Homepagina » Financieel » ‘Voor drugsbezit ga je de cel in, maar voor witwassen van drugsgeld niet?’
Voor drugsbezit ga je de cel in, maar voor het witwassen van drugsgeld niet?

‘Voor drugsbezit ga je de cel in, maar voor witwassen van drugsgeld niet?’

Elizabeth Warren van de bankencommissie van de Amerikaanse Senaat vroeg ambtenaren van het ministerie van Financiën waarom er geen aanklachten zijn ingediend tegen HSBC, toen bleek dat de bank drugsgeld had witgewassen.

HSBC, de grootste bank van Europa, hielp drugskartels bij het witwassen van vele honderden miljoenen dollars.

De Amerikaanse ministeries van Justitite en Financiën legden HSBC een recordboete van 1,92 miljard dollar (1,48 miljard euro) op nadat was gebleken dat de internationale bank de meest gewelddadige drugsbendes ter wereld hielp om 881 miljoen dollar (678 miljoen euro) naar landen door te sluizen waartegen de Verenigde Staten economische sancties hebben opgelegd.

Macht

“HSBC betaalde de boete, maar niemand werd berecht en er werd niet overwogen om de activiteiten van HSBC in de VS te beëindigen,” zei Warren. “Aangezien jullie de experts zijn op het gebied van witwassen wil ik graag jullie mening horen. Wat is ervoor nodig – hoeveel miljarden moet je witwassen voor drugsbazen en hoeveel economische sancties moet je overtreden – voordat iemand besluit om een financiële instelling als deze te sluiten?”

Onderminister van Financiën David Cohen noemde de acties van HSBC schandalig, maar gaf geen antwoord op de vraag die Warren stelde. “We legden HSBC de zwaarste straf op die we ooit hebben opgelegd aan een financiële instelling,” zei hij. “We keken naar de feiten en stelden vast dat we een zeer hoge boete zouden moeten opleggen aan de instelling.”

Warren herhaalde haar vraag, maar kwam niet veel verder. “We hebben bij het ministerie van Financiën niet de macht om een financiële instelling te sluiten,” zei Cohen.

Cocaïne

Een zichtbaar gefrustreerde Warren keerde zich tot bestuurslid van de Federal Reserve Jerome Powell, die zei dat zoiets pas kan plaatsvinden na een veroordeling. “Wij doen niet aan veroordelingen,” voegde hij toe. “We doen ook niet aan rechtszaken. In het geval van HSBC hebben we het maximum haalbare bereikt.”

“Als je wordt gepakt met cocaïne is de kans groot dat je in de gevangenis zult belanden,” zei Warren. “Bij herhaling ga je wellicht de rest van je leven de cel in. Maar als je bijna een miljard dollar witwast voor drugskartels en handelt in strijd met internationale sancties, betaalt je bedrijf een boete en mag je weer naar huis. Dat is in mijn ogen fundamenteel fout.”

Onderstaande video verscheen op 7 maart op het YouTube-kanaal van Elizabeth Warren.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Een groot probleem bij bestuurders is hun eerlijkheid.
  Kinderen worden massaal volgegooid met ritalin, risperdal, concerta et cetra. Allemaal opiaaten, maar met verdient er heel veel geld mee.
  Dus ieder kind dat normaal groei en gedrag vertoond (Lees Marine F Defose: ‘luister je wel naar mij’) wordt aan de drugs gezet, FOEI!
  En dan een campagne maken over alchohol.
  Weet je, die mensen in den Haag weten helemaal niks.

  2 likes
 2. Dat is nu het verschil of je tot het gepeupel hoort of tot de miljadairs.
  Het gepeupel krijgt gevangenisstraf.
  En de bankiertjes krijgenb een boete.

  2 likes
 3. Het is inderdaad vreemd. Geld witwassen is ook veel schadelijker voor een land dan het bezit van drugs.

  Maar zo zijn er wel meer vreemde dingen in het recht geslopen. Wanneer je een snackbar beroofd, zonder geweld, dan zul je de cel in gaan. Terecht natuurlijk. Maar wanneer een hoge pief voor miljoenen fraudeert, bijvoorbeeld door op de beurs te handelen met voorkennis, worden er zeer zelden gevangenisstraffen opgelegd. En dat is vreemd. Want bij een snackbar overval beroof je in feite de eigenaar van laten we zeggen 1000 euro. Bij handel met voorkennis worden misschien wel 20 miljoen mensen beroofd van 1 euro. Je maakt dus 20 miljoen slachtoffers, de financiele schade is veel groter, maar de straffen zijn vaak veel lager.

