Homepagina » Buitenland » 35 mensen doof en 25 blind na coronaprik, AstraZeneca scoort het slechtst
corona
Foto: CC0

35 mensen doof en 25 blind na coronaprik, AstraZeneca scoort het slechtst

In Groot-Brittannië zijn 35 gevallen van doofheid en 25 gevallen van blindheid gemeld na toediening van de experimentele coronavaccins. Bij de Britse tegenhanger van het Lareb, het Yellow Card Scheme, waren tot eind februari 191.832 gevallen van bijwerkingen geregistreerd, schrijft website LifeSiteNews.

Het AstraZeneca-vaccin scoort het slechtst: deze prik is goed voor 60 procent van de bijwerkingen en 58 procent van de gevallen van doof- en blindheid. In Groot-Brittannië zijn ook 402 mensen overleden na de coronavaccinatie.

Israël

De Britse medicijnautoriteit MHRA ziet geen gevaar in de ernstige bijwerkingen en stelt dat ‘er geen nieuwe veiligheidsrisico’s zijn gesignaleerd’. Volgens het agentschap wegen de bijwerkingen niet op tegen de voordelen van de vaccins.

Ook in andere landen, waaronder Israël, levert het vaccinatieprogramma sombere resultaten op. In dat land schoot het aantal doden omhoog nadat mensen het coronavaccin van Pfizer kregen. Onderzoekers Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix Marseille-universiteit in Frankrijk kwamen tot de conclusie dat dit vaccin in vijf weken tijd ‘ongeveer 40 keer meer ouderen en 260 keer meer jonge mensen heeft gedood dan het virus zelf’.

Trots op ons team!

En wat doen we in Nederland als wordt aangekondigd dat het AstraZeneca-vaccin voorlopig niet wordt toegediend aan 60-minners vanwege de bijwerkingen? Dan vaccineren we snel de 60-plussers en ‘hoeven we geen enkel vaccin weg te gooien!’

“Trots op ons team!” aldus het Radboudumc.


[LifeSiteNews]

4.8 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
16 dagen geleden

Yep, en ondertussen zie op de twitterfoto een hele rij pseudovaccingewilligen staan, die staan te popelen om een gevaarlijke prik.

Op een gegeven ogenblik – omdat het nu nog vrijwillig is – komt Darwin om de hoek kijken.

Vlinder
Vlinder
16 dagen geleden

Ga zo door nederland! Stelletje leeghoofden! Hopelijk zijn het de familie leden die bijwerkingen krijgen of ergervan de mensen die voor inenten zijn!

Lucky
Lucky
16 dagen geleden

Tja, alleen idioten en onwetenden hebben haast met hun prikje. Totaal onbewust van wat dit met hun gezondheid kan doen, waar al duizenden wetenschappers wereldwijd voor waarschuwen. 11 landen waren al gestopt met Astra Zeneca. Maar Hugo Mengele MOET EN ZAL zijn ingekochte troep inspuiten,ongeacht de consequenties. Er sterven meer mensen aan vaccins dan aan Corona. En dan heb je nog de mensen die denken dat ze weer lekker mogen reizen straks met een prikkie. We gaan nooit meer terug naar Normaal met deze corrupte globalisten straks olv ZiekeGriet Kaag. Die zit letterlijk op schoot bij Klaus Schwab van het World Economic Forum. Dus wie is er nou gek?

jtprf
jtprf
Reactie op  Lucky
15 dagen geleden

Het gaat niet zo zeer om de mensen persé die “duivelse” prik te geven, want het geld is al gecashed! Uitgegeven en verdiend dus!
Er is altijd een plan B of C… Het grote spektakel komt nog op termijn.

Elfin
Elfin
Reactie op  jtprf
15 dagen geleden

Ja wacht maar tot komende herfst! Dan gaan niet alleen de bladeren vallen!

Gezinusk
Gezinusk
16 dagen geleden

Mijn oud oom vertelde in januari twee machtigingsformulieren te hebben gegeven voor vaccinatie. Hij kon kiezen tussen Pfizer of Astra Zeneca.

Wat hem opviel was dat bij Astra Zeneca aangevinkt kon worden of er voor vaccinatie eerst overleg moest plaats vinden met arts, bij pfizer stond dat niet.

