Homepagina » Buitenland » Hoe de Amerikaanse overheid 239 experimenten met biowapens uitvoerde op nietsvermoedende burgers
Hoe de Amerikaanse overheid 239 experimenten met biowapens uitvoerde op nietsvermoedende burgers

Hoe de Amerikaanse overheid 239 experimenten met biowapens uitvoerde op nietsvermoedende burgers

San Francisco is één van de populairste toeristische steden ter wereld. Kenmerkend aan de stad zijn de steile heuvels, de frisse zomers en de mist. In september 1950 sproeide een Amerikaans marineschip twee soorten bacteriën – Serratia marcescens en Bacillus globigii – in de mist, waarna ze zich verspreidden over de stad.

De inwoners van San Francisco konden niet vermoeden dat het leger een geheim experiment met biowapens deed. Er is bewijs dat de bacteriën hebben geleid tot de dood van tenminste één inwoner van de stad. Tien anderen werden opgenomen in het ziekenhuis.

In de daaropvolgende jaren voerde het leger nog 239 soortgelijke tests uit boven bewoond gebied, zo blijkt uit nieuwsartikelen uit de jaren zeventig. Er werden onder meer grote hoeveelheden bacteriën vrijgelaten in het metrosysteem van New York en op de luchthaven net buiten Washington DC.

‘Eén van de grootste menselijke experimenten in de geschiedenis’

Het Amerikaanse leger wilde kijken of het de mist van San Francisco kon gebruiken om een biologisch wapen te verspreiden. Het ging om een zogeheten ‘gesimuleerde biologische aanval’. Het experiment was slechts het begin van vele tests in de VS die door de jaren heen in het geheim zijn uitgevoerd door de overheid.

Rebecca Kreston van Discover Magazine schrijft dat de test ‘één van de grootste menselijke experimenten in de geschiedenis was’. Ze voegt toe dat het experiment in strijd was met de Code van Neurenberg, als antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog waren uitgevoerd.

Het duurde dus maar vijf jaar voordat de Amerikaanse overheid de Code van Neurenberg aan zijn laars lapte. De experimenten bleven tot 1976 geheim, toen een krant de eerste tests aan het licht bracht. Kun je je enigszins voorstellen wat de corrupte politici anno 2015 allemaal uitspoken?

Immuun voor vervolging

In 1950 herstelde Edward Nevin uit San Francisco van een operatie aan zijn prostaat toen hij plotseling ziek werd. Hij bleek te zijn besmet met Serratia marcescens, een bacterie die nog nooit eerder in het ziekenhuis was gezien. Nevin stierf enkele weken later.

Zijn kleinzoon probeerde de overheid aan te klagen, maar de rechter oordeelde dat de overheid niet strafrechtelijk kon worden vervolgd wegens een overlijdensgeval als gevolg van een geheim experiment.

Vorig jaar bleek al dat de VS in de jaren zestig experimenteerde met biologische wapens op het eiland Okinawa. Er werd een schimmel ingezet die op grote schaal rijstvelden aantastte. Het eiland was toen nog in handen van de Amerikanen. Soortgelijke tests werden gedaan in Taiwan en in de VS.

Stel je eens voor dat je in 1950 leeft. Vijf jaar geleden hebben de geallieerden de Tweede Wereldoorlog gewonnen en iemand vertelt je dat de Amerikaanse overheid in het geheim experimenteert met biowapens. Je zou het niet geloven en denken dat deze persoon gek was. Probeer je nu eens voor te stellen waar ze zich vandaag de dag zoal mee bezig houden.

Boekentip: Clouds of Secrecy

[Business Insider]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. teletekst 16/7.

  Over manupilatie gesproken;

  Ouderenorganisatie Unie KBO vindt dat
  65-plussers moeten worden ingeënt tegen
  veelvoorkomende infectieziekten bij
  ouderen.De bond verwijst naar onderzoek
  van het UMC Utrecht,waaruit blijkt dat
  vaccinatie tegen pneumokokken het
  aantal ziekenhuisopnames van ouderen
  met longontsteking fors vermindert.

  Nu krijgen ouderen alleen jaarlijks een
  gratis griepprik.Volgens Unie KBO moet
  er een nieuw rijksvaccinatieprogramma
  komen met prikken tegen pneumokokken,
  kinkhoest,gordelroos en hepatitis A.

  Later dit jaar komt de Gezondheidsraad
  met een rapport over de inenting van
  ouderen. Big Bussines

  12 likes
 2. Dit artikel zou de mensen toch wakker moeten maken om wat kritischer naar het chemtrials en vaccins te kijken. Of ben ik een complotdenker????

  20 likes
 3. De nazis zaten in 1950 ook allang al in de VS. En wie zijn dan die ‘geallieerden’ die gewonnen hebben ?

  2 likes
  • Helemaal mee eens, vooral de Amerikanen waren er als de kippen bij om het Duitse intellect veilig te stellen voor eigen belang. De CIA is gewoon voortzetting van de Duitse SS nu alleen onder een andere vlag. En ook hier in de €U tiert het nazisme nog welig, kijk bijvoorbeeld eens naar het nieuwe NATO-HQ in Brussel gefotografeert vanuit de lucht, dan ziet u waar ik op doel.