  Wil je echt consequent zijn dan wordt HSBC ontbonden omdat het een dekmantel van een criminele organisatie is, en wordt de top veroordeeld voor witwassen en deelnemen aan een criminele organisatie.

  1 likes
 4. Warren heeft gelijk en is een moedige vrouw saluut voor haar,weer iemand die voor het licht kiest en haar kracht inzet bravo wie volgt….

  1 likes
 5. Juist vrouwke, zeg het ze!!

  1 likes
 6. Doet me denken aan het BCCI schandaal.
  Maar met een pak aan kom je overal mee weg tegenwoodig.

  1 likes
 7. hoe kan het heh dat ze er toch steeds mee weg weten te komen. Even een kleine boete betalen van 1.92 miljard en je kan weer naar huis toe. Terwel andere sommige gevallen gewoon meteen levens lang kunnen krijgen.
  En zei lopen er gewoon steeds zonder klerenscheuren weer op straat, kan iemand mij dat uitleggen?

  1 likes
 8. Goed bezig Elizabeth! Nu doorzetten,

  en die bankiers kielhalen…

  1 likes
 9. [quote name=”kengai”]Dat is nu het verschil of je tot het gepeupel hoort of tot de miljadairs.
  Het gepeupel krijgt gevangenisstraf.
  En de bankiertjes krijgenb een boete.[/quote]
  Het is nog veel erger.

  De bankiers krijgen geen boete, de bank krijgt een boete. De verantwoordelijken merken er dus niet eens iets van in hun portemonnaie, maar het bedrijf wel. En wie worden er dan de dupe? Juist, de laagste medewerkers. Want het geld moet toch ergens vandaan komen, dus worden salarissen niet verhoogd, wordt meubilair wat later dan gepland vervangen en wordt er beknibbeld op bedrijfsuitjes.

  De verantwoordelijken merken er dus niks van, de baliemedewerkers, schoonmakers, telefonistes, secretaresses daarentegen wel.

  1 likes
 10. dit is met al die macht hebben het vaticaan ,banken , drug het gebeurd in alles en als wij een karweitje doen dan moeten we veel belasting betalen als we zouden worden betrapt .

  1 likes
 11. Hebben jullie deze al gezien? OPPT
  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html

  Nog maar weinig mensen weten dit.

  1 likes
 12. [quote name=”Waking Life”]Hebben jullie deze al gezien? OPPT
  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html

  Nog maar weinig mensen weten dit.[/quote]

  Bovengenoemde bijdrage absoluut lezen!!!

  1 likes
 13. Wesley schreef:
  De verantwoordelijken merken er dus niks van, de baliemedewerkers, schoonmakers, telefonistes, secretaresses daarentegen wel.[/quote]

  Nella schreef:
  [quote name=”nella”]Warren heeft gelijk en is een moedige vrouw saluut voor haar,weer iemand die voor het licht kiest en haar kracht inzet bravo wie volgt….[/quote]

  @Wesley
  Tot slot ook de belastingbetaler. Wij met z,n allen dus. Maar goed… dat geld is zo stoffelijk, daar zitten wij niet mee. Omdat sommige weten dat hierna iets heel anders wacht. Op geld zitten heeft zo weinig zin. Want meenemen gaat helaas niet. Maar je hebt volledig gelijk Wesley, het gaat hier niet alleen maar om geld. Maar vooral om de mispraktijken gepleegd door lieden, waar je het niet zou verwachten.

  @Nella je spreekt over licht. Maar zo te lezen, neemt de duisternis al aardig de overhand. Zal het licht winnen denk je ?
  Ikzelf denk, dat het alleen nog maar erger gaat worden, helaas. Ben ik een doemdenker, omdat ik nergens van opkijk ? Nee,… lieve Nel, omdat het allemaal precies zo uitkomt, wat in het Grote Boek staat geschreven. Op het allerlaatste moment, wanneer dit soort toestanden de overhand zal hebben genomen, zal de vernietiging van dit hele stelsel volgen en is teruggaan naar de oude situatie, voor hen die fout deden, niet meer mogelijk. Let op de tekenen aan de hemel Nella 🙂

  1 likes
 14. Het mag nu wel eens bekend zijn dat de grote multinationals en de politiek/Royalties allemaal samenwerken.

  1 likes
 15. [quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Dat is nu het verschil of je tot het gepeupel hoort of tot de miljadairs.
  Het gepeupel krijgt gevangenisstraf.
  En de bankiertjes krijgenb een boete.[/quote]
  Het is nog veel erger.