Uiteindelijk zijn alle inwoners zonder probleem met Pfizer gevaccineerd. Maar goed ook, want er is iets met dat Astra Zeneca wat niet lekker in de haak zit.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Al die vaccins deugen niet en zijn overbodig voor het menselijk lichaam.

salvar
salvar
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Astra Zeneca niet dan?
het zijn allemaal gifspuiten maakt niet uit wat je neemt.

Karel I
Karel I
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Gevalletje van damage contrtol. Alle covid vaccin zijn mega schadelijk. Zeker als je de overlevingskans van 99,85% in ogenschouw neemt. Ze proberen nu de schuld van het hele vaccinazi gebeuren op Astra Zeneca te schuiven om de andere merken van naam te zuiveren. Het zal niet helpen, is links of rechtsom genocide. Of je nu door de hond of de kat wordt gebeten.

Dit is pas het begin
Dit is pas het begin
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Werk jy stiekem Voor Pfizer? De opa van mijn vriendin kreeg laatst zijn 2de pfizer vaccin de ochtend erna kreeg hij een beroerte. De doktor zei zelfs komt zeker weten door het vaccin. Iedereen verklaarde mij maanden lang voor gek. Nu wilt niemand meer het vaccin pakken uit haar familie, van complotgekkie naar waarzegger in 2 prikjes….

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dit is pas het begin
16 dagen geleden

Gecondoleerd bij deze…

Voor de rest kan ik alleen maar af gaan op hetgeen wat ik in levende lijve heb geobserveerd. En dat is dat een paar honderd mensen van een zorgcentrum waar een familielid zit zonder problemen zijn gevaccineerd met Pfizer.

Met zijn allen ook weer alles kunnen doen, gezamenlijk op terras zitten, fysiotherapie, eten in het restaurant, biljarten enz..

Ps. Nee ik werk niet voor Pfizer.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Al die leuke dingen hadden zonder vaccin ook gekund!
Het vaccin bevat immers geen antistoffen en kan dus ook niets voorkomen!
Het is alleen om iedereen te pushen het vaccin te nemen!
De PCR test is het grootste bedrog waarop alles gebaseerd is!

Eric
Eric
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Ook gecondoleerd met het verlies. Heel erg.
Alleen waarom geven jullie -10 aan #gezinusk?
Ik hoor als taxichauffeur dat het vaccineren over het algemeen goed gaat. Er zijn bijwerkingen maar valt tot nu toe mee. Op langere termijn zullen we moeten afwachten. De verwachtingen zijn veelal negatief.
Maar goed ,degene die het vertrouwd zou het vaccin kunnen nemen. Laat je eigen goed informeren,ook door alternatieve bronnen.

Eddy Elyn
Eddy Elyn
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

ELKE DODE IS EEN DODE TE VEEL – NU SPREEKT MEN REEDS VAN 3 X PER JAAR HET VACCIN TE LATEN INSPUITEN –

Elfin
Elfin
Reactie op  Dit is pas het begin
15 dagen geleden

Mijn partner wil het ook en ik heb gezegd dat ik niet thuis ben als hij er wat aan over houdt!

Marianna
Marianna
Reactie op  Elfin
14 dagen geleden

het probleem wordt zeker groter als partners niet hetzelfde inzicht hebben, ik vind dat heel erg voor je, sterkte

Loeske
Loeske
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Oh, dus je wist niet dat Pfizer mRna bevat, wat je hele immuunsysteem overhoop kan gooien, genetische manipulatie? Dat is beslist ook geen lekker spul zeg.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Loeske
16 dagen geleden

De toekomst zal uitwijzen of je gelijk gaat krijgen. Voor de rest zou ik me er niet druk om maken wat je bent niet verplicht om je te laten vaccineren.

Voor Nederland zullen plusminus 4 miljoen kwetsbaren, mensen die in de risicogroep vallen aangaande corona, zich laten vaccineren. Daarna kan de boel weer open. Te minste, als het een beetje opschiet met de vaccins want het schiet niet erg op.

Elfin
Elfin
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

naïef. Dat wordt echt wel verplicht onder mevroue Knaag.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Elfin
15 dagen geleden

Dat zou bizar zijn. Volgens mij strookt het in tegen het internationaal recht om mensen te dwingen.

Ik zie verder ook geen probleem. Na mijn idee zijn er drie groepen.

