Homepagina » Buitenland » 35 mensen doof en 25 blind na coronaprik, AstraZeneca scoort het slechtst
corona
Foto: CC0

35 mensen doof en 25 blind na coronaprik, AstraZeneca scoort het slechtst

In Groot-Brittannië zijn 35 gevallen van doofheid en 25 gevallen van blindheid gemeld na toediening van de experimentele coronavaccins. Bij de Britse tegenhanger van het Lareb, het Yellow Card Scheme, waren tot eind februari 191.832 gevallen van bijwerkingen geregistreerd, schrijft website LifeSiteNews.

Het AstraZeneca-vaccin scoort het slechtst: deze prik is goed voor 60 procent van de bijwerkingen en 58 procent van de gevallen van doof- en blindheid. In Groot-Brittannië zijn ook 402 mensen overleden na de coronavaccinatie.

Israël

De Britse medicijnautoriteit MHRA ziet geen gevaar in de ernstige bijwerkingen en stelt dat ‘er geen nieuwe veiligheidsrisico’s zijn gesignaleerd’. Volgens het agentschap wegen de bijwerkingen niet op tegen de voordelen van de vaccins.

Ook in andere landen, waaronder Israël, levert het vaccinatieprogramma sombere resultaten op. In dat land schoot het aantal doden omhoog nadat mensen het coronavaccin van Pfizer kregen. Onderzoekers Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix Marseille-universiteit in Frankrijk kwamen tot de conclusie dat dit vaccin in vijf weken tijd ‘ongeveer 40 keer meer ouderen en 260 keer meer jonge mensen heeft gedood dan het virus zelf’.

Trots op ons team!

En wat doen we in Nederland als wordt aangekondigd dat het AstraZeneca-vaccin voorlopig niet wordt toegediend aan 60-minners vanwege de bijwerkingen? Dan vaccineren we snel de 60-plussers en ‘hoeven we geen enkel vaccin weg te gooien!’

“Trots op ons team!” aldus het Radboudumc.


[LifeSiteNews]

4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Yep, en ondertussen zie op de twitterfoto een hele rij pseudovaccingewilligen staan, die staan te popelen om een gevaarlijke prik.

Op een gegeven ogenblik – omdat het nu nog vrijwillig is – komt Darwin om de hoek kijken.

Vlinder
Vlinder
6 maanden geleden

Ga zo door nederland! Stelletje leeghoofden! Hopelijk zijn het de familie leden die bijwerkingen krijgen of ergervan de mensen die voor inenten zijn!

Lucky
Lucky
6 maanden geleden

Tja, alleen idioten en onwetenden hebben haast met hun prikje. Totaal onbewust van wat dit met hun gezondheid kan doen, waar al duizenden wetenschappers wereldwijd voor waarschuwen. 11 landen waren al gestopt met Astra Zeneca. Maar Hugo Mengele MOET EN ZAL zijn ingekochte troep inspuiten,ongeacht de consequenties. Er sterven meer mensen aan vaccins dan aan Corona. En dan heb je nog de mensen die denken dat ze weer lekker mogen reizen straks met een prikkie. We gaan nooit meer terug naar Normaal met deze corrupte globalisten straks olv ZiekeGriet Kaag. Die zit letterlijk op schoot bij Klaus Schwab van het World Economic Forum. Dus wie is er nou gek?

Gezinusk
Gezinusk
6 maanden geleden

Mijn oud oom vertelde in januari twee machtigingsformulieren te hebben gegeven voor vaccinatie. Hij kon kiezen tussen Pfizer of Astra Zeneca.

Wat hem opviel was dat bij Astra Zeneca aangevinkt kon worden of er voor vaccinatie eerst overleg moest plaats vinden met arts, bij pfizer stond dat niet.

Uiteindelijk zijn alle inwoners zonder probleem met Pfizer gevaccineerd. Maar goed ook, want er is iets met dat Astra Zeneca wat niet lekker in de haak zit.

x

Check Also

arts

Schokkend: arts laat zien wat ze in Pfizer-vaccin aantrof – ‘Dit moet nu stoppen’

De Amerikaanse arts Carrie Madej liet onlangs ...

radio

‘Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca?’

Het is meerdere mensen opgevallen dat enkele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

82
0
We lezen graag je reactie!x