   13 likes
  • Als je al dacht dat het bar was, kijk dan onderstaande video maar eens en wordt dan ook goed boos!

   Vele prominente nazi’s zijn na de oorlog omarmd in de VS. Maar hier dus net zo, en ze hebben net zo makkelijk aan de basis gestaan van zowel EU als VN. Dat door het Neurenberg Tribunaal veroordeelde oorlogsmisdadigers na een relatief kort verblijf in het gevang bij vrijkomst eigenlijk linea recta bij de VN of EU op bepalende posities aan de slag konden, schetst waarschijnlijk de verbazing van velen. Je verzint dat ook niet, nee wij idd niet…

   ‘Mooiste’ voorbeeld is wellicht de prominente nazi (naam ontschiet me even, wordt behandeld in de video!) die dé naoorlogse duitse topambtenaar werd en zodoende tientallen jaren alle duitse bondskanseliers heeft ‘bijgestaan’. Als er een man continu in het centrum van de zittende macht in duitsland heeft gezeten, was het deze nazi. Als er een man was die het ontstaan van de EU vanaf het begin heeft mee en bijgestuurd, was het deze nazi. Hetzelfde duitsland en dezelfde EU waaronder de griekse nationale executie verkoop deze week dan eindelijk gerealiseerd is.

   Kijk en verbaas je hogelijk: Dr. Rath – EU Politiek Perspectief!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg

   4 likes
 4. je kan zeggen wat je wil over deze illuminatiejongens, geraffineerd zijn ze wel. Never a dull moment!

  1 likes
  • Hoop maakt z'n eigen magie

   Gery, dat is absoluut niet geraffineerd, maar ontzettend negatief en kwaadaardig.

   6 likes
  • What is new ? Het gebeurt nog steeds…. Haal je schouders op en accepteer t maar, want vertrouwen kun je niemand meer. En als je er wat van zegt wordt je toch niet serieus genomen. Pfft. al deze verhalen, halen niet eens een krant, radio of tv. En als het daar niet op komt, is het niet belangrijk… Dus………

   5 likes
 5. Ik zeg tegen mijzelf dat ik ulliminatie-proof ben.

  1 likes
 6. Als ze toen dat al zich permiteerden te doen, hoef je geen profeet te zijn omte begrijpen waar ze nu tot in staat zijn, het verhaal van de L’ethe rivier welke zijn water L’etarchie veroorzaakt, deze gedachte voert dan naar, kijk hoe de meeste mensen leven, het lijkt meer slaapwandelen, ligt verdoofd op weg naar het slachthuis, chemtrails misschien who knows !

  7 likes
 7. In principe niks nieuws onder de zon, de UK kan er ook wat van.

  ***********
  Millions were in germ war tests
  Much of Britain was exposed to bacteria sprayed in secret trials

  lees verder:
  http://www.theguardian.com/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience
  **********

  Waar ik mij over blijft verbazen , dat TPTB op het moment niet eens meer de moeite nemen om hun misdadige praktijken te verbergen, en iedereen , de meesten , schijnen het allemaal wel goed te vinden.

  Andere kant , waarom zouden wij ons nog langer druk maken , het punt van terugkeer is al een tijdje geleden gepasseerd, zeeën warmer nog steeds op, zelfs als wij vandaag 180 graden zouden veranderen en weer als de echte rentmeesters van de Aarde zouden zijn en worden , dan is het te laat.

  dat draaien doen wij toch niet, winstmaximalisatie, en zoveel mogelijk slopen , is het beste, en doen wij kennelijk met veel liefde en plezier, anders zouden wij wel stoppen met deze witteboorden criminelen langer te ondersteunen, en het vooral gedogen van hun zogenaamde misstapjes, want iedere keer gaan ze een stapje verder, er komt geen protest, is wat Rompuy al zei, iedere keer nemen wij met kleine stapjes alles van de EUburgers af , en zolang er geen protest komt , gaan wij gewoon door.

  Leve de NWO
  Is dat ik geen vlag heb, anders zou ik hem ondersteboven hangen. ( dat is een internationaal teken) dat er iets heel ergs aan de hand is.

  1 likes
 8. E nummers, wifi straling, chemtrails, plastic soep, chemische troep, olievervuiling, radioactieve straling, en alles verwoestende oorlogen met de meest dodelijke wapens, het hele verdeel en heers systeem gebaseerd op leugens, zeepbellen en fiatgeld. Verwoestende landbouw en roofbouw op onze natuur, waterverkwisting door onze welvaart stand en industrie.
  Vervalsing van onze geschiedenis, en ons op dwaalsporen brengen door middel van religies en ideologieën, en daarmee de vernietiging van oude kennis. Het op steeds grotere schaal ombrengen van complete bevolkingsgroepen met steeds verfijnder technieken. Het gebruik van 440 Hz frequenties in plaats van 432 Hz.
  Ach, de lijst is te lang.
  Wij worden constant aan experimenten onderworpen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...