  De bankiers krijgen geen boete, de bank krijgt een boete. De verantwoordelijken merken er dus niet eens iets van in hun portemonnaie, maar het bedrijf wel. En wie worden er dan de dupe? Juist, de laagste medewerkers. Want het geld moet toch ergens vandaan komen, dus worden salarissen niet verhoogd, wordt meubilair wat later dan gepland vervangen en wordt er beknibbeld op bedrijfsuitjes.

  De verantwoordelijken merken er dus niks van, de baliemedewerkers, schoonmakers, telefonistes, secretaresses daarentegen wel.[/quote]
  En de schuldigen gaan lekker door met coke snuiven, en geld witwassen.Zo gaat dat in de “high social circles”.Goed gezien wesley!!

  1 likes
 16. days of our lives

  [quote name=”Wesley”]Maar wanneer een hoge pief voor miljoenen fraudeert, bijvoorbeeld door op de beurs te handelen met voorkennis, worden er zeer zelden gevangenisstraffen opgelegd. En dat is vreemd. Want bij een snackbar overval beroof je in feite de eigenaar van laten we zeggen 1000 euro. Bij handel met voorkennis worden misschien wel 20 miljoen mensen beroofd van 1 euro. Je maakt dus 20 miljoen slachtoffers, de financiele schade is veel groter, maar de straffen zijn vaak veel lager. [/quote]

  De banken kunnen zo ver gaan als de wet het toelaat. Er zijn te weinig richtlijnen die laakbaar handelen vanuit het bankenwezen juridisch strafbaar stellen.

  Als je dan nog eens de status hebt als systeembank in Nederland, dan mag je de boel volledig in de soep laten lopen, wetende dat de overheid een systeembank te allen tijde zal “redden”. Dat stimuleert ook niet het verantwoordelijkheidsgevoel.

  Gaat het dan uiteindelijk mis in 2007, en wordt 1 bank (Fortis/ABN Amro) genationaliseerd en twee banken (ING en SNS) door staatssteun overeind gehouden, dan is dat voor SNS geen reden geweest om risico’s te mijden. Vijf jaar later is ook dat geld verdampt en wordt deze systeembank alsnog genationaliseerd.

  De situatie uit 2007 zou je nog als “overmacht” kunnen zien (omdat in die tijd alle banken op wankelen stonden). Tegenwoordig vertoont het mondiale bankwezen tekenen van herstel, maar niet bij SNS, die gewoon doorging met risicovolle speculaties. Dit had strafbaar kunnen zijn, als de overheid in 2007 ook speciale voorwaarden had opgesteld voor systeembanken die financiële steun hebben gehad. Dat is niet gebeurd en vind ik van onze overheid een stuk onverantwoordelijker dan de cowboys die in het bankenwezen carte blanche krijgen.

  1 likes
 17. [quote name=”kengai”]Vandaag in de gewone media, dat banken hun medewerkers weer veel meer loon hebben betaald, geloof 10 miljard, als het waar is, maar hier kijk ik niet van op.[/quote]
  Ja die gaan brutaal door ….Maar als wij een paar dagen te laat zijn met b.v.b een betaling dan komt er een boete plus rente bij gemeen heel gemeen …dit is de slang van de bijbel .

  1 likes
 18. En wat nog meer op valt dat zo een kaker niet eens een antwoord weet .Wel groot doen maar als zij voor blok worden gezet zij ze ineens een stuk kleiner .

  0 likes
 19. [quote name=”Arnold”][quote name=”Waking Life”]Hebben jullie deze al gezien? OPPT
  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html

  Nog maar weinig mensen weten dit.[/quote]

  Bovengenoemde bijdrage absoluut lezen!!![/quote]
  Ik heb alles gelezen. Alleen 1 ding iriteerd mij de nieuwe lijst punt 8 daarin staat duidelijk herstructuring.Kortom wij worden na de oude wet omgetructureerd naar de nieuwe met hun wet. Kortom wij blijven het klootjes volk die niets hen hebben in te brengen. Daar komt het toch op neer. ZIE NR 8 OP DIE LIJST.OCH ZE BRENGEN HET LEUK, VRIJ MENS . Een vrij mens word je hier nooid meer of heel nederland moet in opstand komen. Liever vandaag dan morgen, want ons land is al naar de knoppen. Dus mensen om erger te verkomen wat let je,je bent een vrij mens,sosiale lasten hmmmmm laat maar komen en niet betalen. Beroep je maar opdat je een vrij mens bent. Gemeentelijke belastingen die de spuigaten uitlopen hmmmm je bent een vrij mens niet betalen. Als iedereen dat nu eens deed staan we samen sterk. Word eens tijd.Wat we worden uitgekleed tot ons vel en daarna rest de goot, en dat ze erom treuren, never nooid niet.Alles is van ieder wat God heefd geschapen, alleen word het nu beheerst door een paar parasieten die steeds meer willen.Tot ze alles ze hebben vernield met hun graaierij, pas dan kunnen ze niets meer.Hoemeer mensen nu de kont tegen de krib gooien hoe beter. Dan voelen ze dat hun macht niet alles is.

