Het Complot

Waarom wordt Poetin afgeschilderd als boeman?

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vergeet het verleden (Saddam, Osama, Gaddafi) en het heden (Assad, Ahmadinejad). De nieuwe boeman is niemand minder dan de Russische president Vladimir Poetin.

Vlad de Poetinator is opnieuw verkozen tot de Russische opperbevelhebber. Hij is de baas over het Russische leger, het buitenlandse beleid en de binnenlandse veiligheid.

De haren van de Anglo-Amerikaanse elite staan nog overeind van Poetin’s legendarische speech in 2007 in München (zie video’s hieronder) waarin hij de regering-Bush aanviel voor diens obsessieve unipolaire imperialistische agenda die volgens het Russische staatshoofd niets te maken had met democratie.

Routekaart

Nog voor de verkiezingen presenteerde Poetin zijn routekaart: geen oorlog tegen Syrië, geen oorlog tegen Iran, geen ‘humanitaire bombardementen’, geen Amerikaanse bases rond Rusland, geen Amerikaanse raketinstallaties en nauwere samenwerking met de BRIC-landen. Voor Poetin is een door Washington georkestreerde Nieuwe Wereldorde geen optie.

Zijn vorige routekaart toonde al een nieuw integratieproject voor Eurazië als tegenhanger van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO), het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en het neoliberalisme. Hij ziet een Euraziatische Unie als een ‘moderne economische unie’ die zich uitstrekt over Centraal-Azië. Voor Poetin is Syrië een belangrijk detail en niet alleen omdat Rusland een vlootbasis heeft in havenstad Tartous.

Shanghai-samenwerkingsorganisatie

Poetin was eigenhandig verantwoordelijk voor de wederopstanding van Rusland als energie-supermacht. Hij wil dat Pakistan permanent lid zal worden van de Shanghai-samenwerkingsorganisatie (SSO) net zoals China wil dat Iran zal toetreden. De gevolgen zullen immens zijn omdat Rusland, China, Pakistan en Iran dan een krachtige samenwerkingsorganisatie vormen die gericht is op het voorkomen van confrontatie en interventie.

Poetin ziet dat Centraal-Azië met Rusland en Iran de helft van de wereldwijde aardgasreserve controleren. Met Iran en Pakistan als virtuele leden van de SSO wordt de focus gelegd op Aziatische of zelfs Euraziatische integratie.

Wereldtoneel

Achter de demonisering van Poetin en de eindeloze pogingen om de Russische presidentsverkiezingen ongeldig te verklaren zitten enkele boze en machtige onderdelen van het regime in Washington en de Anglo-Amerikaanse elite.

Zij weten dat het lastig zal zijn met Poetin te onderhandelen. Zij weten dat Moskou steeds meer zal samenwerken met China om permanente NAVO-bases in Afghanistan te dwarsbomen, om de strategische autonomie van Pakistan te vergemakkelijken en zeker te stellen dat Iran niet wordt aangevallen.

Washington ziet Poetin als grootste vijand op het wereldtoneel die haar plannen voor één Groot-Midden-Oosten in duigen kan laten vallen.

Bron: Veteranstoday.com via Atimes.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x