Gezondheid

‘Ongeneeslijk zieke’ man (50) geneest van kanker door cannabisolie

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 50-jarige Darren Miller uit de Amerikaanse staat Illinois wil de wereld laten weten dat hij mede dankzij cannabisolie is genezen van kanker. Hij had volgens artsen nog een jaar te leven, mits hij chemotherapie zou ondergaan.

“Ik ben blij dat ik er nog ben, gezien de diagnose die ik heb gekregen,” vertelde Miller aan KMOX News. Hij had een stapel medische documenten bij zich om te kunnen aantonen dat hij slechts enkele maanden na zijn ‘doodstraf’ niet meer ziek was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb de medische stukken bij me om dit te kunnen bewijzen,” aldus Miller. “Het zal overal verschillend worden geïnterpreteerd, maar ik heb er onderzoek naar gedaan en je kunt op internet duizenden getuigenverslagen vinden.”

Blaren

Nadat Miller op zijn 50e verjaardag de diagnose had gekregen, ging hij snel op zoek naar een alternatief voor de chemotherapie, waar hij ‘blaren van in zijn mond en bebloede handen en voeten van kreeg’.

Zijn vrouw nam ontslag zodat ze voor hem kon zorgen. Het stel verhuisde naar Californië, waar Miller cannabisolie begon te proberen en leerde hoe hij het zelf kon maken.

Kankervrij

Zeven maanden later kreeg hij te horen dat hij volledig kankervrij was. “Ik heb mezelf genezen van kanker,” zei Miller. “Komt dat door de cannabisolie? Absoluut. Komt dat door de chemo? Ik denk het wel.”

Eenmaal terug in Illinois zette Miller een speciaal cannabisprogramma op om mensen te helpen die zich in een soortgelijke situatie bevinden. “We maken kleine hoeveelheden en leren anderen hoe ze het zelf kunnen doen,” zei hij. “Als je cannabis kunt krijgen, kan ik je vertellen hoe je je leven kunt redden.”

[CBS St. Louis]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Geweldig! Dit hoort het default recept te zijn tegen kanker van de doctor!

J. Hofmans
J. Hofmans
8 jaren geleden

Maar, van chemo is toch bekend dat dat de boel juist verergerd? Met andere woorden: misschien is het beter om meteen te beginnen met de cannabisolie en de chemo over te slaan.

Zomaar een aantal links:
http://naturalsociety.com/chemotherapy-makes-cancer-far-worse/
naturalsociety.com/chemotherapy-makes-cancer-far-worse/

Frans
Frans
8 jaren geleden

Hier heb je dus niet veel aan:
A: N=1
B: het kan de cannabis geweest zijn
C: het kan de chemo geweest zijn
D: het kan de combinatie van chemo en cannabis geweest zijn
E: het kan iets anders geweest zijn

Dit is zonder gedegen onderzoek gewoon de zoveelste anekdote in de trant van “Mijn oom kreeg kanker en nam naast de chemo kilo’s katjesdrop. Geweldig! Dit hoort het standaardrecept van de dokter tegen elke soort kanker te zijn!”

Markus
Markus
8 jaren geleden
Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x