Homepagina » Bewustzijn » Vrouw sterft op operatietafel, ziet de hemel en komt terug als een ander mens. Dit is haar hartverwarmende verhaal
Vrouw sterft op operatietafel, ziet de hemel en komt terug als een ander mens. Dit is haar hartverwarmende verhaal

Vrouw sterft op operatietafel, ziet de hemel en komt terug als een ander mens. Dit is haar hartverwarmende verhaal

Tricia Barker was depressief. Op 21-jarige leeftijd probeerde ze zelfmoord te plegen door een overdosis medicijnen te nemen.

Ze werd 36 uur later wakker in haar eigen kamer. Ze besloot haar leven op orde te brengen en begon te trainen voor de marathon.

Na weken te hebben getraind was ze op weg naar de marathon toen ze een zwaar auto-ongeluk kreeg. Haar rug was op meerdere plekken gebroken, ze kon haar benen niet voelen en had inwendige bloedingen.

Verbaasd

Omdat ze niet verzekerd was duurde het bijna 20 uur om een arts te vinden die haar wilde opereren. Gedurende die periode moest ze zien te overleven zonder pijnstillers.

Toen ze werd verdoofd zag ze hoe ze haar lichaam verliet. Ze was agnost en dus erg verbaasd dat de geest voortleeft.

“Ik wilde terug naar mijn lichaam, wakker worden en al mijn vrienden meteen vertellen dat we verder leven,” zei ze in een video die ze over haar ervaring heeft gemaakt.

Ze zag haar eigen lichaam op de operatietafel liggen. Haar rug lag open en overal was bloed te zien.

Licht

Tricia zegt dat er vervolgens twee engelen kwamen die haar geruststelden. Ze zag hoe ze licht stuurden naar haar lichaam.

Toen begaf haar lichaam het plotseling. Ze kon niet langer toekijken en bevond zich opeens in de gang, waar ze haar stiefvader zag.

Professor Jan Holden van de University of North Texas heeft 100 van dit soort gevallen bestudeerd. Ze heeft geconcludeerd dat dit fenomeen niet zomaar kan worden verklaard.

“Geen enkel model kan verklaren hoe Tricia wist dat haar stiefvader een snoepreep uit de automaat haalde terwijl ze bewusteloos op de operatietafel lag,” zei ze tijdens een lezing.

Inrichting
Vrouw sterft op operatietafel, ziet de hemel en komt terug als een ander mens. Dit is haar hartverwarmende verhaal

Tricia Barker

Dr. Holden heeft ontdekt dat veel mensen dit soort ervaringen niet openlijk bespreken uit angst om belachelijk gemaakt te worden.

Sommige mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad zijn zelfs opgenomen in een inrichting omdat ze over hun ervaringen spraken, aldus de professor.

Tricia hoorde haar moeder, tante en anderen in stilte bidden. Ze zag een fel licht en voelde een liefde die niet te vergelijken is met aardse liefde.

Ze zag zichzelf in een veld dat mooier was dan wat dan ook op aarde. Haar opa, die al was overleden, was bij haar.

Contact

Ze zag honderden lichten en wist dat elk licht voor een toekomstige leerling van haar stond. Ze wist dat ze leraar zou worden.

Ze zag het verleden en de toekomst. De nadruk lag niet zozeer op belangrijke gebeurtenissen of relaties in haar leven, maar vooral op het contact met mensen die en kleine rol hadden gespeeld.

Ze voelde en zag hoe haar acties hun leven hadden beïnvloed. Hoewel ze spijt had van sommige van die acties, voelde ze dat ze niet werd veroordeeld vanwege de dingen die ze had gedaan.

Kostuum

Ze zag dat ze ook goed voor zichzelf had kunnen zijn. “Wanneer je gelooft dat je je eigen liefde waardig bent, begin je een leven om je heen te creëren dat zoveel beter is,” zei ze.

Tricia kreeg te horen dat ze terug moest. Ze zou anderen helpen begrijpen dat er een hiernamaals is en mensen helpen om hun angsten los te laten.

Toen ze weer in haar lichaam gleed voelde ze zich zo beperkt. Haar lichaam voelde als een ‘kostuum’.

De jonge vrouw herstelde volledig en deed minder dan een jaar na haar bijna-doodervaring mee aan de marathon.

Bekijk ook onderstaande video’s van Tricia Barker:

Foto: YouTube

[Epoch Times]


Vond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Waarom altijd dat iemand z’n leven moet beteren na zo’n ervaring? Of komt zo’n ervaring juist tot stand omdat iemand ernaar hunkerde z’n leven te beteren?

