Homepagina » Archeologie » “Kopie van sterrenbeeld gevonden op grond bij Stonehenge”
"Bewijs: kopie van sterrenbeeld op grond bij Stonehenge"

“Kopie van sterrenbeeld gevonden op grond bij Stonehenge”

Net zoals de piramiden in Egypte, die gezamenlijk de kopie van het sterrenbeeld Orion vormen, blijken ook de prehistorische plaatsen in Europa uit kopieën van sterrenbeelden op de grond te bestaan. Zo ook bij Stonehenge.

Auteur-onderzoeker Eelco de Boer deed onderzoek naar oude Helwegen van de Germanen.

De Germanen geloofden dat hun zielen na de dood over deze Helwegen door zwanen naar het Paradijs of naar de Hel vervoerd werden.

De Helwegen zijn al langer bekend. Dokter de Vroege uit Rotterdam beschreef hun loop van Externsteine, een prehistorische plek in Duitsland, tot aan de kust in Nederland.

De onderste Helweg liep naar de kust van Zeeland, het paradijs, en de bovenste naar de Waddeneilanden, zogenaamd de Hel.

De oude naam voor het paradijs is Walhalla en het Zeeuwse eiland Walcheren heeft deze naam nog in zich.

De naam van de Hel luidde Tarsus en ook deze naam vinden we terug in de Waddeneilanden, een beetje meer verscholen maar daardoor uniek.

T: Texel
A: Ameland
R: Rottummerplaat
S: Schiermonnikoog
U: Vlieland (u en v zijn voor taalkundigen uitwisselbaar)
S: (ter) Schelling, ter is een voorzetsel

De naam Helwegen is in Nederland nog bekend, denk aan Marijke Helwegen, een bekende tv-persoonlijkheid.

Het viel Eelco de Boer op dat veel namen langs de onderste Helweg met zwanen te maken hadden. Zwanen kwamen ook in veel mythen voor.

Als kenner van de oude mythen wist de auteur dat ook bij de verhalen over Stonehenge zwanen genoemd werden.

"Bewijs: kopie van sterrenbeeld op grond bij Stonehenge"

Na het doortrekken van de oude lijnen van dr. De Vroege, ontdekte Eelco dat de onderste Helweg exact doorliep tot aan Stonehenge.

De bovenste Helweg liep exact door tot aan Lindisfarne, een zeer heilige plek in Engeland. De vraag was natuurlijk welk volk exacte lijnen over zeeën heen kon trekken.

De auteur had al eerder sterrenbeelden op de grond in Nederland ontdekt en paste zijn methoden nu rond Stonehenge toe.

Tot zijn verbijstering ontdekte hij dat onbekenden met ongelooflijke precisie het sterrenbeeld Zwaan in het Britse landschap hadden gevormd.

Op de gekopieerde sterrenpunten staan nu nog steeds kerken op oude heilige plaatsen, waaromheen later plaatsjes zijn ontstaan.

"Bewijs: kopie van sterrenbeeld op grond bij Stonehenge"

De auteur publiceert in principe gegevens die door zijn lezers te verifiëren zijn. Plak op Google Earth plaatsmarkeringen op genoemde plaatsen en zie hoe ongelooflijk nauwkeurig het sterrenbeeld zich vormt.

In zijn boeken is te lezen hoe ook op andere plaatsen langs de Helweg in Nederland en Duitsland hetzelfde sterrenbeeld is te vinden.

De schrijver benadrukt dat de cultuur van de makers van Stonehenge, en andere megalithische bouwwerken in Europa, al verdwenen was toen de Egyptische piramides nog gebouwd moesten worden.

In zijn boeken gaat Eelco de Boer gedetailleerd in op zijn bevindingen. Het lezen maakt nieuwsgierig en daagt uit om zelf op onderzoek te gaan naar nog meer bewijzen!

ONDERZOEKER-AUTEUR EELCO DE BOER

De ontdekkingen en theorie van onderzoeker-auteur Eelco de Boer uit Bergambacht, beschreven in zijn boeken Verdwenen beschaving en Verborgen geschiedenis, hebben er onder andere toe geleid dat er in Friesland bewijzen werden gevonden van sterrenbeelden op de grond.

Nieuwe geheimen onthult hij binnenkort in zijn derde boek, dat in het voorjaar van 2017 zal verschijnen met de titel:

‘Abraham was een Fries en Homerus een Zeeuw.’
(En, Nederland was het beloofde land.)

Het geheim der Eersten: Auteur Henriëtte Hemmink verwerkte Eelco’s opzienbarende theorie en ontdekkingen op spannende manier in een fact-thriller.Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Hoop maakt z'n eigen magie

  Mensen, bij deze wil ik iets zeggen, maar het is off-topic.

  De energieën stijgen enorm nu.
  En het is aan te raden om hier rekening mee te houden,
  want je lichaam en geest hebben het nodig hieraan te wennen.

  Water drinken en puur voedsel te eten is aan te raden.
  En kalm aan te doen.

  Neem beter wat extra tijd voor de dingen die je wil doen.

  http://www.foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

  8 likes
 2. Abraham was eigenlijk de Friese Heerenboer Abe Raemsma en Homerus de Zeeuwse visser Homme Ruis (en Zarathustra was eigenlijk de Friese wolkammer Sake Toerstra).

