Spiritueel

VIDEO: Vrouw praat tijdens bijna-doodervaring met ‘aanwezigheid’ terwijl ze neerkijkt op haar lichaam

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad, herinneren zich naderhand vaak dat ze boven hun lichaam zweefden.

Ze werden naar eigen zeggen herenigd met overleden geliefden of ze begrepen plotseling waarom ze op aarde waren gekomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De International Association For Near Death Studies schat dat meer dan 15 miljoen Amerikanen een bijna-doodervaring hebben gehad.

Aanwezigheid

Barbara Bartolome is één van hen. Op 31-jarige leeftijd ging ze naar het ziekenhuis voor een myelografie-onderzoek, waarbij contravloeistof in de rug wordt gespoten.

De vloeistof belandde in haar brein waarna ze bewusteloos raakte. “Het ene moment sloot ik mijn ogen, het andere bevond ik me bij het plafond en keek ik neer op de gehele ruimte,” herinnerde ze zich.

“Ik voelde een aanwezigheid naast me,” voegde ze toe. “Het voelde als God. Het voelde zo liefdevol en zo eindeloos.”

Veranderen

“Ik keek omlaag en dacht dat ik was gestorven omdat mijn lichaam daar lag,” aldus Bartolome.

Ze begon rustig te praten met de aanwezigheid en vertelde hoe graag ze terug wilde gaan naar haar baby en acht jaar oude zoon.

Bartolome bleef benadrukken hoe graag ze haar kinderen wilde opvoeden en wilde bijdragen aan hun leven.

Ze beloofde haar leven te veranderen en was plotseling weer terug.

Loslaten

“Toen ik mijn ogen weer opende keek ik recht in het gezicht van de arts,” zei ze, toevoegende dat ze vanaf dat moment was gevuld met liefde en vrede.

“Het loslaten van de angst voor de dood voelde zo geweldig,” zei ze.

Jarenlang sprak ze met niemand over haar ‘levensveranderende’ ervaring. “Ik besef nu dat ik over mijn bijna-doodervaring moet praten,” zei ze. “Ik moet het vredige gevoel overbrengen.”

Bartolome wil mensen laten weten dat ze niet bang hoeven te zijn voor de dood. “Wees een goed mens, dat is eigenlijk alles wat er van je wordt gevraagd.”

[Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
7 jaren geleden

“Wees een goed mens, dat is eigenlijk alles wat …
Aan die uitspraak zit volgens mij iets vreemds, onsmakelijks aan vast.
Een echte menselijke mens staat buiten de kringloop van ‘eten en gegeten worden’.

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

Iedereen die een OOBE heeft meegemaakt staat nadien perplex van de ervaring. Het besef dat je meer bent dan je lichaam en het gevoel wat je ervaart valt niet goed uit te leggen. Zeer lastig is het om bekenden uit te leggen wat je overkomen is. Met mijn eerste ervaring stond internet in de kinderjaren en was er nog geen platvorm voor lotgenoten om ervaringen te delen. Ik stond er alleen voor als je bedenkt dat mijn ouders me niet konden of wilden geloven.

Gelukkig ligt dit tegenwoordig een stuk anders en de ervaring, het gevoel die deze mevrouw beschrijft kan ik beamen. Je zou het God kunnen noemen. Sommigen binnen de wereld van astrale projectie noemen het de adem van God, een hoger bewustzijn, een energie waarvan je voelt dat het inderdaad eindeloos is, alles weet en kent, maar je kan het niet aanraken. Het is gewoon daar en vaak neem je dit sterke gevoel een paar dagen na een uitreding met je mee. Soms duurt het weken waarbij het kan voorkomen dat je midden in de nacht wakker word en er een identiteit in je slaapkamer aanwezig is, die niks anders doet dan je aanstaren. Of alleen maar aanwezig is en bewust dat je het observeert.

In mijn pubertijd kneep ik me dan wel eens in mijn arm of been, ja dat voelde ik, ik ben klaar wakker terwijl de identiteit een meter boven de grond stil bleef hangen. Dan maar het licht aan en weg was het. Soms was het een menselijke gedaante of had het de vorm van een dier, binnen de astrale wereld bekend als Astral Wild Life. Energetische energieën die in het donker oplichten en wat naar mijn idee het beste te vergelijken valt met fluoriserend licht.

De reden waarom dit soort verschijnselen gezien worden is onbekend maar aangenomen word dat door een OOBE men een portaal heeft geopend tussen het aarde en die van andere dimensies. De beroemde uitspraak van Neil Armstrong tijdens de eerste landing op de maan, ‘Een kleine stap voor de mens, een gigantische sprong voor de mensheid’, gaat hier niet op. De andere dimensies kunnen zo ver weg zijn als maar kan, of zo enorm dichtbij. Er bestaat in de astrale wereld geen afstand noch tijd.

jan boot
jan boot
5 jaren geleden

ufo s ze komen met ze allen we hebben totaal niet in te brengen wij mensen zijn maar vlooien op aarden als kind wist ik dit al respect en we zijn niet alleen in het heal wat ik jaren lang zeg zeeliu zien meer ens grt vrij biuter .

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x