Buitenland

De gebeurtenissen stapelen zich op, maar het blijft oorverdovend stil: waarom horen we hier niets over?

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Gepensioneerd politieagent Peter Cirk verbaast zich over de ijzige stilte overal om ons heen, terwijl er zo ontzettend veel gebeurt. De ijzige stilte is overal. Terwijl gebeurtenissen zich opstapelen, blijft het oorverdovend stil.

We krijgen via de MSM wel voorgeschoteld wat er in Oekraïne gebeurt, althans dat wat men ons wil doen geloven, maar verder is het ijzig stil, schrijft Cirk, die 42 jaar bij de politie zat, in een blog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Verdwenen kinderen, uithuisgeplaatste kinderen overleden: stilte. Belastingverhogingen, accijnsverhogingen: stilte. 47 Kamerleden/ministers/staatssecretarissen opgestapt: stilte. 79 aanhoudingen naar aanleiding van de bosbranden in Griekenland: stilte. Een ‘ramp’ op Hawaï, zeker 2000 doden, waar zijn de kinderen van dit eiland, of hun boze ouders of grootouders? Stilte, somt Cirk op.

Hermetisch afgesloten

Op het eiland Maui werd de historische badplaats Lahaina grotendeels verwoest. “Je zou toch verwachten dat […] de vliegtuigen vol zitten met journalisten, die met eigen ogen willen zien, ooggetuigen willen spreken. Verslag doen, de waarheid zoeken. Wat is hier nu gebeurd? Waarom is dit eiland hermetisch afgesloten?” schrijft Cirk. Om Lahaina zijn zwarte hekken geplaatst.

Hij verwacht dat de ijzige stilte alleen maar zwaarder zal worden, door de controle van dictatoriale overheden. “De waarheid is echter niet te stoppen en wij zullen die op een ouderwetse manier moeten gaan overbrengen. We zullen als ouders en grootouders de stilte moeten doorbreken.”

Masterplan

Over Griekenland zegt de gepensioneerde politieagent: “Als je 79 brandstichters arresteert, heb je niet te maken met pyromanen, maar met een masterplan. We zullen elkaar actiever moeten opzoeken en van gedachten wisselen, terwijl wij elkaar kunnen zien, voelen en aanraken.”

Dan is dat vuur nooit te doven, benadrukt Cirk, aangesloten bij Police for Freedom. “IJzige stilte, overal, en wij kunnen die doorbreken.”

4.8 307 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
8 maanden geleden

Ijzige stilte voor de storm die komen gaat.

Jammer
Jammer
8 maanden geleden

Het stopt pas als wij in actie komen, tot dan gaat de afbraak van onze vrijheid en land onverkort verder. De MSM gaat je heus niets vertellen, die zitten allemaal in de zak van de elite.

Gerard
Gerard
8 maanden geleden

…en daarom gaan de diktators van de “Hidden Hand” een samenscholingverbod uitvaardigen, zodat mensen niet met elkaar kunnen/mogen overleggen hoe ze deze tirannie moeten weren.

Dit spelletje is al zo oud al de massamoordenaars aan de macht zijn. Soms heten ze Socialisten, dan weer Communisten en nu zijn het de Kapitalisten. Maar achter de schermen weten zij zelf wel dat zij allemaal satanisten zijn.

F van Calcar
F van Calcar
8 maanden geleden

De Amerikaanse heer Kerry zei op TV dat de milieu activisten militanter moesten optreden om hun doel te bereiken en ik denk dat dit de uitvoering is.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x