  7 likes
 3. Géén kritiek maar wél volgende bedenking : de sterren verschuiven van plaats – een verschuiving die voor ons zichtbaar is na x-tijd. Als die posities in het landschap zo nauwkeurig kloppen met de “Zwaan”, kan er nooit veel tijd verlopen zijn tussen NU en het oprichten van die “veronderstelde” herkenningspunten. (ik weet niet of ik mij duidelijk genoeg uitdruk.

  3 likes
 4. 51 graden is een belangrijk gegeven. Precies de helft as ten opzichte van zon. Mediaan/middelpunt is nl. aan 1 kant iets korter.

  2 likes
 5. mogen we wel op passen dat we niet worden bezet door de zionisten als het beloofde land als ze Palestina hebben verwijderd.

  2 likes
 6. Dus als ik een kopie van een sterrenbeeld in mijn woonkamer of tuin teken of markeer, dan heb ik er baat bij? Wat voor goeds gebeurt er dan met mij?

  1 likes
 7. Kennis over de sterrenhemel,zon en maan is macht. Kennis werd gebruikt om te zaaien, oogsten, klimaat, weer enz. Om te handelen/reizen. De friezen handelden in barnsteen. Vertaling Grieks: elektra. Kennis die nu verder is uitgebreid via technologie. Men werkt naar onsterfelijkheid/nieuwe Atlantis/leven op andere planeten. Een droom(niet de mijne) die uiteindelijk verandert in een nachtmerrie. Waarom? Als je veel energie toevoegt aan natuurlijke energie zal er altijd een explosie gaan plaatsvinden en/of stoffen veranderen van samenstelling, die niet gezond zijn voor leven. Natuurwetten trekken zich altijd weer in balans. Atlantis en Lumerie(vorige tijdperken) zijn ten onder gegaan aan natuurwetten. Ook het leegtrekken van grondstoffen zorgt voor verstoringen aan de lagen.
  Technologie(schild/zendmasten/wifinetwerk) kan ook een bescherming zijn voor de komst van veel energie naar aarde. Toch blijf ik het raar vinden, dat men de mensheid zo heeft laten groeien, als je dit allemaal al van te voren wist. Of dat men zoveel vissen vangt, zodat de vissen zichzelf niet meer kunnen voortplanten. Er minder werk zou komen enz. Elk deel van de wereld heeft zijn hoogpriesters(kennis van vorige tijdperken) en zij weten dus alles allang. Ook het mixen van mens en dier.(geen goed idee) Waarom geen plan bedacht in het begin van het huidig tijdperk? De gewone mens was/is sowieso altijd al slaaf geweest. Er klopt iets niet. Alles is gestuurd, dus had men(elite/hoogpriesters) ook iets in het begin kunnen doen om het einddoel te bereiken.(direct kunnen ingrijpen).

  1 likes
 8. Sterrenbeelden heeft altijd tot een verbeelding van de mens geweest en nog.. voorspellingen komen ook uit verbeeldingen voort ,en daar creëert en kneed de mens vormen die het bestaan wat makkelijker of moeilijker maakt en als een houvast voor het bestaan vormt, zo zijn er veel patronen en lijnen die men dagelijks volgt, een lijntje strekken van een plaats naar een ander plaats en die lijn komt overeen met het lijntje strekken van de stand van de sterren is niet zo verwonderlijk,,dat er altijd wel een lijn past die precies overeen komt met gebouwen of plaatsen waar wat heeft plaats gevonden of is gebouwd, er zijn zoveel gebouwen en plaatsen dat er altijd een lijn te trekken valt en die overeenkomt met de stand van de sterren..omdat er ook genoeg in de sterrenhemel sterren aanwezig zijn waar door lijnen te trekken een lijn vormt die overeen komt met de stand van gebouwen of plaatsen hier op aarden. zo verwonderlijk is dat niet , wel is het verwonderlijk als mensen boeken over onderwerpen als dat waar ze een mysterieus verhaal van maken ..daar zijn mensen goed in ..en ja dan begint ook de twijfel van van waar of niet waar…in ieder geval een boek en film of wat dan ook daar zit wel wat spanning in van waar het onderwerp over gaat …en ja beelden en vormen genoeg die tot verbeelding spreken.. vanaf de aarden gezien hebben mensen beelden en vormen uit het sterren stelsel gehaald …maar als men op mars of een andere planeet zou staan zou deze lijnen gewoon afwijken en er heel anders eruit zal zien …geen zwaan geen Orion geen draak geen kreeft geen tweeling geen stier env..de lijnen zullen gewoon niet meer kloppen …en valt er ook geen verhaal ervan te maken..over lijntjes..die overeen komen met plaatsen …en alle beelden zullen gewoon vervagen.. allemaal verzinsels en fantasie..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

baudet

Baudet veegt vloer aan met Asscher en geeft geschiedenisles. Is dit een geheime samenzwering?

Tijdens een debat over de EU op ...

rutte

Dit optreden van Rutte bij Harry Mens in 2010 maakt pijnlijk duidelijk dat de VVD een leugenpartij is

Op 11 april 2010 was Mark Rutte ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.