BuitenlandCorona

35 mensen doof en 25 blind na coronaprik, AstraZeneca scoort het slechtst

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Groot-Brittannië zijn 35 gevallen van doofheid en 25 gevallen van blindheid gemeld na toediening van de experimentele coronavaccins. Bij de Britse tegenhanger van het Lareb, het Yellow Card Scheme, waren tot eind februari 191.832 gevallen van bijwerkingen geregistreerd, schrijft website LifeSiteNews.

Het AstraZeneca-vaccin scoort het slechtst: deze prik is goed voor 60 procent van de bijwerkingen en 58 procent van de gevallen van doof- en blindheid. In Groot-Brittannië zijn ook 402 mensen overleden na de coronavaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Israël

De Britse medicijnautoriteit MHRA ziet geen gevaar in de ernstige bijwerkingen en stelt dat ‘er geen nieuwe veiligheidsrisico’s zijn gesignaleerd’. Volgens het agentschap wegen de bijwerkingen niet op tegen de voordelen van de vaccins.

Ook in andere landen, waaronder Israël, levert het vaccinatieprogramma sombere resultaten op. In dat land schoot het aantal doden omhoog nadat mensen het coronavaccin van Pfizer kregen. Onderzoekers Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix Marseille-universiteit in Frankrijk kwamen tot de conclusie dat dit vaccin in vijf weken tijd ‘ongeveer 40 keer meer ouderen en 260 keer meer jonge mensen heeft gedood dan het virus zelf’.

Trots op ons team!

En wat doen we in Nederland als wordt aangekondigd dat het AstraZeneca-vaccin voorlopig niet wordt toegediend aan 60-minners vanwege de bijwerkingen? Dan vaccineren we snel de 60-plussers en ‘hoeven we geen enkel vaccin weg te gooien!’

“Trots op ons team!” aldus het Radboudumc.


[LifeSiteNews]

4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Yep, en ondertussen zie op de twitterfoto een hele rij pseudovaccingewilligen staan, die staan te popelen om een gevaarlijke prik.

Op een gegeven ogenblik – omdat het nu nog vrijwillig is – komt Darwin om de hoek kijken.

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Ga zo door nederland! Stelletje leeghoofden! Hopelijk zijn het de familie leden die bijwerkingen krijgen of ergervan de mensen die voor inenten zijn!

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Tja, alleen idioten en onwetenden hebben haast met hun prikje. Totaal onbewust van wat dit met hun gezondheid kan doen, waar al duizenden wetenschappers wereldwijd voor waarschuwen. 11 landen waren al gestopt met Astra Zeneca. Maar Hugo Mengele MOET EN ZAL zijn ingekochte troep inspuiten,ongeacht de consequenties. Er sterven meer mensen aan vaccins dan aan Corona. En dan heb je nog de mensen die denken dat ze weer lekker mogen reizen straks met een prikkie. We gaan nooit meer terug naar Normaal met deze corrupte globalisten straks olv ZiekeGriet Kaag. Die zit letterlijk op schoot bij Klaus Schwab van het World Economic Forum. Dus wie is er nou gek?

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Mijn oud oom vertelde in januari twee machtigingsformulieren te hebben gegeven voor vaccinatie. Hij kon kiezen tussen Pfizer of Astra Zeneca.

Wat hem opviel was dat bij Astra Zeneca aangevinkt kon worden of er voor vaccinatie eerst overleg moest plaats vinden met arts, bij pfizer stond dat niet.

Uiteindelijk zijn alle inwoners zonder probleem met Pfizer gevaccineerd. Maar goed ook, want er is iets met dat Astra Zeneca wat niet lekker in de haak zit.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x