Het Complot

Nieuwe docu: Is Hillary Clinton de Antichrist of een Illuminati-heks?

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een nieuwe documentaire wordt de vraag gesteld of de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton de Antichrist of een Illuminati-heks is. De makers van de video laten weinig ruimte voor speling: volgens hen is ze namelijk één van beide.

Als je ‘is Hillary Clinton the Antichrist’ intypt op Google, krijg je ongeveer 374.000 resultaten. President Obama troeft haar af met 822.000 resultaten. Ter vergelijking levert de zoekopdracht ‘is Bush the Antichrist’ 454.000 resultaten op.

Waarom denken zoveel mensen dat figuren als Hillary Clinton, Obama, de paus of Madonna de Antichrist zijn? Waarschijnlijk omdat mensen dol zijn op controverse, schrijft Jennifer LeClaire voor Charisma News. “Hillary baart me zorgen,” schrijft ze. “Met name vanwege haar seances waarin ze praat tegen Eleanor Roosevelt.”

Het is veelzeggend dat zoveel mensen er heilig van overtuigd zijn dat Hillary de Antichrist is, aldus LeClaire. Hoewel ze zelf niet gelooft dat Clinton de Antichrist is, onthult de video volgens haar wel schokkende informatie over de presidentskandidaat. Kijken dus, zegt ze.

[Charisma News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
6 jaren geleden

Ach ja zoveel mensen dachten ook dat Obama de ‘antichrist’ zou zijn. Ik word helemaal gek van dat geroeptoeter van de ‘antichrist’. Het is wel duidelijk dat Hilary niet helemaal zuiver op de graad is.
Trump kan net zo goed ook de antichrist zijn…

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De Antichrist is bezig de Christ Maitreya te saboteren.

Johnny
Johnny
6 jaren geleden

Ohja, wat een crap video

Wvisch
Wvisch
6 jaren geleden

De antichrist? Kom op zeg, wat een onzin is dat. Zo raar dat mensen echt denken dat zoiets echt zou bestaan. Klinkt ook heel kinderlijk, zou zo een personage kunnen zijn uit een sprookjesboek, maar ja dat is de bijbel natuurlijk ook.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

49
0
We lezen graag je reactie!x