  3 likes
  • Dat zijn vragen die ik helaas niet kan beantwoorden. Wel denk ik dat je ook in je leven zonder dat je zulke ervaringen opdoet, je leven kunt beteren door het doorleefde- en aanschouwelijke leven te doorzien en van daaruit (innerlijke roep/stem/ge-weten) te gaan handelen en zijn. We hebben een “ge-weten”, dus dat weten is er eigenlijk altijd al.

   9 likes
 2. Er zijn eigenlijk diverse problemen , deze mevrouw had op jonge leeftijd al psychische problemen met zelfmoord of gedachte daar aan… Een probleem wat op dit moment speelt bij jongere mensen ……waar ik altyd van schrik want je leven moet nog beginnen , dus ergens is er iets goed mis…….. En jawel soms krijgen mensen stevige klappen van het leven om weer tot bezinning te komen, ik heb dat al zo vaak gehoord……je gaat op de automatische piloot, je bent jezelf ergens kwijt geraakt, gebrek aan zingeving , je gevoel weg gestopt en jahoor je gaat weer nadenken na een ongeluk of ziekte of een ander drama….. en dan hoor ik mensen altijd zeggen …..ik geniet weer van de kleine dingen…. En ja sommige mensen hebben ook een BDE ervaring erbij…en soms gaan ze mensen helpen op spiritueel gebied of boeken schrijven over hun ervaringen ..Je zou verwachten dat zo’n BDE inmiddels wel bekend is, maar kennelijk hebben mensen er toch nog problemen mee…”..De basis behoefte van ieder mens is in harmonie zijn , van lichaam en geest en ziel en het mooiste is als je ook nog contact hebt met de bron…………..Helaas leven we in een materialistische en egoïstische tijd, daarom komen er zoveel mensen in de problemen…..

  12 likes
 3. Dat je in een inrichting beland en omdat je over BDE praat is een oorlogsvoering waard.

  6 likes
  • Ik denk beslist dat je beslist geen oorlog moet voeren!
   Wel is het zo dat de huidige psychiatrische zorg er alles aan doet om middels farmacie, de mens die hoger ontwikkeld is, spirituele ervaringen heeft, deze ervaringen te bedwelmen.
   Men wil nu eenmaal dat je gekluisterd wordt aan 3D en gehoorzaamd aan alles wat je op het fysieke plan kan doen en waarneemt zonder de spirituele vermogens daarmee te verbinden ofwel het hogere morele.
   En zeker moeten we optreden tegen psychiatricering van menselijke ontwikkelingsproblemen. Gisteren in het nieuws ; 78.000 mensen met psychische problemen die geen hulp krijgen. (in 2016)
   Dit jaar was dit aantal al in juni overschreden!
   Het zullen er honderduizenden zijn dit jaar!!.
   En…. we moeten ze opvangen met een warm hart, en warm woord. Geen farmacie alleen en het therapeutische jargon biedt geen uitweg, omdat ze altijd terug gaat naar het verleden terwijl wij nu als in geen andere tijd heel nodig naar een nieuwe toekomst toe moeten.
   Anders kan de jonge generatie van nu niet de doorontwikkeling van het spirituele in de wereld zetten.

   4 likes
 4. Een mooi verhaal; ben me wel bewust van dat er meer is, maar als je dat zo bewust meemaakt lijkt me dat een geweldige ervaring. Ik denk dan ook, dat je dat alleen maar als toegevoegde waarde meekrijgt en derhalve er ook alleen maar een positieve kant mee op kunt.

  6 likes
 5. Hoe kan ik heer bereiken ?
  Ik wil weten of de aarde onder haar plat was of niet !

  5 likes
 6. Alles goed en wel, maar ik ben blij dat ik niet eerst bijna dood moet om van mijn vrouw, moeder, zussen en mijn vrienden te houden.

  0 likes
 7. Het is goed dat mensen met BDE erover praten. Er zijn velen met soortgelijke ervaring en ze zeggen niet allen hetzelfde. De men na de dood zijn eigen hersenspinsels beleeft, zal wellicht waarachtig zijn.

  Namaste

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Robert Lawrence Kuhn sprak met professor Stephen ...

Zijn bijna-doodervaringen echt of een illusie? Dit zet je ongetwijfeld aan het denken

Zijn bijna-doodervaringen echt of een illusie? Dit zet je ongetwijfeld aan het denken

Bewijzen bijna-doodervaringen dat bewustzijn onsterfelijk is of ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.