BuitenlandCorona

6 volledig gevaccineerde mensen gestorven aan ‘corona’ in één van de meest gevaccineerde landen

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de Seychellen, waar het aantal ‘coronabesmettingen’ weer stijgt, zijn zes volledig gevaccineerde mensen overleden aan ‘corona’, schrijft magazine Fortune. Dat terwijl het land één van de absolute koplopers is als het op vaccineren aankomt.

Vijf van hen hadden het Covishield-vaccin genomen, een versie van AstraZeneca die in India is gemaakt, en de zesde persoon had Sinopharm gekregen. Gezondheidscommissaris Jude Gedeon zei tijdens een persconferentie dat alle mensen die waren gestorven ‘ernstige onderliggende aandoeningen hadden’.

‘Deltavariant’

In mei schoten de besmettingen weer omhoog op de Seychellen. Volgens Gedeon heeft dat te maken ‘met de komst van de zeer besmettelijke deltavariant’. “Het lijkt erop dat de deltavariant in mei de Seychellen heeft bereikt, wat de piek begin mei kan verklaren,” zei hij.

Begin mei werden op de Seychellen, die op dat moment aan kop gingen met het vaccineren van burgers, scholen gesloten en sportactiviteiten gestaakt omdat het aantal ‘besmettingen’ snel opliep. Overheidsfunctionarissen zeiden toen dat de besmettingsgolf werd veroorzaakt door mensen ‘die zich niet goed aan de regels houden’.

70 procent is gevaccineerd

Van de 98.000 inwoners heeft 72 procent tenminste één prik gehad. Bijna 70 procent van de bevolking is volledig gevaccineerd. De archipel in de Indische Oceaan begon in januari in allerijl te vaccineren om weer open te kunnen gaan voor toeristen.

[Fortune]

4.8 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
10 maanden geleden

zes volledig gevaccineerde overleden wat is het probleem dan.

Wytske
Wytske
10 maanden geleden

Ik denk dat de deltavariant gewoon het “vaccin” zelf is. De corona-spike-eiwitten die het vaccin continu aanmaakt in het hele lichaam en verspreidt.

Danny
Danny
10 maanden geleden

Daar worden binnenkort een paar leuke Appartementjes vrij …sarcasme 😉

jan
jan
10 maanden geleden

super elite want to thin the world population by a vaccine. murder with vaccine genocide vaccine

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x