Mens en Dier

Rutte en Kaag krijgen bakken kritiek om deelname Bilderbergconferentie: ‘Zij zijn bij ons in dienst’

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

In Lissabon vindt momenteel de Bilderbergconferentie plaats. Onder meer premier Rutte en minister van Financiën Kaag nemen deel. Zo’n 120 kopstukken uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek komen dit weekend bijeen om achter gesloten deuren van gedachten te wisselen.

Het is een informeel gesprek tussen belangrijke mensen uit Europa en Noord-Amerika. Al jaren is ook het Nederlandse koningshuis aanwezig, maar dit jaar niet. De conferentie werd ooit mede-geïnitieerd door prins Bernhard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er wordt niets bekendgemaakt over wat er wordt besproken. De bedoeling is dat deelnemers vrijuit kunnen discussiëren ‘zonder blad voor de mond’.

Kaag bij Bilderberg in 2019: ‘Geen commentaar’:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Belangrijke beslissingen over ons leven

De premier en vicepremier worden stevig bekritiseerd vanwege hun deelname. “Nu zijn Kaag en Rutte op de plek waar buiten de Kamer om de belangrijke beslissingen over ons leven worden genomen: de Bilderbergconferentie. In Lissabon dit keer,” merkt journalist Joost Niemoller op.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) schrijft bij een filmpje waarin Rutte en Kaag onder politiebegeleiding naar de schimmige conferentie gaan: “Vanavond hierover natuurlijk een item in het NOS Journaal, morgen een kritisch stukje in de NRC, oh wacht…”

Verantwoording schuldig

“Kaag en Rutte zijn in dienst van het Nederlandse volk. Derhalve hebben wij als burgers het recht om exact te horen te krijgen wat er tijdens de Bilderbergconferentie is besproken. Maar gaat dat ooit gebeuren, denkt u?” vraagt voormalig Statenlid Eelco van Hoecke.

Schrijver Leon de Winter zegt: “Onze ministers mogen best een Bilderbergje bezoeken, maar zijn verantwoording schuldig over wat besproken werd. Als zij vinden dat daar de Chatham House Rule geldt, en zij dus moeten zwijgen over het besprokene, horen zij weg te blijven. Zij zijn namelijk bij ons in dienst.”

4.8 211 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ken
Ken
10 maanden geleden

Hij draagd tegenwoordig ook een t-shirt… met een Z van zelensky erop…

Annette
Annette
10 maanden geleden

NATUURLIJK houdt dat zootje ongekozen satanisten zijn klep stijf dicht.

IK had absoluut niets anders verwacht. En het argument, dat Kaag en Rutte in feite bij ons in dienst zijn, zal daar niets aan veranderen.

Deze twee kwaadaardige figuren hebben namelijk helemaal niets, maar dan ook niets met ons te maken. Althans dat vinden zij zo!

Uiteraard zullen zij het daar in Lissabon erover hebben, HOE zij de wereldbevolking weer OPNIEUW in de tang kunnen krijgen.

Maar ik denk zelf, dat zij zich allereerst voornamelijk zullen concentreren op West Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw Zeeland.

Wat in de wandelgangen het zogenaamde Vrije Westen wordt genoemd.

Van die vrijheid is de afgelopen drie jaar heel weinig te merken geweest.

Hun plannetje om een complete wereldregering te vorrmen, is in ieder geval jammerlijk mislukt.

Rusland en China, maar niet te vergeten OOK een groot deel van Afrika voelt daar absoluut niets voor. En GELIJK hebben ze.

Maar wij hier in het Westen zitten opgescheept met al die zogenaamde young global leaders, waarvan een aantal helemaal niet zo jong meer zijn. Maar…. zij dansen nog steeds naar de pijpen van hun meesters (diegenen met geld en macht en opererend in het duister).

WAAROM zij dat nog steeds doen? Omdat zij chantabel zijn. Als je de achtergronden uitpluist van ene Mark Rutte wordt het plaatje zonder meer duidelijk. Daar hoef ik niet eens verder wat over te schrijven.

Het belangrijkste dat wij met z’n allen kunnen doen is ons vooral niet gek laten maken. Want dat is nu juist precies wat zij willen.

Wij moeten permanent in angst blijven, want dan zijn wij veel gemakkelijker te sturen dan wanneer wij zeggen: Zoek het maar uit. Wij doen niet mee!

ALF
ALF
10 maanden geleden

Kaag en Rutte zijn in dienst bij de WEF.
Ze hebben schijt aan de Nederlandse bevolking.

A.D
A.D
10 maanden geleden

“Kaag en Rutte zijn in dienst van het Nederlandse volk.

Hahahahahahahahahahahahaha. ( om maar in de geest van prutte te blijven )

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x