CoronaBuitenland

De olifant in de kamer: astronomische pieken in oversterfte bij jonge, gezonde mensen

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Sommige mensen die de prik namen, zijn er goed vanaf gekomen, terwijl andere mensen erdoor zijn beschadigd. Steeds meer mensen merken het in hun omgeving, bij familieleden en vrienden. Ze lezen de berichten over de toename van de oversterfte overal ter wereld, zei patholoog Ryan Cole in gesprek met Jan Jekielek van de krant The Epoch Times.

Cole verwees naar IJsland, waar de vaccinatiegraad zeer hoog is. In juli bedroeg de oversterfte in het land maar liefst 56 procent. “Astronomisch,” zei de patholoog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Olifant in de kamer

In Portugal was de oversterfte ongeveer 30 procent, in Spanje ook 30 procent en in een aantal andere Europese landen 10 tot 15 procent. Het gaat daarbij vooral om sterfgevallen onder jonge, gezonde mensen.

Cole krijgt elke dag wel een collega aan de lijn die een sterfgeval te melden heeft. “Dan vraag ik: wanneer hebben ze voor het laatst een prik gehaald?” En dat is de olifant in de kamer, benadrukte de patholoog.

Krankzinnig

Eerder legde hij uit waarom jonge, gezonde mensen plotseling en onverwacht sterven. “Omdat ze gif in hun lichaam gespoten krijgen dat leidt tot een ontsteking van het hart.” Cole wees erop dat het spike-eiwit na vaccinatie tot wel 60 dagen in de lymfeklieren blijft. “Waarschijnlijk nog veel langer.”

“Het is krankzinnig om het dodelijkste, gevaarlijkste medische product dat ooit op de markt is gebracht te blijven pushen,” zei hij.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Steeds meer bewijzen stapelen zich op … en er komt nog veel meer … ondertussen blijft de massa schaap media deze berichten bagatelliseren of bewust negeren of bewust niet onderzoeken of bewust mis-representeren of afdoen als “complot theorieën” of “gevaarlijke misinformatie van complot wappies” … Dat maakt MSM 100% medeplichtig in een doofpot schandaal, massa misleiding, zeer belangrijk onderdeel in misdaden tegen de mensheid!

Omaco8
Omaco8
1 jaar geleden

Ik denk dat er juist een reactie plaatsvindt wat misschien te maken heeft met hun jonge DNA. Deze mensen mogen nl. geen baby’s meer krijgen of verwekken en de ouderen zijn overbodig geworden. Misschien heeft het ook te maken met hun bloedgroep van die mensen die een Rhesusfactor van Positief bevatten? Dat zijn zeer waarschijnlijk het overgrote deel van de aardse bevolking? Is gewoon een gedachte van mij hoor!

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
1 jaar geleden

Ik vraag mezelf af, los van dat het de batches kunnen zijn.
Kan een rede niet ook zijn dat bepaalde bloedgroepen meer problemen met die doodsprik hebben?

Underground
Underground
1 jaar geleden

(“Het is krankzinnig om het dodelijkste, gevaarlijkste medische product dat ooit op de markt is gebracht te blijven pushen,” zei hij.)

Dat komt omdat wij (Het Volk) het allemaal toelaten. Zij de duivels gaan wel door hoor, wie gaat hen stoppen dan ?? Als wij met miljoenen mensen hier tegen in verzet gaan. Dan is het klaar met deze hele poppenkast…!!

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x