CoronaBinnenland

Waarom veel Nederlanders zich ‘volkomen terecht’ enorm druk maken over het globalistische pandemieverdrag

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Nederlanders maken zich grote zorgen over het internationale pandemieverdrag. Volgens Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) maken veel mensen zich hier ‘volkomen terecht enorm druk over’.

“Waarom? Omdat een dergelijk juridisch bindend internationaal verdrag de Wereldgezondheidsorganisatie in staat stelt bij een pandemie het gezondheidsbeleid in ons land aan te sturen. Als de Europese Unie namens de lidstaten een dergelijk verdrag ondertekent, kan de Wereldgezondheidsorganisatie, zodra er volgens diezelfde Wereldgezondheidsorganisatie sprake is van een pandemie, voor de bestrijding ervan juridisch bindende gezondheidsmaatregelen opleggen aan de Europese Unie, die de Europese Unie vervolgens via Europese verordeningen, die Nederland moet omzetten in eigen wetgeving, oplegt aan ons land,” zei Van Houwelingen woensdag in de Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absurd!

“Vanzelfsprekend verliezen we daarmee tijdens een pandemie alle controle over ons gezondheidsbeleid. We stellen zo globalisten in staat bij een pandemie te dicteren wat we moeten doen via de Wereldgezondheidsorganisatie. Dezelfde Wereldgezondheidsorganisatie die 14 januari 2020 nog liet weten dat er geen bewijs was van infectie van mens op mens bij corona. Dezelfde Wereldgezondheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor het grote coronabedrog door een virus met de mortaliteit van een griep te classificeren als een pandemie. En nu gaan we onderhandelingen starten die de Wereldgezondheidsorganisatie de macht geven om bij een pandemie te dicteren wat wij moeten doen. Absurd!” sprak Van Houwelingen.

Dreigende vaccinatieplicht van de WHO

Zijn partij wil absoluut geen juridisch bindend pandemieverdrag waarmee we ons uitleveren aan de Wereldgezondheidsorganisatie. “Daarom moeten we zo snel mogelijk de Wereldgezondheidsorganisatie verlaten.”

Een klein lichtpuntje: tijdens het debat diende Van Houwelingen een motie in tegen de dreigende vaccinatieplicht van de WHO. Die motie is aangenomen. “Nu ervoor zorgen dat de rest van het globalistische pandemieverdrag er ook niet komt,” schrijft het Kamerlid op social media.

4.7 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Omsigt zit er er ook bij, alleen dat valt niet zo op vooral als hij begaan is met blijvend leed?

Rob
Rob
2 jaren geleden

Alsof die motie iets uit maakt. De EU staat boven de nationale wetgeving. Als de EU opdracht geeft om te spuiten voeren ze in het Binnenhof het bevel gewoon op. Het nationale beleid is allang ondergeschikt gemaakt. Daarom nemen ze de motie aan. Onlangs was er ook een motie aangenomen en toen de EU een bevel gaf wat daar tegenin ging voerden ze het hier braaf braaf uit in het Binnenhof. Totaal ongeloofwaardig en onbetrouwbaar.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Ik vind het heel triest wat Omtzigt hier doet.

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
2 jaren geleden

Ik heb nooit gekozen voor een EU parlement! Dus ik zal me nooit houden aan hun dictatuur. Zijn die buitenstaanders van Nederland een beetje gestoord ofzo ze zijn niet onze baas en wij hebben ze ook NOOIT die macht gegeven!

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x