Archeologie

Eerste bewoners China waren zwart

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit onderzoek is gebleken dat het Chinese volk niet afstamt van de Pekingmens uit het noorden van China, maar van mensen die zo’n 100.000 jaar geleden de oversteek hebben gemaakt van Afrika naar Zuid-Azië.

In China leren schoolkinderen ten onrechte dat het Chinese ras is geëvolueerd uit de Pekingmens.

Jin Li van de Fudan-universiteit in Shanghai en zijn collega’s kwamen tot de ontdekking dat het Chinese ras is voortgekomen uit mensen die afkomstig zijn uit het oosten van Afrika.

De bevindingen druisen in tegen de heersende theorie dat de voorouders van het Chinese volk afstammen van de Pekingmens, die 400.000 jaar geleden in het noorden van China zou hebben geleefd.

Zo’n 100.000 jaar geleden bereikten groepen mensen het Chinese vasteland via Zuid- en Zuidoost-Azië, aldus Li. De wetenschappers uit Shanghai maakten deel uit van een internationaal team onderzoekers uit onder meer Rusland, India, en Brazilië.

De eerste vondsten van de Pekingmens werden tussen 1923 en 1927 gedaan door de Zweedse archeoloog Johan Gunnar Andersson tijdens opgravingen bij Zhoukoudian in de buurt van Peking. De Rockefeller Foundation financierde de opgravingen.

De opgegraven beenderen ‘verdwenen’ tijdens de Tweede Wereldoorlog en konden niet verder worden onderzocht. Tot nu toe zijn alleen de afgietsels van vermeende fossielen van de Pekingmens vertoond. Wat er werkelijk is gevonden zal waarschijnlijk nooit iemand weten.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
herman de Graaf
herman de Graaf
8 jaren geleden

En zo zien we dagelijks dat we op school valse informatie hebben ontvangen.
Zo langzamerhand mag je bij alle “feitelijke kennis” een vraagteken zetten.
Ik ga niet zover dat we bewust zijn voorzien van valse informatie.
Wel heb ik de overtuiging dat propaganda vaak blindelings is nagepraat door docenten en leraren. Nog steeds !
Niet in de laatste plaats omdat het ongepast was een kritische houding aan te nemen. Dat was slecht voor je loopbaan.
Het is nog steeds slecht voor je loopbaan.Maar dank zij internet kunnen er wel kennis van nemen uit andere bronnen.
De kritische houding blijft vooral noodzakelijk. Want ook wat op Internet staat moet gewogen en getoetst worden.

Peter 68
Peter 68
8 jaren geleden

Ik was als kind de nachtmerrie van meneer pastoor die bij ons op school godsdienstles gaf. Ik dreef die arme man tot absolute waanzin, bij alles dat hij vertelde riep ik dat is niet waar, hoe verzin je het en nog meer van dat soort opmerkingen. Op een dag zei hij tegen mij, Peter, waarom doe je dat? Was jij erbij toen het gebeurde? Ik zei, ik zou erbij kunnen zijn geweest ja maar mijn oerweten zegt me dat wat u verteld niet klopt. De man was ziedend en riep, o we geloven ook nog in reïncarnatie!! Ik heb op school veel mooie verhalen gehoord en heb altijd voor mezelf uitgemaakt wat wel en niet waar kon zijn. Ik heb dingen ook altijd grondig onderzocht. Geschiedenis, aardrijkskunde en economie waren mijn sterkste vakken en heb daar ook altijd goede cijfers voor gehaald maar had ook altijd een aantekening. Iets van Peter stelt veel vragen, vaak omdat die twijfelt aan de juistheid van de leerstof. En zo heb ik mijn kinderen (en dus ook de school) ook menigmaal moeten corrigeren over de juistheid van de gegeven leerstof/informatie. Ik heb mijn kinderen ook geleerd voor zichzelf te denken en niet meer te lopen of te gaan herkauwen wat andere mensen allemaal blaten. Denk, voel, onderzoek en leer zijn de vier belangrijkste pijlers in mijn leven, pijlers die ik een ieder van harte kan aanbevelen.

Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

Het is vooral het DNA-onderzoek dat inmiddels wereldwijd de verwantschap tussen alle mensen aan het licht heeft gebracht en dat aantoont dat de oorsprong van de Chinezen gedeeld wordt met de rest van de mensheid. Bovendien ben ik er nog steeds niet van overtuigd dat “de Mens” ontstaan is in Afrika.

Beeckaert Johan
Beeckaert Johan
8 jaren geleden

Wanneer gaat men hier nu eindelijk eens de boeken van Jozef Rulof lezen. De beste man heeft dit al in de jaren 40 van vorige eeuw doorgekregen en neergeschreven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x