  0 likes
 20. [quote name=”Arnold”][quote name=”Waking Life”]Hebben jullie deze al gezien? OPPT
  http://galacticchannelings.com/nederlands/oppt.html

  Nog maar weinig mensen weten dit.[/quote]

  Bovengenoemde bijdrage absoluut lezen!!![/quote]
  Mag je niet op reageren want word gecontroleerd blijkt duidelijk en verwijderd.azd het klootje volk he lekker makkelijk.

  0 likes
 21. geld dat dom is maakt recht wat krom is

  0 likes
 22. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Dat is nu het verschil of je tot het gepeupel hoort of tot de miljadairs.
  Het gepeupel krijgt gevangenisstraf.
  En de bankiertjes krijgenb een boete.[/quote]
  Het is nog veel erger.

  De bankiers krijgen geen boete, de bank krijgt een boete. De verantwoordelijken merken er dus niet eens iets van in hun portemonnaie, maar het bedrijf wel. En wie worden er dan de dupe? Juist, de laagste medewerkers. Want het geld moet toch ergens vandaan komen, dus worden salarissen niet verhoogd, wordt meubilair wat later dan gepland vervangen en wordt er beknibbeld op bedrijfsuitjes.

  De verantwoordelijken merken er dus niks van, de baliemedewerkers, schoonmakers, telefonistes, secretaresses daarentegen wel.[/quote]
  En de schuldigen gaan lekker door met coke snuiven, en geld witwassen.Zo gaat dat in de “high social circles”.Goed gezien wesley!![/quote]

  Dat bedoelen ze met de high society!!! Aaah, nu snap ik het 🙂

  0 likes
 23. [quote name=”HvanHeftig”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Dat is nu het verschil of je tot het gepeupel hoort of tot de miljadairs.
  Het gepeupel krijgt gevangenisstraf.
  En de bankiertjes krijgenb een boete.[/quote]
  Het is nog veel erger.

  De bankiers krijgen geen boete, de bank krijgt een boete. De verantwoordelijken merken er dus niet eens iets van in hun portemonnaie, maar het bedrijf wel. En wie worden er dan de dupe? Juist, de laagste medewerkers. Want het geld moet toch ergens vandaan komen, dus worden salarissen niet verhoogd, wordt meubilair wat later dan gepland vervangen en wordt er beknibbeld op bedrijfsuitjes.

  De verantwoordelijken merken er dus niks van, de baliemedewerkers, schoonmakers, telefonistes, secretaresses daarentegen wel.[/quote]
  En de schuldigen gaan lekker door met coke snuiven, en geld witwassen.Zo gaat dat in de “high social circles”.Goed gezien wesley!![/quote]

  Dat bedoelen ze met de high society!!! Aaah, nu snap ik het :-)[/quote]
  Vind ik de mijne mooier. Hoge sociale cirkeltjes.:)is weer eens wat anders dan kringen.:)

  0 likes
 24. [quote name=”Peter II”]Wesley schreef:
  De verantwoordelijken merken er dus niks van, de baliemedewerkers, schoonmakers, telefonistes, secretaresses daarentegen wel.[/quote]

  Nella schreef:
  [quote name=”nella”]Warren heeft gelijk en is een moedige vrouw saluut voor haar,weer iemand die voor het licht kiest en haar kracht inzet bravo wie volgt….[/quote]

  @Wesley
  Tot slot ook de belastingbetaler. Wij met z,n allen dus. Maar goed… dat geld is zo stoffelijk, daar zitten wij niet mee. Omdat sommige weten dat hierna iets heel anders wacht. Op geld zitten heeft zo weinig zin. Want meenemen gaat helaas niet. Maar je hebt volledig gelijk Wesley, het gaat hier niet alleen maar om geld. Maar vooral om de mispraktijken gepleegd door lieden, waar je het niet zou verwachten.

