Homepagina » Archeologie » Eerste bewoners China waren zwart
Eerste bewoners van China waren zwart

Eerste bewoners China waren zwart

Uit onderzoek is gebleken dat het Chinese volk niet afstamt van de Pekingmens uit het noorden van China, maar van mensen die zo’n 100.000 jaar geleden de oversteek hebben gemaakt van Afrika naar Zuid-Azië.

In China leren schoolkinderen ten onrechte dat het Chinese ras is geëvolueerd uit de Pekingmens.

Jin Li van de Fudan-universiteit in Shanghai en zijn collega’s kwamen tot de ontdekking dat het Chinese ras is voortgekomen uit mensen die afkomstig zijn uit het oosten van Afrika.

De bevindingen druisen in tegen de heersende theorie dat de voorouders van het Chinese volk afstammen van de Pekingmens, die 400.000 jaar geleden in het noorden van China zou hebben geleefd.

Zo’n 100.000 jaar geleden bereikten groepen mensen het Chinese vasteland via Zuid- en Zuidoost-Azië, aldus Li. De wetenschappers uit Shanghai maakten deel uit van een internationaal team onderzoekers uit onder meer Rusland, India, en Brazilië.

De eerste vondsten van de Pekingmens werden tussen 1923 en 1927 gedaan door de Zweedse archeoloog Johan Gunnar Andersson tijdens opgravingen bij Zhoukoudian in de buurt van Peking. De Rockefeller Foundation financierde de opgravingen.

De opgegraven beenderen ‘verdwenen’ tijdens de Tweede Wereldoorlog en konden niet verder worden onderzocht. Tot nu toe zijn alleen de afgietsels van vermeende fossielen van de Pekingmens vertoond. Wat er werkelijk is gevonden zal waarschijnlijk nooit iemand weten.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Beeckaert Johan schreef:

  Wanneer gaat men hier nu eindelijk eens de boeken van Jozef Rulof lezen. De beste man heeft dit al in de jaren 40 van vorige eeuw doorgekregen en neergeschreven.

  1 likes
  • H, Otto schreef:

   In de boeken van Jozef Rulof staat ook te lezen dat wij van het Afrikaanse ras afstammen. Het blanke ras is geevalueerd. Net als de T- Rex die geevalueerd is in een kip.

   0 likes
 • herman de Graaf schreef:

  En zo zien we dagelijks dat we op school valse informatie hebben ontvangen.
  Zo langzamerhand mag je bij alle “feitelijke kennis” een vraagteken zetten.
  Ik ga niet zover dat we bewust zijn voorzien van valse informatie.
  Wel heb ik de overtuiging dat propaganda vaak blindelings is nagepraat door docenten en leraren. Nog steeds !
  Niet in de laatste plaats omdat het ongepast was een kritische houding aan te nemen. Dat was slecht voor je loopbaan.
  Het is nog steeds slecht voor je loopbaan.Maar dank zij internet kunnen er wel kennis van nemen uit andere bronnen.
  De kritische houding blijft vooral noodzakelijk. Want ook wat op Internet staat moet gewogen en getoetst worden.

  0 likes
 • Peter 68 schreef:

  Ik was als kind de nachtmerrie van meneer pastoor die bij ons op school godsdienstles gaf. Ik dreef die arme man tot absolute waanzin, bij alles dat hij vertelde riep ik dat is niet waar, hoe verzin je het en nog meer van dat soort opmerkingen. Op een dag zei hij tegen mij, Peter, waarom doe je dat? Was jij erbij toen het gebeurde? Ik zei, ik zou erbij kunnen zijn geweest ja maar mijn oerweten zegt me dat wat u verteld niet klopt. De man was ziedend en riep, o we geloven ook nog in reïncarnatie!! Ik heb op school veel mooie verhalen gehoord en heb altijd voor mezelf uitgemaakt wat wel en niet waar kon zijn. Ik heb dingen ook altijd grondig onderzocht. Geschiedenis, aardrijkskunde en economie waren mijn sterkste vakken en heb daar ook altijd goede cijfers voor gehaald maar had ook altijd een aantekening. Iets van Peter stelt veel vragen, vaak omdat die twijfelt aan de juistheid van de leerstof. En zo heb ik mijn kinderen (en dus ook de school) ook menigmaal moeten corrigeren over de juistheid van de gegeven leerstof/informatie. Ik heb mijn kinderen ook geleerd voor zichzelf te denken en niet meer te lopen of te gaan herkauwen wat andere mensen allemaal blaten. Denk, voel, onderzoek en leer zijn de vier belangrijkste pijlers in mijn leven, pijlers die ik een ieder van harte kan aanbevelen.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Het is vooral het DNA-onderzoek dat inmiddels wereldwijd de verwantschap tussen alle mensen aan het licht heeft gebracht en dat aantoont dat de oorsprong van de Chinezen gedeeld wordt met de rest van de mensheid. Bovendien ben ik er nog steeds niet van overtuigd dat “de Mens” ontstaan is in Afrika.

