Buitenaards

“Aards leven miljarden jaren geleden geschapen door aliens”

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Astrobioloog en kosmoloog Maxim Makukov van het Fesenkov Astrofysisch Instituut in de stad Alma-Ata in Kazachstan stelt dat al het aardse leven uit de ruimte is gekomen. Hij zegt bovendien dat het leven op aarde miljarden jaren geleden is geschapen door aliens.

Volgens Makukov zit er in ons DNA een genetische code van aliens. De wiskundige code van het DNA kan niet alleen verklaard worden door de evolutietheorie van Darwin, zo zegt hij. Het bevat een buitenaardse ‘stempel’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij suggereert dat een oude beschaving van aliens miljarden geleden in onze Melkweg een buitenaards signaal heeft aangebracht, dat uiteindelijk de aarde bereikte en als zodanig een genetische code in het DNA van mensen ‘implanteerde’.

“Deze code kan gedurende vele kosmologische tijdperken onveranderd blijven, het is de meest duurzame constructie die we kennen,” schreef hij. “We werden miljarden jaren geleden buiten het zonnestelsel gemaakt. De mensheid speurt de ruimte af met telescopen op zoek naar aliens, maar een buitenaardse boodschap kan net zo goed al in onszelf zitten.”

Stel, je bent een alien die het leven op aarde schept en voorziet van een ‘intelligent signaal’. Net als iedere andere kunstenaar signeer je je werk. Die handtekening is nu mogelijk gevonden in onze genetische code. De cijfers liegen niet, aldus Makukov.

[NewScientist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AtomNics
AtomNics
9 jaren geleden

ik als oneindig multidimensionale wezen wat geen begin en geen eind kent, heb inderdaad een alien eigenschap in mij zitten wat goed is voor hele langdradige moeizaam theorieen verhalen en dan nog de vraag of het wel klopt haha maar goed ik durf het wel toe te geven over mijn gekke alien ego. maar never nooit dat zij mij hebben geschapen gecreerd haha mochten ze willen.

horen jullie bij god de elohim ofzo? hebben jullie niet genoeg lof gekregen ofzo?
stelletje ego`s! het zou pas echt wat betekenen met jullie praatjes als jullie aliens nou hier op aarde durven komen te laten zien wie je nou werkelijk bent. maar nee jullie houden er meer van om bange praatjes als propaganda te verspreiden en daarop in te spelen laf hoor! en nog eens kinderachtig ook beetje verstoppertje spelen hoe oud ben je nou en nog eens beweren dat jullie ons gemaakt hebben haha lachwekkend zijn jullie wel.
durf het in de 3D wereld in mijn bijzijn te zeggen dat jij als alien mij heb gecreerd.
haha ja daar sta je zelf van te kijken he hoe moeilijk dat gaat worden gekke alien met je gekke rare theorieen over het leven

Aliens of God?
Aliens of God?
9 jaren geleden

“Aards leven miljarden jaren geleden geschapen door aliens” oftewel “Aards leven miljarden jaren geleden geschapen door God”

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Ik wacht nog op het eerste controleerbare bewijs voor zijn bewering. Tot het zover is is zijn bewering net zo waardevol als wanneer hij had gezegd dat we allemaal uit de boerenkool komen

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

De theorieën over het ontstaan van de mensheid worden steeds waanzinniger.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x