1. Risicogroep waarvan de meesten zich zullen laten vaccineren.

2. De groep die niet onder risico valt maar zich wil laten vaccineren.

3. De groep die om uiteenlopende redenen niks van vaccineren wil weten.

Als groep 1 en 2 gevaccineerd zijn dan is de pandemie opgelost. Kan iedereen verder.

kziekziewajijniezie
kziekziewajijniezie
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

“pandemie” is om en nabij de 20e juni a.s. opgelost. Dan is trailperiode van pfizer afgelopen en mogen ze volgens contract $155 per vaccin berekenen. Dat alleen dus als de vlgs WHO er geen sprake meer is van “pandemie”

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  kziekziewajijniezie
15 dagen geleden

Nou ze kunnen mij de pot op. Degene die gevaccineerd willen worden moet gratis zijn.

Net zoals iedereen waaronder bedrijven die door de pandemie financieel schade opliepen met terugwerkende kracht voor 100% gecompenseerd dienen te worden.

Als de Staat verwacht dat door wat voor soort pandemie dan ook iedereen zich aan bepaalde regels moet houden, prima, maar zorg er dan wel voor dat het belastinggeld van het volk op deze manier wordt uitbesteedt.

Daarnaast mag er nog een mentale vergoeding tegenover staan voor de gene die het zwaar hebben gehad. Mensen in die groep en die zich het financieel niet kunnen veroorloven, zouden straks op kosten van de staat een paar week gratis op vakantie mogen wat mij betreft.

Maar goed, het wachten blijft op de verdomde vaccins voor de genen die het willen of broodnodig hebben, zodat daarna alles open kan voor iedereen.

Hoe zit het bijvoorbeeld met Sputnik V waarvan Rusland er 100 miljoen zou kunnen leveren aan de EU?

Onderzoek naar een vaccin zou ongeveer drie tot vier week in beslag nemen. Daar zitten we inmiddels wel op gezien de EMU begin Maart Sputnik V is gaan testen, maar we horen er helemaal niks van.

Eddy Elyn
Eddy Elyn
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

GELOOF JE DAT NU ECHT ?

Eddy Elyn
Eddy Elyn
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

DE BOEL WEER OPEN ? DREAM ON

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Geen enkel vaccin tegen wat ze corona noemen deugt! Oók Pfizer niet!

Elfin
Elfin
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Helemaal niet goed; het is allemaal rotzooi dus weigeren!

Rob
Rob
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Laat eerst even tot je doordringen dat het geen vaccins zijn. Het is dna technologie. Wat er gaande is is een mondiaal experiment met de bevolking. Dringt het tot je door wat dat betekent? Dan gaan we nog eenstapje verder. Er wordt alleen maar gezegd dat het een experiment is. Maar als je een experiment doet dan doe je dat om te ontdekken wat de uitkomst van een experiment is. Je weet dus nog helemaal niet wat de uitkomst is. Degenen in de top doen geen experiment, die hebben een doel voor ogen en dat doel verbergen ze door het een experiment te noemen. Dus een experiment met de bevolking doen is sowieso al volledig van god los. Maar als het dan ook nog eens een doel is wat er achter dat experiment schuil gaat, dan wordt het nog veel erger.

jtprf
jtprf
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Een gezond mens behoeft geen medicatie, egaal wat het is. En dan nog, wees alert op allerhande medicijnen die men voorschrijft.

Elfin
Elfin
Reactie op  jtprf
15 dagen geleden

Ik neem helemaal niets meer.

Martin*
Martin*
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Hoe kan het het zijn dat niemand van ons het merk vaccin kan kiezen maar jouw oudoom wel?🤔daar klopt iets niet aan jouw verhaal. Moet je de site van Vernon Coleman(org) maar eens bezoeken daar staat ergens een link na de vaers site waar in Amerika alle bijwerkingen en doden na vaccinatie gemeld worden daar staan ook zat doden bij na een spuit van Pfizer. Al zijn de meesten wel 80 plussers er zitten hier en daar ook jongere bij .

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Martin*
15 dagen geleden

Hij heeft inderdaad tussen beiden mogen kiezen. Hij kreeg daarnaast een a4 met uitleg over voor en nadelen Pfizer. En een a4 over van Astra Zeneca.

