen.. simpeler kan ik het niet uitleggen
  ORGONITE is een optie en veel water ( uiteraard NIET uit de kraan )
  Het is ook wel enigszins vreemd dat meneer de klaver 4 niks zegt over het andere klavertje 5G.. raar allemaal en wie denkt dat de overheid zich ” zorgen ” maakt over u en mij als burger… vult u zelf verder het inlegvelletje in..
  Het wordt een pittig 2019, op alle fronten met alles wat niet goed straalt!

  groet

  13 likes
 6. Laat maar komen die troep, als het straling is die ons raakt zal het ook degene raken die ze wil plaatsen of er aan verdiend. De mens is nu eenmaal een onuitstaanbaar wezen die niet wil luisteren en pas gilt als het te laat is.

  Ondernemingen en overheid zijn geil op 5G, omdat het geld oplevert en omdat het een onderdeel is naar totale controle over de mensheid. Denk aan volgen en controle bij zelfrijdende auto’s, denk aan gezichtsherkenning, denk aan een geïmplanteerde chip en daarbij zullen woongebieden in zones worden ingedeeld enzovoort. Het 5G netwerk biedt oneindig veel mogelijkheden en daar krijgen ondernemingen en de overheid en politici die in de pocket zitten van de zionisten en multinationals een heel, maar dan ook een heel harde plasser van en dames (transgenders en prinsesjes en koninginnen die kunnen vluchten naar Argentinië) krijgen daarvan een nat kruisje.

  Deze 5G dikke vis laten de nazi’s zich in ieder geval zomaar niet meer afnemen, die gaan door tot er bloed uit ieders oor vloeit en we vol zitten met gemuteerd DNA. Zelfs al vallen hun eigen kinderen om, dan nog zal en moet deze 5G er komen, ten koste van alles en iedereen.

  Zo ziek is deze door zionististen geleide wereld nu eenmaal dat ze deze troep zonder schaamte op iedereen (iedereen = slechts een product) los laten. De schadelijke effecten zal ze een zorg zijn, de kaaskoppen en aanverwante bleekneuzen zijn uiteindelijk al varkensvoer voor het kromzwaard van Ali Baba en z’n miljoenen rovers….Dus, afmaken die weke, slappe en bleke hap!

  De (westerse) mens is geen mens meer en niet meer dan een product en disposable waaraan kan worden verdiend, totdat deze compleet ziek en waardeloos is geworden.

  Sinds het operationeel worden van de zio nazi EU en bewust waardeloos gemaakte euro zonder rente/negatieve rente( absurd en totaal idioot) (= alles semitisch Haram!) is deze wereld, Nederland, niet meer wat het ooit is geweest.

  Vergeet Nederland, Nederland bestaat niet meer. Politici en overheidsbestuurders tot aan hoge ambtenaren zijn daarbij vervangen voor stuurbare marionetten. De paar die nog weigeren mee te spelen in dit zionistisch geweld zijn vervangen, worden gechanteerd of bedreigd.

  Het is daarbuiten dames en heren oorlog tegen de eigen bevolking!! Degenen die dat niet willen geloven en niet de ernst van de zaak inzien en nog steeds geloven in de technologisch perfecte, stuurbare, multiculturele samenleving (= oorlog) zal daarvan binnenkort de consequenties moeten aanvaarden.

  Niet jammeren, je hebt daar dan uiteindelijk zelf om gevraagd….En vergeet niet: Ali Baba en de multinationals vragen niet waarom je linkse/rechtse ideaal- en droombeeld opeens zich tegen je keert. Ook jullie links gluipende Folkert’s van de Graaf schapen die betaald worden door jullie meesters zijn geen stuiver waard en aan het eind niet meer dan voer voor de kromzwaarden.

  12 likes
 7. Strijdervoorvrijheid

  Zonder te hebben getest? Wat dacht je van die vogeltjes dan, ze zijn gewoon willens en wetens aan het ruimen denk ik, vandaar dat ze al dat rapaille (vluchtelingen) hier naar toe halen. Wanneer gaan we ze doden.

  8 likes
 8. ~ Tip: Trechtervormige hoedjes van aluminiumfolie maken en deze op je hoofd zetten. Dat zou naar het schijnt heel wat straling tegen houden. 😛 😉 ~

  Over tien jaar vinden de online-gamers 5G dan ook weer te traag en dan gaan we naar 6G… Pfff…
  Ik ben tevreden met 4G, meer hoeft dat voor mij niet te zijn.

