CoronaBuitenland

Onthutsende cijfers uit Canada: 99,6% van de overleden coronapatiënten was gevaccineerd

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Uit officiële cijfers blijkt dat er in Canada tussen 10 en 17 april 226 gevaccineerde coronapatiënten zijn overleden. Er overleed ook één ongevaccineerde met corona. Dat betekent dat 99,6 procent van de overleden coronapatiënten gevaccineerd was.

Op 10 april waren er officieel 9511 ongevaccineerde coronadoden geregistreerd. Een week later, op 17 april, waren dat er 9512. Daarnaast waren er op 11 april 2770 volledig gevaccineerde coronapatiënten gestorven. Een week later waren er 62 bijgekomen en kwam het totale aantal uit op 2832. In dezelfde week overleden er ook nog eens 160 mensen die geboosterd waren en vier mensen die één prik hadden gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Geen bescherming

Dat betekent dat 226 van de 227 ‘coronadoden’ gevaccineerd waren. Slechts één overleden coronapatiënt was ongevaccineerd. In Canada is ongeveer 86 procent van de bevolking volledig ingeënt en slechts 48 procent geboosterd.

Van de ‘coronadoden’ was 99,6 procent gevaccineerd en meer dan 70 procent geboosterd. De coronavaccins bieden dus ook geen bescherming tegen sterfte.

En dan nog dit:


[The Counter Signal]

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Er wordt hier gesproken over ONTHUTSENDE cijfers, maar voor het merendeel van de lezers van ninefornews zal dit uiteraard totaal geen verrassing zijn.

Wat er NU gebeurt, is al 2 jaar geleden voorspeld door de ECHTE wetenschappers, die zich NIET hebben laten omkopen door geld.

Zij voorspelden toen al, dat er een grote ramp aan stond te komen, indien een groot deel van de wereldbevolking zou vertrouwen op politiek en wetenschap in plaats van ZELF onderzoek te doen.

Voor dat vertrouwen moeten zij nu dus de ultieme prijs betalen: namelijk hun leven of een leven vol met vaccins en medicijnen.

Toch vind ik het erg opvallend, dat er inmiddels toch grote landen met de ECHTE cijfers naar buiten komen, maar dat tot nu toe dat hier in het kleine Nederland niet gebeurt.

Schijnbaar is hier het merendeel van de politieke figuren en nep wetenschappers voldoende afgekocht om in staat te zijn de gigantische beerput gesloten te houden.

Dat zal óók wel te maken hebben met het feit, dat Nederland alweer een voortrekkersrol heeft gekregen en daarnaast als voorbeeld moet dienen voor de rest van Europa.

Er zitten natuurlijk ook heel veel gasten hier, die nauw verbonden zijn met het World Economic Forum en braaf doen wat het baasje zegt.

Het is niet voor niets, dat Nederland helaas vaak bekend staat als “het braafste jongetje uit de klas”.

Ik wil graag nog even terugkomen op mijn geschreven stukje van gistermorgen vroeg.

Er was een bepaalde vraag over wáár ik die informatie vandaan had gehaald wat betreft het filmpje van het WEF, waarin een man aan een moeder voorstelde om haar kind maar direct te vermoorden.

Dat filmpje had ik gevonden op Gesara Noord Holland, datum 7 mei, 21.25 uur.

De gesproken tekst was in het Engels en het was ondertiteld in een of andere Slavische taal.

Daaronder stond nog @projectmatilda.

Sorry dat ik gisteren niet heb gereageerd, maar ik was samen met mijn man en goede vrienden de hele dag naar het strand.

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Het werkt wel goed als je aan levensverkorting doet.

H.J
H.J
2 jaren geleden

De regeringsleiders die zijn geënt met het WEF virus, zijn de hoofdverantwoordelijke voor deze doden.
Een vaccinatie vloeistof, die zonder voldoende onderzoek gewoon als proef materiaal is misbruikt.
En er zullen nog Miljoenen nieuwe slachtoffers volgen, de natuurlijke afweer is bij de gevaccineerde, namelijk simpel weg vernietigd.

Voor Nederland bedankt Rutte.

Eric
Eric
2 jaren geleden

…en dit zijn nog maar de effecten van het “vaccin” op korte termijn.. De grootste ellende moet nog komen als degenen – die niet het geluk hadden een placebo te krijgen – hun immuunsysteem vernietigd zien en de facto AIDS-patiënt zijn geworden..

Het is onvoorstelbaar wat hier de mensheid is aangedaan.. Waar blijven de arrestaties?

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x