CoronaBuitenland

Verpleegkundigen spreken zich uit: ‘Ik werk 16 jaar in het ziekenhuis en heb nog nooit zoiets gezien’

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Matt Baker was in de stad San Diego om verslag te doen van de Rally for Humanity, waar diverse verpleegkundigen zich uitspraken over de gevolgen van de coronaprik.

Hij sprak onder meer met Selma, die in een lokaal ziekenhuis werkt. “Ik zie verschrikkelijke bijwerkingen van de vaccins: bloedproppen, beroertes, hartaanvallen, het aantal amputaties bij jonge mensen neemt toe, het aantal kankergevallen neemt toe,” zei Selma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ik werk 16 jaar in het ziekenhuis en heb nog nooit zoiets gezien,” voegde ze toe. Het aantal beroertes is volgens haar verviervoudigd. Normaal gesproken deed zich eens per drie tot vier dagen een beroerte voor, nu zijn het er zeven tot acht per dag. Op een dag waren het er zelfs 14, aldus de verpleegkundige.

Er is zoveel lijden

Ze zei verder dat het aantal bijwerkingen steeds verder toeneemt. De meeste patiënten die worden binnengebracht, hebben de booster gehad. “Artsen en verpleegkundigen, word wakker!”

Verpleegkundige Jessica, die zelf vaccinatieschade heeft opgelopen, zei tegen Baker: “Het ‘vaccin’ is een biowapen, niet veilig, ineffectief en beschadigt en doodt mensen.”

“Ik spreek me hier al anderhalf jaar over uit. Iedereen moet dapper zijn en zich uitspreken. Er is zoveel lijden. Het is crimineel om te blijven zwijgen. Je mag niet bang zijn, je moet opstaan,” zei Jessica.

Vergif

“Ik heb me laten inspuiten met vergif en ik weet niet wat er gaat gebeuren,” aldus de verpleegkundige.

Toen de coronavaccins beschikbaar kwamen, werden de verpleegkundigen waar Jessica mee werkte ziek. Ook kregen mensen kanker, diabetes en neurologische aandoeningen.

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Maar niet in NL

Rinus
Rinus
1 jaar geleden

Komt door het klimaat hoor

Steven O
Steven O
1 jaar geleden

Artsen en verpleegkundigen die hun zwijgen gaan verbreken is een goed begin.

Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

Selma kan niet rekenen, overdrijft. Jessica kan zich hier niet anderhalf jaar over uitspreken, want dan zou ze allang ontslagen zijn.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x