Mens en DierCorona

Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook FvD-lid, sprak tijdens de Algemene Beschouwingen over een ‘ravage’ die volgens hem het gevolg is van het recente coronabeleid.

“Buiten vindt nauwelijks besmetting plaats. En PCR-testen bleken wel 30 procent fout-positieven te geven. Waarom past het kabinet met deze kennis haar beleid niet aan? Niet het coronavirus, maar de maatregelen van het kabinet bleken te leiden tot een sociale, culturele en economische implosie van ons land. De ravage is compleet,” zei Van Haga tijdens zijn spreekbeurt.

Vreemde tegenstrijdigheden

“We kwamen terecht in een dystopische samenleving met allerlei vreemde tegenstrijdigheden. Een Black Lives Matter-demonstratie werd toegejuicht, terwijl anti-coronademonstraties keihard werden neergeslagen. Er werden miljarden euro’s overgemaakt naar Europa in plaats van naar onze militairen, onze politieagenten, onze onderwijzers en onze verpleegkundigen. En nog erger: kanker- en hartpatiënten gingen dood omdat coronapatiënten voorrang hadden,” vervolgde hij.

Van Haga haalde ook uit naar vak K, met name Hugo de Jonge. “Het kabinet volhardt in de keiharde maatregelen terwijl de schade voor de samenleving ondragelijk is. Statistisch gezien is de coronacrisis gewoon voorbij. Toch is de minister van Volksgezondheid bezig met een zinloze app en een ondemocratische spoedwet. En als kers op de taart een vaccin dat ons nooit zal kunnen beschermen tegen alle bekende mutaties van Covid-19.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
1 jaar geleden

Held!

Maar liefst 1 persoon in de politiek die het nu goed verwoord. Voor mij althans.

Geoffrey
Geoffrey
1 jaar geleden

Deze man zegt het tenminste, maar wie luistert….?

Maria
Maria
1 jaar geleden

Hij slaat hier waarschijnlijk de spijker op zijn kop maar zal hier nooit een eerlijk antwoord op krijgen.
Het kartel blijft samen spannen.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Duidelijke taal van het FVD.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x