Buitenland

Is de nieuwe omikronvariant gemaakt in een lab?

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De laatste tijd verschenen er berichten in de media over het feit dat er maar heel weinig corona in Afrika is. Zuid-Afrika wilde zelfs coronavaccins teruggeven aan Pfizer omdat ze niet nodig waren. Vervolgens brak er ‘paniek’ uit: er was een nieuwe variant opgedoken in het zuiden van Afrika.

Groot-Brittannië stelde vrijwel meteen een reisverbod in. Vervolgens bleek dat de nieuwe mutatie voor het eerst in Botswana, een land dat nauwe banden heeft met China, was vastgesteld bij vier volledig gevaccineerde reizigers.

Eigen evolutionaire tak

Vaccinoloog Robert Malone merkte in Bannon’s War Room op dat de nieuwe omikronvariant heel erg verschilt van de andere varianten en een soort ‘eigen evolutionaire tak’ vormt. De vraag is of deze variant in een lab is gemaakt, zei hij. Genetisch gezien lijkt de mutatie geen onderdeel uit te maken van het evolutionaire proces dat veel andere mutaties hebben doorlopen, aldus dr. Malone.

Toeval?

Opmerkelijk genoeg zei Microsoft-oprichter Bill Gates onlangs dat ‘we ons uiterste best doen’ om in Sub-Saharalanden meer vaccins te slijten. Op 18 november zei Gates in een interview met Bloomberg dat de epidemie in deze landen niet goed zichtbaar is en dat het om die reden lastig is om vraag naar het vaccin te genereren. “Maar we doen ons uiterste best,” voegde hij toe.

Enkele dagen later dook er een mysterieuze nieuwe variant op in Sub-Sahara-Afrika. Toeval?

[Infowars]

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Corrie Verleun..
Corrie Verleun..
5 maanden geleden

Afrika is het sterkste volk ter wereld en voor mij hing daar al een luchtje aan.

anita
anita
5 maanden geleden

Natuurlijk geen toeval. Alles is tot in de puntjes uitgekiend

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Elk willekeurig Virus kan in een Lab eenvoudig Genetisch worden Gemodificeerd, gemodelleerd & gemanipuleerd tot een Zoönose…Zogenaamd een infectieziekte die van Dier op Mens is overgesprongen…Een Vleermuis-Virus kan niet zomaar spontaan overspringen om de doodeenvoudige reden dat het Vleermuis-Virus niet van Menselijke Eiwitten kan leven & dus sterft…Enige manipulatie in een Militair Lab bespoedigt deze hele procedure & verkort de Natuurlijke aanpassing aanzienlijk…In Nederland voorkomende Zoönosen zijn COVID-1984, de ziekte van Lyme, Q-koorts, Toxoplasmose, Salmonellose en Vogelgriep…Ongeveer één derde van de verwekkers van infectieziekten is afkomstig van Dieren….Mensen kunnen er op verschillende manieren mee besmet rakenː via voedsel of water of lucht, en via direct contact met besmette Dieren of besmet dierlijk materiaal zoals mest of ontsnappen uit en Militair Laboratorium in Wuhan of Fort Detrick bijvoorbeeld…Ook kunnen verwekkers van Zoönosen via Teken Muggen worden overgebracht…

Frans Peeters
Frans Peeters
5 maanden geleden

De sars virussen komen allemaal uit een lab

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x