  @Nella je spreekt over licht. Maar zo te lezen, neemt de duisternis al aardig de overhand. Zal het licht winnen denk je ?
  Ikzelf denk, dat het alleen nog maar erger gaat worden, helaas. Ben ik een doemdenker, omdat ik nergens van opkijk ? Nee,… lieve Nel, omdat het allemaal precies zo uitkomt, wat in het Grote Boek staat geschreven. Op het allerlaatste moment, wanneer dit soort toestanden de overhand zal hebben genomen, zal de vernietiging van dit hele stelsel volgen en is teruggaan naar de oude situatie, voor hen die fout deden, niet meer mogelijk. Let op de tekenen aan de hemel Nella :)[/quote]Oke ik ben dus geen doemdenker,maar denk dat de GODDELIJK
  stromende liefdesenergie sterker is dan de duisternis het grote boek is misschien een waarschuwing…..

  0 likes
 25. Kom op zeg, overal waar drugs zijn zit de DEA of het Amerikaans leger de boel te beschermen, met dan af en toe een “actie”met alle Reutemeteuters media erbij, veldje platgebrand hier en ook soms daar, ja, je moet de prijzen ook stabiel houden niet? Oh maar wiet branden ze overal plat.
  Een Marokkaan vertelde me in de jaren 80, zo tegen het einde, dat de post als douanier in de hennepstreek een was waar je een jaarloon moest betalen om daar te mogen werken. Zijn neef deed dat, en wat gebeurde er ineens, de DEA en Scotland yard was ineens de douane daar..jam geen inkomsten , geen nieuw huissie voor de arme man, maar vrijwel alle hasj werd naar de VS of UK verscheept, daar voelen de prijzen zo laag, en NL had nauwelijks iets om een flink blowtje te draaien..Business as usual. Geloof je me niet, dan ga je maar met boeren praten in die streken. In Peru willen de coca boeren het liefst koffie planten, maar men verspilt liever miljarden aan wapens, trainingen, DEA adviseurs en wat nog meer, en als ze het geld, en dan een fractie ervan voor wegen en infrastructuur hadden gebruikt dan zag het er nu heel anders uit daar.Drugsbestrijding is het meest schandalig en leugenachtig ooit, kijk hoe Ivo zich hier loopt aan te stellen..zielig gewoon, maar nee, gewoon eigenwijs doordrammen..proost Ivo..neem er nog eentje..

  0 likes
 26. Vandaag in de gewone media, dat banken hun medewerkers weer veel meer loon hebben betaald, geloof 10 miljard, als het waar is, maar hier kijk ik niet van op.

  0 likes
 27. [quote name=”Pablo”]Kom op zeg, overal waar drugs zijn zit de DEA of het Amerikaans leger de boel te beschermen, met dan af en toe een “actie”met alle Reutemeteuters media erbij, veldje platgebrand hier en ook soms daar, ja, je moet de prijzen ook stabiel houden niet? Oh maar wiet branden ze overal plat.
  Een Marokkaan vertelde me in de jaren 80, zo tegen het einde, dat de post als douanier in de hennepstreek een was waar je een jaarloon moest betalen om daar te mogen werken. Zijn neef deed dat, en wat gebeurde er ineens, de DEA en Scotland yard was ineens de douane daar..jam geen inkomsten , geen nieuw huissie voor de arme man, maar vrijwel alle hasj werd naar de VS of UK verscheept, daar voelen de prijzen zo laag, en NL had nauwelijks iets om een flink blowtje te draaien..Business as usual. Geloof je me niet, dan ga je maar met boeren praten in die streken. In Peru willen de coca boeren het liefst koffie planten, maar men verspilt liever miljarden aan wapens, trainingen, DEA adviseurs en wat nog meer, en als ze het geld, en dan een fractie ervan voor wegen en infrastructuur hadden gebruikt dan zag het er nu heel anders uit daar.Drugsbestrijding is het meest schandalig en leugenachtig ooit, kijk hoe Ivo zich hier loopt aan te stellen..zielig gewoon, maar nee, gewoon eigenwijs doordrammen..proost Ivo..neem er nog eentje..[/quote]

  Ja pure “hou ze bezig” strategie. De buitenwietplant mag wel eens gelegaliseerd worden wereldwijd.

  0 likes
 28. Houd jij ze dom dan houdt ik ze arm zei de pastoor tegen de bankier. Ik ben het resultaat.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot ...

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.