  0 likes
 • Wim schreef:

  De eerste experimenten van de Annunaki’s was in Afrika, met een stervend vrouw en 50 procent zaad van hun. Wij zijn half goden. En de eerste democratie was ook daar ontstaan. De Grieken hadden het overgenomen, dan de Romeinen en nu is een wereldse systeem, waar wij kunnen beslissen wie ons gaan vertegenwoordigen.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Wim”] Wij zijn half goden.[/quote]

  Kleine correctie Wim, “halve” Goden zijn gehandicapte creaties, kunnen dus letterlijk niets
  Wij zijn God-en-God-en-God-en zo kan je nog jaaaaaren doorgaan. “Goden” dus.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Corrupte informatie door een corrupte overheid die Tibetanen ook nog eens extra onderdrukken.

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  Euh… ‘valse’ informatie? ‘Corrupte info’? Waar hebben jullie het over?
  Wetenschap is voortschrijdend inzicht, per definitie hebben wetenschappers het niet over ‘feiten’, dat doen alleen pseudo-wetenschappers en leken. Er wordt niet voor niets continu onderzoek gepleegd op alle gebied, de grote uitdaging is juist om steeds meer te weten te komen en te proberen de heersende theorie aan te vullen (of evt. te ontkrachten).
  Dan komen er nieuwe inzichten en worden andere aspecten duidelijk.

  Ik vind het heel gaaf te bedenken dat de gehele mensheid familie is van elkaar, dan zijn alle verschillen dus maar oppervlakkig en kunnen we elk nationaal gevoel loslaten. Geen nadruk op verschillen, maar juist op de overeenkomsten.

  0 likes
 • celentano schreef:

  1 ding ben ik niet akoord wim,de romeinen hadden alles geleerd van de etrusken.de etrusken waren hun leermeesters die hun de kneepjes leerden om een machtig dominerend civilizatie te worden.de etrusken waren bekendt als goede handelaren overal in europa verdeeld, eeuwenlang voordat de grieken kwamen piepen.de romeinen hadden hun leermeesters verjaagd en uitgemoord achteraf.de etrusken waren een van de civilizaties die de vrouwen aanvaarden als hun gelijke waarde in tegenstelling tot de grieken en romeinen.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Vandaar dat de Chinezen aan landjepik doen in Afrika en alles afstropen daar, het is eigenlijks hun eigen land en vandaar dat de Nederlanders daar ook aan meedoen, nederlandse banken jatten land van de afrikanen en verkopen het weer dik aan de Chinezen.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Wellicht zijn we allemaal aliens die van verschillende sterrenstelsels komen. Ik heb gehoord dat de taal in mesopotamia DUITS was en dat de Duitse taal afkomstig is van het Aldebaran systeem. Je kan dus zeggen dat het Gemaanse ras Blond haar en blauwe ogen een Aldebaran ras zijn. Is de Aarde een proeftijd van verschillende sterrenstelsels?

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  [quote name=”kengai”]Vandaar dat de Chinezen aan landjepik doen in Afrika en alles afstropen daar, het is eigenlijks hun eigen land en vandaar dat de Nederlanders daar ook aan meedoen, nederlandse banken jatten land van de afrikanen en verkopen het weer dik aan de Chinezen.[/quote]

  Goh interesant, wat zijn je bronnen? Daar zou ik wel meer over willen weten.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Aurelia, volgens mij vorig jaar of zelfs al eerder dat ABN AMRO mensen in Afrika land aftroggelde en dan gauw door verkocht aan de Chinezen.
  Kan best ook een artikel geweest zijn hier op niburu.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Wim”]De eerste experimenten van de Annunaki’s was in Afrika, met een stervend vrouw en 50 procent zaad van hun. Wij zijn half goden. En de eerste democratie was ook daar ontstaan. De Grieken hadden het overgenomen, dan de Romeinen en nu is een wereldse systeem, waar wij kunnen beslissen wie ons gaan vertegenwoordigen.[/quote]
  En in Nederland heb je een regering van extreem links en iets minder extreem links, en toch klagen mensen over hun keuze, omdat devrijeheid en bestedingsruimte minder en minder wordt. Zo zie je maar Democratie is op die manier ook niet echt zaligmakend.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Aurelia”]Euh… ‘valse’ informatie? ‘Corrupte info’? Waar hebben jullie het over?
  Wetenschap is voortschrijdend inzicht, per definitie hebben wetenschappers het niet over ‘feiten’, dat doen alleen pseudo-wetenschappers en leken. Er wordt niet voor niets continu onderzoek gepleegd op alle gebied, de grote uitdaging is juist om steeds meer te weten te komen en te proberen de heersende theorie aan te vullen (of evt. te ontkrachten).
  Dan komen er nieuwe inzichten en worden andere aspecten duidelijk.

