Homepagina » Buitenaards » Vrouw claimt ‘buitenaards voorwerp’ te hebben gevonden. Zoek de overeenkomsten
Vrouw claimt 'buitenaards voorwerp' te hebben gevonden. Zoek de overeenkomsten
Foto: Paul Dale Roberts

Vrouw claimt ‘buitenaards voorwerp’ te hebben gevonden. Zoek de overeenkomsten

Paranormaal onderzoeker Paul Dale Roberts van HPI Paranormal kreeg onlangs een telefoontje van een vrouw genaamd Stephanie Fuller.

Zij beweert dat haar verloofde een heel vreemd voorwerp heeft gevonden toen hij het huis van een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog aan het schoonmaken was die pas is overleden.

De man was een verzamelaar en het is niet bekend hoe hij de hand op het voorwerp heeft weten te leggen.

Driehoekig vaartuig

Fuller begon onderzoek te doen naar het voorwerp en kwam uit bij sergeant-majoor James Norton, die in 1977 een UFO had gezien toen hij gestationeerd was op Fort Benning in Georgia.

Op 14 september dat jaar zag Norton tijdens een militaire oefening een aantal lichtbollen in de lucht die gevolgd werden door een groot driehoekig vaartuig.

Kort daarna werden veel van de soldaten op de basis ziek en konden ze zich niet meer herinneren wat ze hadden gedaan.

Vreemde symbolen

Eén van de objecten zou in de buurt van de basis zijn gecrasht en Norton zou het bewuste voorwerp vervolgens hebben buitgemaakt.

Het metalen fragment staat vol vreemde symbolen en heeft opmerkelijke eigenschappen.

Norton zette later een foto van het voorwerp op internet en begroef het in zijn tuin.

Precies overeen

Het voorwerp op deze foto komt volgens Fuller precies overeen met het voorwerp dat in de woning van de veteraan is gevonden.

Een artikel over de waarneming van Norton in 1977 vind je hier (The Costa Rican Times).

Een foto van het voorwerp hier. En de foto van Fuller hier.

[Unexplained Mysteries via Jazma Online]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

Zag een tijd geleden de mini-serie “Taken” over die abductions enz en daar is de rode draad ook net zo’n voorwerp, https://www.youtube.com/watch?v=rSBQ_61H4_4

salvar
salvar
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

ik dacht kom me bekend voor.

Matt
Matt
1 jaar geleden

Snowden heeft verklaard geen enkel bewijs gevonden te hebben van het bestaan van aliens. Ook de maanlanding is echt gebeurd.
En hij kan het weten want hij heeft zowat het hele interne huishouden van de CIA en NSA doorgespit.
De reguliere MSN zijn hier natuurlijk harstikke blij mee want nu kunnen ze zowat alle complottheorieën naar de prullenbak verwijzen.
Nu ineens is een klokkenluider een ‘autoriteit’ op gebied van de waarheid, maar over Assange hoor je geen woord op de MSN en hoe hij behandeld wordt

Sina
Sina
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

Wie zegt dat Snowden niet gedwongen is dat te zeggen ? En hoezo hij kan het weten? Het ligt er toch ook aan op welke ” afdeling ” hij werkte ? Ik denk eerder dat hij gedwongen is dit te zeggen, omdat de mensheid te wakker is geworden. En wie is er niet eerder te geloven dan een klokkenluider, want die heeft immers toch de waarheid in pacht ?

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

Snowden wil weer terug naar de VS, dus zal hij verklaringen doen die in lijn zijn met de elite om zodoende in een goed blaadje te komen. Voorts vind ik dat het fanatisme om Assange kapot te maken aanmerkelijk groter is dan om Snowden kapot te maken….

Matt
Matt
Reactie op  Henk Azie
1 jaar geleden

Dat bedoel ik juist. De omslag van Snowden is op zijn minst verdacht te noemen, vandaar het sarcasme in mijn post. Jammer voor diegenen die dit niet snappen. In mijn voorlaatste alinea geef ik aan waar het daadwerkelijk om draait: de MSM kan nu de çomplottheorien die te dicht bij de waarheid komen nog meer belacheljk maken.
Ik vermoed ook dat Assange als voorbeeld wordt aangehaald wat er met jou gebeurd als je een tegendraadse ,voor hun dan, klokkenluider bent.

wysiwygman
wysiwygman
Reactie op  Matt
1 jaar geleden
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Helemaal niet verdacht of iets. Nergens ene heliocentrisch te bekennen, geen enkele prioriteit om iets in die richting te versterken.

deze
deze
1 jaar geleden

… zou het de s l e u t e l code zijn van de kluis van de oranjes.. met al hun wazige geheimen die het rijkdom hun bracht …
ik zie in ieder geval 06 november staan met een sliert van crypto.. denk dat ik Brown maar weer eens ga lezen, dat boek blijft steeds imposant gezien de onthullingen.. best wel bizar dat deze schrijver in feite een zeer goede klokkenluider is! Straks wordt hij ook gegijzeld.. we leven in een NEP wereld mensen en dat is de enige waarheid denk ik

Willem
Willem
Reactie op  deze
1 jaar geleden

Ja een nepwereld maar ook in een tirannie waar de gekte is uitgebroken. Zo moet het ook geweest zijn toen de Inca cultuur in elkaar donderde en de Romeinen hun rijk zagen verkruimelen. Ook zij namen toen veel buitenstaanders op en bedachten van alles en nog wat om anderen te onderdrukken. Het is een oneindig spel waarin regeringen (voor hen onbewust) in bespeeld worden teneinde zoveel mogelijk onrust en angst te brengen. Dan worden mensen minder oplettend en kunnen we makkelijker opgedreven worden naar de slachtbank net als een kudde vee.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

@Matt
Leuk dat je onderzoek doet en wakker worden wilt,maar ik zou toch eens verder kijken dan 1 man. En zeker als die man terug wilt naar de vs.
Er is genoeg bewijs van waar jij het tegendeel over schreef..Duizenden jaren oud bewijs,van toen de wereld nog niet rot was..
Blijf onderzoeken,maar niet bij de leugens van usa,of cia daarvan..

ChiXiStigma
ChiXiStigma
1 jaar geleden

Ziet er uit als een magisch amulet.

Ary
Ary
1 jaar geleden

…een lekkere duidelijke foto ook… als het moet maak ik ook zo’n ding, voor zover als het op deze foto te zien is

x

Check Also

gates

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ...

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x