Wat hem opviel was dat nuj Astra Zeneca meer bijwerkingen stonden vermeld dan Pfizer.

Hij heeft ook gevraagd of de vaccins al binnen waren waarop hij kreeg te horen dat dat nog niet het geval was. Wat ik frapant vond was dat personeel op zijn afdelingen zelf niet wist welk vaccin ze zouden krijgen, terwijl hij zelf een voorkeur kon aangeven.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Ik heb diverse bronnen, waaronder het Ministerie van Volksgezondheid gecheckt en allemaal zeggen ze dat je NIET mag kiezen.

Kulverhaal.

Ben
Ben
16 dagen geleden

Dan hebben de psychopaten puppets in de 2e slaapkamer zeker die prik ook gehad want die zijn al jaren doof en blind!!!

Petrus
Petrus
16 dagen geleden

Lachwekkend!!!

Wim bierman
Wim bierman
16 dagen geleden

Het voordeel is u kunt nooit meer griep krijgen, het nadeel is u bent blind, doof of dood.

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Wim bierman
16 dagen geleden

Die krijgen de griep juist nog veel erger te pakken, DANKZIJ de vaccinaties.
Het heeft helemaal geen voordelen.

Loeske
Loeske
Reactie op  MGTOW
16 dagen geleden

Alleen krijgen de niet gevaccineerden straks de schuld…….

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Loeske
16 dagen geleden

Ja, in deze leugenwereld wel.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Wim bierman
16 dagen geleden

En dat eerste is niet waar. Je kunt alleen niet krijgen wat ze niet weten wat het is.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
16 dagen geleden

En dit zijn slechts de gevallen die gemeld zijn. Geen woord over de stille genocide die momenteel plaats vindt in de verzorgingshuizen. Plots is hartfalen weer doodsoorzaak nummer 1. En die oorzaak wordt als natuurlijk beschouwd dus niet gemeld. Dat er daarvoor toevallig is geinjecteerd weet men toevallig niet of wil men geeoon niet weten. Het patroon is overal het zelfde bij die oudjes na 1e prik breekt er covid uit en 6 weken later is ongeveer 25% overleden aan hartfalen.

Gerard
Gerard
Reactie op  MdeFilosoof
16 dagen geleden

Een vriendin is goed ziek geweest direct na de vaccinatie, buikloop, erg beroerd gevoed. Voor ouder mensne kan het net het laatste zetje zijn. Dag oma, jammer dat ik je al bijna twee jaar niet heb mogen knuffelen, nu ben je helemaal alleen dood gegaan.

MGTOW
MGTOW
16 dagen geleden

Helaas moest het zover komen voor de allerergste gehersenspoelden onder ons volk, voordat ook zij wakker konden worden.
Verschrikkelijk dat dat ook nog waar is 😪

Jacob
Jacob
16 dagen geleden

En “de voordelen van de vaccins” zijn: uiteindelijk uw dood. Deze instellingen, gefinancierd door de Bill Gates Foundation en George Soros geven geen ene moer om uw leven, het gaat erom dat er zo veel mogelijk sterven (na meerdere vaccinaties) om de aarde te ontdoen van overbevolking. Laat u zich uiteindelijk vermoorden door de super-rijken die naar een half miljard mensen op aarde streven? Denk na, onderzoek en behoud het goede.

doornbos
doornbos
Reactie op  Jacob
16 dagen geleden

Zo is het. ‘Getest en gevaccineerd?’ Anderen bepalen binnenkort uw moment van overlijden. Inderdaad, het werkt perfect allemaal. Echter, voor wie en waarom? De ontvolking draait op volle toeren. Mondkapjes met asbestachtige stoffen. Holocaust 2.0

Dokter Cas Crisp
Dokter Cas Crisp
Reactie op  Jacob
15 dagen geleden

De uitdunning van de wereldbevolking moet er komen. Omdat bevolkingsreductie politiek zeer omstreden is hebben ze het master plan bedacht om de wereldbevolking met genetisch gif te injecteren. Het staat zelfs in oude geschriften dat in de eindtijd twee derde van de wereldbevolking zal sterven. Daarna zal de woestijn weer bloeien (milieu) en de aarde een tijd van enorme voorspoed zal kennen (1000 jarig rijk)

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

82
0
We lezen graag je reactie!x