  Ik vind het heel gaaf te bedenken dat de gehele mensheid familie is van elkaar, dan zijn alle verschillen dus maar oppervlakkig en kunnen we elk nationaal gevoel loslaten. Geen nadruk op verschillen, maar juist op de overeenkomsten.[/quote]
  Het feit dat we er allemaal verschillend uitzien met andere lichaamsbouw, toont juist aan dat er oppervlakkig en heel diep enorme verschillen zijn, want waarom anders is elk ras zo verschillend van de andere door ontwikkeld. Ik omhels liver de verschillen, die hadden namelijk een natuurlijk nut, het wegdenken van die verschillen is in mijn opinie idealistisch gezwans, met een blind oog voor de werkelijkheid.

  Over het feit van de wetenschap ben ik het helemaal metje eens, wetenschap zijn theorien, die overeind blijven totdat iemand anders aantoont van niet of komt met een betere theorie.

  Een mooi voorbeeld is man made global warming, waar men krampachtig roept dat het feiten zijn, terwijl de realiteit nog nooit overeenkwam met de theorie!

  0 likes
 • Dennis schreef:

  [quote name=”Kalki”]Corrupte informatie door een corrupte overheid die Tibetanen ook nog eens extra onderdrukken.[/quote]

  Inderdaad!

  Pas op met deze cultureel marxistische propaganda.
  De zionisten willen een ras, een religie, en een natie
  (komt bekend voor?)

  En dit willen ze tewerkstellen door eerst het moraal van de jeugd te corrumperen, alle mensen rassen moeten met elkaar mixen, iedereen moet biseksueel zijn, en iedereen komt uit Afrika.

  Zullen de zionistische joden het ook eens zijn met het feit dat ze allemaal oorspronkelijk uit Afrika komen? nee hun zijn het uitverkoren volk van god…….

  Elk mens is mooi, elk ”ras” is mooi en we hebben allemaal een unieke cultuur, normen en waarden, geschiedenis etc, en dit willen ze allemaal van ons afnemen.

  Het is allang wetenschappelijk bewezen dat er een kaak in China is gevonden die ouder was dan het oudste skelet uit Afrika, plus dat de voorouders van de Europeaan niets gemeens hadden dan de voorouders van de Afrikanen.
  Elk ras is uniek.

  Je kan een zwart persoon duizend jaar op de noordpool zetten , maar zijn huidskleur zal nooit blank worden en visa versa.

  0 likes
 • Jer schreef:

  [quote name=”Pascal”]Wellicht zijn we allemaal aliens die van verschillende sterrenstelsels komen. Ik heb gehoord dat de taal in mesopotamia DUITS was en dat de Duitse taal afkomstig is van het Aldebaran systeem. Je kan dus zeggen dat het Gemaanse ras Blond haar en blauwe ogen een Aldebaran ras zijn. Is de Aarde een proeftijd van verschillende sterrenstelsels?[/quote]

  Was dat niet misschien de Proto Indo-Europese taal?

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  [quote name=”kengai”]Aurelia, volgens mij vorig jaar of zelfs al eerder dat ABN AMRO mensen in Afrika land aftroggelde en dan gauw door verkocht aan de Chinezen.
  Kan best ook een artikel geweest zijn hier op niburu.[/quote]

  Sorry, nu moet je toch echt iets specifieker zijn, dit is geen bron, maar een “ergens opgevangen’ gerucht, dat je opgeklopt hebt. Niet erg geloofwaardig dus.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Aurelia”][quote name=”kengai”]Aurelia, volgens mij vorig jaar of zelfs al eerder dat ABN AMRO mensen in Afrika land aftroggelde en dan gauw door verkocht aan de Chinezen.
  Kan best ook een artikel geweest zijn hier op niburu.[/quote]

  Sorry, nu moet je toch echt iets specifieker zijn, dit is geen bron, maar een “ergens opgevangen’ gerucht, dat je opgeklopt hebt. Niet erg geloofwaardig dus.[/quote]

