Homepagina » UFO » VIDEO: Waarom ik in UFO’s geloof (en jij dat ook zou moeten doen)
VIDEO: Waarom ik in UFO's geloof (en jij dat ook zou moeten doen)

VIDEO: Waarom ik in UFO’s geloof (en jij dat ook zou moeten doen)

De Amerikaanse schrijver Ben Mezrich gaf onlangs een TED-lezing over UFO’s en andere onverklaarbare fenomenen, meldt de Boston Globe.

Hij had het onder meer over de vliegende schotel die in 1947 op een ranch bij Roswell in New Mexico neerkwam. Het leger zei later dat het een weerballon was, maar Mezrich is sceptisch.

“Ik ben van mening dat wat er is neergestort bij Roswell hoogstwaarschijnlijk niet van hier was,” zei hij.

Heel vreemd

Mezrich sprak over een hulpsheriff uit Colorado die onderzoek heeft gedaan naar UFO-waarnemingen en bizarre gevallen van veeverminking.

“Bij die koeien waren alle organen weggehaald,” zei Mezrich. “Het is heel vreemd allemaal.”

Hij merkte ook op dat Hillary Clinton had beloofd om zoveel mogelijk UFO-stukken vrij te geven als ze president zou worden. “Dat gaat nu helaas niet gebeuren,” aldus Mezrich.

Ondergrondse legerbases

“Deze stukken bestaan echt,” zei hij. “Maar om de één of andere reden wil de overheid ons niet vertellen wat er bij Roswell is gebeurd.”

Zijn reis bracht hem van Roswell en Area 51 naar het Pentagon, geheime ondergrondse legerbases en corporaties die onderzoeken dwarsbomen en proberen over te nemen.

[Boston Globe]


Vond je dit goed? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. @De Waarheid, inderdaad. Als Hillary Clinton president was geworden, dan was er òòk dan geen UFO informatie naar buiten gekomen. Want ook zij weet wat uiteindelijk John F. Kennedy de kop heeft gekost.

  8 likes
  • Ik moet altijd lachen om de mensen die geloven dat Hillary toch écht de UFO-files naar buiten zou brengen al zij tot president verkozen zou worden. Kom toch op zeg! Hoe naïef kun je zijn?
   Dat spul gaat nooit en te nimmer naar buiten komen met de huidige machtsstructuren.

   5 likes
  • Z’n Hoofd gekost ….hii…. Het leven louter illusie ,maar wel een hardnekkige (Albert Einstein)

   0 likes
  • LS

   Alles dat je ziet vliegen en niet kunt verklaren cq kan identificeren is een UFO. De vraag blijft waar het kreng vandaan komt. Ik ga er van uit dat het merendeel van menselijke makelij is en niet van buiten onze aarde. Los van het feit dat er met trucage en luchtspiegelingen, hologrammen (Hollywood) ook nog heel wat te rommelen valt.

   0 likes
 2. Mag toch hopen die niet echt geloofde Hillary iets ging vrijgeven, je mag dan president zijn, maar dan ben je nog steeds een marionet van de werkelijke machthebbers. Ze zou hoogstens wat non-info hebben vrijgegeven om het publiek tevreden te stellen, want ja die zijn zo blind als maar zijn kan.

  9 likes
 3. Het gaat toch niet om geloven in UFO’s?
  Sommige mensen geloven dat er een God is, dit is juist gezegd, geen levend mens heeft God gezien. Sommigen hebben wel lichten in de lucht gezien of andere onlogische verschijnselen. Dan weet je zeker dat je iets hebt gezien wat niet is geidentificeerd door de massa, een UFO zoals het heet. Unidentified Flying Object.
  Ik denk dat wanneer je het zou vragen aan mensen die bij speciale geheime projecten werken, deze het IFO’s zouden noemen, Identified Flying Objects. Oftewel: a waste of taxmoney.

  Zeg nou zelf, die buitenaardsen komen van lichtjaren ver gereisd en hun voertuig stort ongelukkig neer en toevallig ook nog in de US waar de CIA sinds hun oprichting bezig is met liegen en bedriegen. Blijkbaar heeft het populair houden van zogenaamd alienbezoek een doel.

  Wikipedia
  ‘In juli 1947 zou er op een boerderij nabij Roswell een opmerkelijke gebeurtenis hebben plaatsgevonden die korte tijd voor wereldnieuws zorgde. De persdienst van het Roswell Army Air Field (RAAF) verklaarde namelijk in een officieel persbericht, dat een neergestorte vliegende schotel, een ufo, was geborgen (RAAF captures Flying Saucer, zo stond er in diverse Amerikaanse kranten). Een dag later kwam er een nieuw communiqué waarin werd gesproken over een neergestorte weerballon. Daarna werd het meer dan dertig jaar stil.

  Pas in 1978 kwam het Roswellincident weer in het nieuws toen de bekende Canadese ufo-onderzoeker Stanton T. Friedman in contact kwam met oud-majoor Jesse Marcel. Marcel was in 1947 betrokken bij de berging van de resten van wat de luchtmacht een weerballon noemde. Als majoor buiten dienst verklaarde Marcel in 1978 tegenover Friedman, dat het geen weerballon was geweest, maar toch een buitenaards ruimtevaartuig. Friedman vond in Roswell nog tientallen andere getuigen, onder wie zelfs een generaal, die de lezing van Marcel bevestigden. Friedman schreef een boek waarna nog meer getuigen zich meldden en er nog tientallen boeken verschenen.’

  3 likes
 4. Ik vind die UFO geheel niet belangrijk omdat het mij gaat om de bemanning. Ga de mensen of aliens zien en dan pas de UFO.

  0 likes
  • Maar je kan ze, de bemanning, kennelijk alleen zien als je erin gelloft. Als je er niet in gelooft, nou, dan zie je ze niet. Merkwaardig…

   1 likes
   • Tis geen kwestie van “geloven” of “denken” maar van “weten ” weten is voor de wakkere mens met hoger bewustzijn !

    0 likes
   • @Hawks

    Het is een kwestie van Dimensie’s wat het onzichtbaar maakt of zichtbaar. Zij bepalen of ze zichtbaar worden voor andere en als ze dat niet doen hebben ze daar een goede reden voor. Ze hebben tenslotte ook een IQ die Veeeeeeeel hoger ligt als die van ons dus zij weten hoe het werkt. Wat ik wel vaak zie dat de mens van hier vaak alles beter weet als hun wat wel lachwekkend is maar ze zijn er echt en ja ook hier op de site.

    0 likes
 5. Tis nog veeeeeeel interessanter om te beginne bij het begin , nl hoe het kan/komt dat zeer geavanceerde buitenaardse voertuigen (ufo’s) die mogelijk door dimensies en zich sneller dan het licht kunnen verplaatsen,, neerstorten op aarde .. Dit verwacht je eerder van (ons) primitieve voertuigen. Tenzij er hier op aarde (negatieve)buitenaardse kennis is opgedaan /gedeeld die mogelijke technologie aanbood om ze te kunnen neerhalen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Amerikaanse overheid heeft ‘fysiek UFO-bewijs’ in handen. Tv-presentator doet opzienbarende uitspraken

De Amerikaanse tv-presentator Tucker Carlson deed tijdens ...

Schokkend onderzoek: er is absoluut niks geks aan complottheoretici, concluderen deze Australische wetenschappers

Er is een studie verschenen over complottheoretici ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.