  2 likes
  • Is het nu opeens de schuld van online-gamers? Ik ben er een en gebruik enkel kabel zoals elke echte online-gamer. De 4 en 5G gamers zijn de mobile-phone-zombies, de nieuwe hersenloze generatie die niet meer zonder hun gsm kunnen leven.

   4 likes
   • Niet alleen gamers (gameontwikkelaars daarbij ook) vragen er naar, ook wetenschappers en IT-bedrijven die het wensen. Dus er is een grote groep die ernaar vragen.

    0 likes
 9. Waar is… God? Of een Goddelijkheid ?….. nou…. DIT IS DIE GOD… die de mensheid vernielt voor optimaal usage VOOR DE WELVAART VAN BEDORVEN PARASIETERENDE FOSSIELEN(aliens, natuurgeesten…) EN HEEEEEELE DOMME drones 1STE KLASSSE van hun =>”MENSEN” zoals die bij Illuminati, vrijmetselaars, wiccas, etc zitten …KORTOM: DAAR IS NIKS GOEDS MEER! Er zijn daar geen goede wezens meer…. Maar hun ondergang gaat komen… ALS IEDEREEN ZIJN EIGEN VERSTAND HOUDT EN TEGENWERKT TEGEN DIE SLECHTE WERELDORDE! GEWOON WAKKER BLIJVEN! IK HEB HET TOT NU TOE NIET VOLDOENDE GEDAAN, MAAR BEN ER KLAAR VOOR EN ZEG…… IT’S WAR! HUN VOORUITGANG IS ONZE ACHTERUITGANG MET DIE VERVL%#*KTE TECHNOLOGIE!

  4 likes
  • God heeft satan gekreeert; je bent wat je kreeert, dus God is satan; we moeten daarom zelf met oplossingen komen om aarde/mensheid te behouden en in samenwerking met zij die ons Hogere Zelf vertegenwoordigen, de buitenaardsen/ufo’s; God/satan doet het niet voor ons, alleen wij zelf kunnen het doen door co-operatie.

   0 likes
   • eh… sorry….. maar je bedoelt dezelfde “zij die onze hogere zelf vertegenwoordigen” als van wat ze bij Michael Jackson hebben bewerkstelligd? Dat was zijn hogere zelf…. en die geloofde dat wat hij deed…. goed was? door het hogere geoorloofd? Net als bij al die andere beïnvloedbare “rijke mensen” die denken dat ze alles mogen en kunnen, omdat ze daar nu sneller de middelen voor hebben…. Bijvoorbeeld… veel geld?

    0 likes
 10. als je een modem hebt kijk dan meteen even of je 5g aan hebt staan, want blijkbaar kunnen ze dat zonder dat je het door hebt gewoon aanzetten met een update.

  1 likes
  • Een modem heeft geen 5g. Wel een 5 Ghz band naast de 2.4 Ghz band maar dat is echt heel wat anders. Heeft niets met 5g te maken.

   2 likes
  • ‘Ze’? 5G is een mobiel datanetwerk. Je ‘modem’ (ik denk dat je je wifi-router bedoelt) staat in je huis. Die kun je gewoon weggooien, of uitzetten.
   Verdiep je eens in de verschillende zaken om een mening te kunnen vormen.

   0 likes
 11. “Daarnaast heeft Doucette alle antennes in haar draadloze apparaten uitgeschakeld”

  Lastig. Dan functioneren ze niet meer.

  2 likes
  • Volgens mij gaat 5G niet per se via satellieten. Zelfs internetcommunicatie over zee gaat via kabels.

   1 likes
  • Tja….de domme macht beluste mensen helpen de slechte “creatures”, zodat we afgesloten worden met een forcefield voor de nog ergens goede wezens in het universum/dimensies met de goede bedoelingen … opdat toegang tot de mens via de bekende epifyse en ander onbekende kanalen alleen via hun kan lopen….voor diverse gebruik/uitbuiterij…. kortom de aarde is 1 grote business…. wie beschermt ons nu nog?

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Kinderen met autisme hebben een zeer hoog ...

In Genève is het vanaf nu verboden om 5G-masten te plaatsen. Dit is de reden

In Genève is het vanaf nu verboden om 5G-masten te plaatsen. Dit is de reden

In het Zwitserse kanton Genève is een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.