  Dit is grote onzin, de Chinezen doen niet aan landje koop, maar ze doen op enorme schaal namelijk nuttig ontwikkelingswerk. China helpt die arme Afrikaantjes op de enige manier waarmee zij zich kunnen ontwikkelen. Kapitalisme, zaken doen, en hiermee wordt Afrika geholpen. Afrika is ook aantoonbaar minder arm. En niet één gratis geld projekt heeft daaraan meegewerkt. Kapitalisme levert werk op. Werk, maakt dat mensen zich gaan ontwikkelen en armoe ontstijgen. Gratis geld zonder tegenprestatie levert armoe en luiheid op. Daarvoor hoef je enkel maar de situatioe in Nederland te bekijken, de diverse arme landen in het algemeen, vooral die landen waar we een heel soiale dictator hebben, sorry gekozen president, die heel fijn het kapitalisme heeft buiteng gesloten, alsmede in de geschiedenis. Gebrek aan kapitalisme leidt tot armoe en oorlogen. Immers afgunst is wat mensen die niet productief zijn leidt, zij willen hetzelfde en die ander moet ervoor betalen. Ideeen als een basisinkomen zijn hier voorbeelden van. Democratisch beslissen over wat een ander voor jou moet ophoesten!

  0 likes
 • Edwin schreef:

  Ruim 9 jaar geleden zat ik vaak op dit forum, plaatste inzichten die ik na mijn BDE in mezelf ontdekt had, met natuurlijk
  positieve of negatieve reacties, en dat vond ik niet erg, actie is reactie, ja toch?
  Ik merkte ook aan andere postings dat meerdere mensen behoorlijk in een stroomversnelling zaten, wat vervolgens suggereerde we over een jaartje of tien op een punt waar het allemaal wat vriendelijker aan toe gaat.

  Een inzicht had ik al na die BDE: tijd en ruimte zijn gedachteconstructies, in de diepste zin bestaan ze niet eens.
  Vervolgens kwam uit dat inzicht voort, dat de toekomst nooit beter kan zijn als het heden, simpelweg omdat toekomst en verleden zonder tijd ook lege begrippen zijn, dus in de toekomst is het nooit beter, en in het verleden was het ook niet anders als hier en nu.
  Op een bepaald moment ben ik volledig met deze site afgehaakt, simpelweg omdat ik continu mensen elkaar in de haren zag vliegen, en elkaar over en weer zaten te beschuldigen van “Ik zit al in de vijfde dimensie, en jij bent nog in 3D (die termen werden destijds nog veel gebruikt op deze site).
  Nu na 9 jaar vindt ik hier het bewijs dat tijd niet bestaat, het is er niet beter op geworden. Op precies dezelfde manier mensen die elkaar over en weer met bewijsmateriaal om de oren slaan, en de een beschuldigd de ander dat ie liegt.
  Verlichting is nooit in de toekomst te bereiken, omdat tijd niet bestaat.
  Dingen verschijnen in het hier en nu, en verdwijnen weer om vervolgens in een andere vorm weer terug te komen.
  Als je accepteert dat er niets verbeterd aan je hoeft te worden, valt meteen het verlangen naar meer/beter/verlichting weg, simpelweg omdat je dan het Ene in jezelf herkent, het was er altijd al, zolang je bestaat. Denken is de sluier die ons scheid van het ENE, valt het denken weg, dan blijft het ENE over
  Je kan jezelf niet naar een beter punt krijgen in de toekomst, en al helemaal niet met woordenwijsheid.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Brandenburg, jij bent wel heel extreem rechts, dat je de VVD een linkse partij vind.
  Nederland word op het ogenblik naar de kloten geholpen door rechts, zelfs de PvdA is meer rechts dan links en dan wil jij het vervelende linkse volk weer de schuld geven.
  Jij bent natuurlijk helemaal voor dat een kleine groep de dienst uitmaakt in de wereld en de gehele aarde plunderd, als het maar geld opleverd, veel plezier met je hebzucht.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Aurelia ben nog even bij ABN AMRO langs geweest en ze weten echt niet waar ik het over heb, dus mijn uitspraak is totale onzin.

  0 likes
 • Lies schreef:

  Heeft niet zo veel met dit forum te maken hoor, dit is de algemene mentaliteit van mensen op het internet, op welke willekeurige website dan ook. Mensen kunnen zich gewoon niet netjes gedragen zodra ze anoniem via een beeldscherm iemand de huid vol kunnen schelden. Helaas.
  [quote name=”Edwin”]Ruim 9 jaar geleden zat ik vaak op dit forum, plaatste inzichten die ik na mijn BDE in mezelf ontdekt had, met natuurlijk
  positieve of negatieve reacties, en dat vond ik niet erg, actie is reactie, ja toch?
  Ik merkte ook aan andere postings dat meerdere mensen behoorlijk in een stroomversnelling zaten, wat vervolgens suggereerde we over een jaartje of tien op een punt waar het allemaal wat vriendelijker aan toe gaat.
  [/quote]

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bill gates

  Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’

  We zijn pas beschermd tegen het coronavirus ...

  de jonge

  De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

  Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

  >