Buitenland

Cyber Polygon 2021: globalisten simuleren ‘cyberpandemie’ ter voorbereiding op Economische Reset

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De globalisten zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Grote Reset. Binnenkort gaan ze cyberaanvallen op grote financiële instellingen simuleren. Het World Economic Forum (WEF), de Russische overheid en een aantal grote banken voeren begin juli een simulatie uit van een ‘cyberpandemie die het hele systeem kan uitschakelen’.

Het project heet Cyber Polygon 2021 en is in februari aangekondigd door de Russische staatsbank Sberbank. Op de website wordt gewaarschuwd dat ‘één kwetsbare schakel genoeg is om het hele systeem lam te leggen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Event 201

Vorig jaar deden de Russische premier Michail Misjoestin, WEF-oprichter Klaus Schwab, de Britse oud-premier Tony Blair en nog zo’n 20 andere leden van de politieke elite mee aan Cyber Polygon 2020. Het evenement werd gepresenteerd door onder andere Stéphane Duguin, directeur van het CyberPeace Institute, dat gefinancierd wordt door Microsoft en Facebook.

De Grote Reset kan pas plaatsvinden nadat het huidige systeem volledig is ingestort. Cyber Polygon doet erg denken aan Event 201, een simulatie van een verwoestende coronapandemie die enkele maanden voor de corona-uitbraak werd uitgevoerd onder auspiciën van onder meer het WEF en Bill Gates.

Voorbode

Sommigen vragen zich dan ook af of Cyber Polygon een voorbode is voor wat er misschien komen gaat. “Het is geen toeval dat de globalisten dit soort simulaties uitvoeren die aansluiten op hun radicale doelen gericht op het transformeren van het openbare leven,” schrijven journalisten Johnny Vedmore en Whitney Webb voor Unlimited Hangout.

Als ’s werelds machtigste mensen, zoals de leden van het WEF, radicale veranderingen willen doorvoeren, ontstaan er plotseling crises – of het nu gaat om een oorlog, een ziekte of een economische ineenstorting – die een ‘reset’ van het systeem mogelijk maken, aldus de journalisten. “Zo’n reset gaat dikwijls gepaard met een enorme verschuiving van rijkdom.”

Lees het document hieronder:

[Infowars]

4.5 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemiek B.
Annemiek B.
3 jaren geleden

Ik weet wel welke kant dat geld dan opschuift. Niet de goede…

Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Excessieve rijkdom zou verboden moeten worden omdat het ook gepaard gaat met teveel macht naar zich toetrekken door die te kopen. Onder het mom van donaties kun je de wereld naar je hand zetten. Ook gaan die rijken op een gegeven moment denken dat ze boven wetten en verdragen staan.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Oh my God, houdt het nu nooit eens op? Wij zitten al meer dan een jaar opgesloten, maar hebben tenminste nog eten en drinken, warmte, water, gas en elektriciteit… Wat staat ons nu nog meer allemaal te wachten? Eén ding weet ik wel en dat is dat het niet goed is. Wat een griezelig idee dat een stel psychopaten inmiddels de hele wereld in hun macht hebben. Als je er goed over nadenkt, dat zij in staat zijn om de financiële markten volledig te laten instorten, de voedselvoorziening kunnen saboteren en weet ik veel wat nog meer…. Het houdt pas op als dat tuig de macht verliest. Maar hoe?

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Ja wie niet!

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x