UFO

VIDEO: Waarom ik in UFO’s geloof (en jij dat ook zou moeten doen)

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse schrijver Ben Mezrich gaf onlangs een TED-lezing over UFO’s en andere onverklaarbare fenomenen, meldt de Boston Globe.

Hij had het onder meer over de vliegende schotel die in 1947 op een ranch bij Roswell in New Mexico neerkwam. Het leger zei later dat het een weerballon was, maar Mezrich is sceptisch.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Ik ben van mening dat wat er is neergestort bij Roswell hoogstwaarschijnlijk niet van hier was,” zei hij.

Heel vreemd

Mezrich sprak over een hulpsheriff uit Colorado die onderzoek heeft gedaan naar UFO-waarnemingen en bizarre gevallen van veeverminking.

“Bij die koeien waren alle organen weggehaald,” zei Mezrich. “Het is heel vreemd allemaal.”

Hij merkte ook op dat Hillary Clinton had beloofd om zoveel mogelijk UFO-stukken vrij te geven als ze president zou worden. “Dat gaat nu helaas niet gebeuren,” aldus Mezrich.

Ondergrondse legerbases

“Deze stukken bestaan echt,” zei hij. “Maar om de één of andere reden wil de overheid ons niet vertellen wat er bij Roswell is gebeurd.”

Zijn reis bracht hem van Roswell en Area 51 naar het Pentagon, geheime ondergrondse legerbases en corporaties die onderzoeken dwarsbomen en proberen over te nemen.

[Boston Globe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Waarheid
De Waarheid
7 jaren geleden

Mag toch hopen die niet echt geloofde Hillary iets ging vrijgeven, je mag dan president zijn, maar dan ben je nog steeds een marionet van de werkelijke machthebbers. Ze zou hoogstens wat non-info hebben vrijgegeven om het publiek tevreden te stellen, want ja die zijn zo blind als maar zijn kan.

Sina
Sina
7 jaren geleden

@De Waarheid, inderdaad. Als Hillary Clinton president was geworden, dan was er òòk dan geen UFO informatie naar buiten gekomen. Want ook zij weet wat uiteindelijk John F. Kennedy de kop heeft gekost.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Ik vind die UFO geheel niet belangrijk omdat het mij gaat om de bemanning. Ga de mensen of aliens zien en dan pas de UFO.

Zamunda
Zamunda
7 jaren geleden

Het gaat toch niet om geloven in UFO’s?
Sommige mensen geloven dat er een God is, dit is juist gezegd, geen levend mens heeft God gezien. Sommigen hebben wel lichten in de lucht gezien of andere onlogische verschijnselen. Dan weet je zeker dat je iets hebt gezien wat niet is geidentificeerd door de massa, een UFO zoals het heet. Unidentified Flying Object.
Ik denk dat wanneer je het zou vragen aan mensen die bij speciale geheime projecten werken, deze het IFO’s zouden noemen, Identified Flying Objects. Oftewel: a waste of taxmoney.

Zeg nou zelf, die buitenaardsen komen van lichtjaren ver gereisd en hun voertuig stort ongelukkig neer en toevallig ook nog in de US waar de CIA sinds hun oprichting bezig is met liegen en bedriegen. Blijkbaar heeft het populair houden van zogenaamd alienbezoek een doel.

Wikipedia
‘In juli 1947 zou er op een boerderij nabij Roswell een opmerkelijke gebeurtenis hebben plaatsgevonden die korte tijd voor wereldnieuws zorgde. De persdienst van het Roswell Army Air Field (RAAF) verklaarde namelijk in een officieel persbericht, dat een neergestorte vliegende schotel, een ufo, was geborgen (RAAF captures Flying Saucer, zo stond er in diverse Amerikaanse kranten). Een dag later kwam er een nieuw communiqué waarin werd gesproken over een neergestorte weerballon. Daarna werd het meer dan dertig jaar stil.

Pas in 1978 kwam het Roswellincident weer in het nieuws toen de bekende Canadese ufo-onderzoeker Stanton T. Friedman in contact kwam met oud-majoor Jesse Marcel. Marcel was in 1947 betrokken bij de berging van de resten van wat de luchtmacht een weerballon noemde. Als majoor buiten dienst verklaarde Marcel in 1978 tegenover Friedman, dat het geen weerballon was geweest, maar toch een buitenaards ruimtevaartuig. Friedman vond in Roswell nog tientallen andere getuigen, onder wie zelfs een generaal, die de lezing van Marcel bevestigden. Friedman schreef een boek waarna nog meer getuigen zich meldden en er nog tientallen boeken verschenen.’

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x