Het Complot

Waarom wordt Poetin afgeschilderd als boeman?

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vergeet het verleden (Saddam, Osama, Gaddafi) en het heden (Assad, Ahmadinejad). De nieuwe boeman is niemand minder dan de Russische president Vladimir Poetin.

Vlad de Poetinator is opnieuw verkozen tot de Russische opperbevelhebber. Hij is de baas over het Russische leger, het buitenlandse beleid en de binnenlandse veiligheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De haren van de Anglo-Amerikaanse elite staan nog overeind van Poetin’s legendarische speech in 2007 in München (zie video’s hieronder) waarin hij de regering-Bush aanviel voor diens obsessieve unipolaire imperialistische agenda die volgens het Russische staatshoofd niets te maken had met democratie.

Routekaart

Nog voor de verkiezingen presenteerde Poetin zijn routekaart: geen oorlog tegen Syrië, geen oorlog tegen Iran, geen ‘humanitaire bombardementen’, geen Amerikaanse bases rond Rusland, geen Amerikaanse raketinstallaties en nauwere samenwerking met de BRIC-landen. Voor Poetin is een door Washington georkestreerde Nieuwe Wereldorde geen optie.

Zijn vorige routekaart toonde al een nieuw integratieproject voor Eurazië als tegenhanger van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO), het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en het neoliberalisme. Hij ziet een Euraziatische Unie als een ‘moderne economische unie’ die zich uitstrekt over Centraal-Azië. Voor Poetin is Syrië een belangrijk detail en niet alleen omdat Rusland een vlootbasis heeft in havenstad Tartous.

Shanghai-samenwerkingsorganisatie

Poetin was eigenhandig verantwoordelijk voor de wederopstanding van Rusland als energie-supermacht. Hij wil dat Pakistan permanent lid zal worden van de Shanghai-samenwerkingsorganisatie (SSO) net zoals China wil dat Iran zal toetreden. De gevolgen zullen immens zijn omdat Rusland, China, Pakistan en Iran dan een krachtige samenwerkingsorganisatie vormen die gericht is op het voorkomen van confrontatie en interventie.

Poetin ziet dat Centraal-Azië met Rusland en Iran de helft van de wereldwijde aardgasreserve controleren. Met Iran en Pakistan als virtuele leden van de SSO wordt de focus gelegd op Aziatische of zelfs Euraziatische integratie.

Wereldtoneel

Achter de demonisering van Poetin en de eindeloze pogingen om de Russische presidentsverkiezingen ongeldig te verklaren zitten enkele boze en machtige onderdelen van het regime in Washington en de Anglo-Amerikaanse elite.

Zij weten dat het lastig zal zijn met Poetin te onderhandelen. Zij weten dat Moskou steeds meer zal samenwerken met China om permanente NAVO-bases in Afghanistan te dwarsbomen, om de strategische autonomie van Pakistan te vergemakkelijken en zeker te stellen dat Iran niet wordt aangevallen.

Washington ziet Poetin als grootste vijand op het wereldtoneel die haar plannen voor één Groot-Midden-Oosten in duigen kan laten vallen.

Bron: Veteranstoday.com via Atimes.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x