Buitenland

Vrouw van dominee: sinds de uitrol van het vaccin begeleidt hij de ene na de andere begrafenis

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand deed Sarah Boyle, wier man dominee is, mee aan een vrijheidsprotest in het Engelse York. Ze deed voor de camera van het YouTube-kanaal English English een boekje open over de gevolgen van de coronaprik.

Ze zei dat we ons op dit moment in de grootste strijd bevinden die ooit heeft plaatsgevonden. “Veel mensen zien niet wat er gaande is. Ze halen de prik; prik één, prik twee, prik drie,” zei Boyle. “Ze blijven prikken halen tot ze een vaccinpaspoort krijgen en op dat moment zijn ze slaaf van het systeem.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Normaal gesproken biedt een vaccin immuniteit. De Britse premier Boris Johnson en anderen hebben inmiddels gezegd dat deze prik geen immuniteit biedt en verspreiding van corona niet voorkomt, aldus Boyle.


Heel ziek

“De meeste mensen met corona die ik ken, zijn dubbel of drievoudig gevaccineerd. Ze zijn heel ziek,” zei ze. Op het hoogtepunt van de pandemie hoefde haar man bijna geen begrafenissen te begeleiden.

Eén van haar zoons moest naar het ziekenhuis, dat zo goed als uitgestorven was. Ze kon meteen terecht op de spoedeisende hulp.

Tragisch

“Sinds de uitrol van het vaccin begeleidt mijn man de ene na de andere begrafenis,” benadrukte ze. “Mensen sterven nu als gevolg van vaccinatieschade. Hartaanvallen, beroertes, bloedproppen, myocarditis oftewel hartontsteking en later: kanker. Mijn man krijgt het ene na het andere telefoontje. Het is tragisch.”

“Het is niet eens een vaccin. Het werkt niet, het is een experiment.”

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Nee joh, niets aan de hand volgens de massa en mijn familie.

Annette
Annette
2 jaren geleden

EN alweer de bevestiging van wat WIJ natuurlijk al lang weten: er is een wereldwijde genocide aan de gang.

En wat Sarah Boyle zegt, klopt inderdaad als een bus. De meeste mensen zijn ziende blind en horende doof.

Daarstraks sprak ik een vriendin, die zei dat ze haast had, omdat ze om half twaalf een afspraak had in Hem (nota bene zo’n 16 kilometer verwijderd van waar wij wonen) om met haar man en vriendin de booster te gaan halen.

Zij was helemaal opgetogen, alsof ze op een soort van schoolreisje ging. Niet te geloven!

Ik heb het inmiddels opgegeven om mensen te waarschuwen, want zij WILLEN schijnbaar vrolijk en wel hun ondergang tegemoet.

Even off topic:
Gisteravond heb ik samen met mijn man de film The West Side Story gezien. Helemaal fantastisch. Geweldige muziek en goed gespeeld door de acteurs en actrices van die tijd.
De film stamt uit 1961 en ik kan mij nog herinneren, dat mijn leraar Engels de film in de bioscoop had gezien.
Ik heb hem een aantal jaren later gezien en was ook hilarisch hierover.
Het fijnste van zo’n avond is, dat je even weg bent van de keiharde werkelijkheid.
Natuurlijk is het verhaal ook best wel hard, maar in ieder geval eindigt het verhaal positief.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Helaas moet het aantal doden nog verder in een stroomversnelling komen alvorens het gehersenspoelde deel van de bevolking wakker wordt. Ik ken meerdere gevaccineerden die nu ziek zijn als een hond. Weet je wat hun antwoord is? Hou je vast, als ik het vaccin niet had genomen was ik nu zieker geweest of misschien wel dood. Hier valt niet meer tegenop te praten. Laat de wal het schip maar keren.

SVETI PETA
SVETI PETA
2 jaren geleden

ik probeer al 1 1/2 jaar mensen duidelijk maken dat vaccine experiment is helaas gelooft me niemand.Sommige hebben al 3 x geprikt + griepprik en iedereen verklaart me voor gek. Iedereen gelooft regering. Ik weet niet meer hou ik mensen duidelijk moet maken dat vaccine experiment is dat ze ons doden

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x