Bewustzijn

David Icke: “De mensen worden wakker en vechten terug”

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat als blijkt dat alles wat je weet een leugen is? Dat 13 families over de planeet heersen en dat onze presidenten en premiers hen dienen in plaats van het volk? Wat als de BBC een Orwelliaans ministerie van Informatie is en het nieuws structureel filtert?

Was Jimmy Savile werkelijk een monster dat betrokken was bij kindermisbruik en satanische rituelen? David Icke schreef hierover in zijn bestseller The Biggest Secret. De Londense straatkrant The Big Issue zocht hem op. Hij werd jarenlang verguisd vanwege zijn ideeën, totdat er huiveringwekkende berichten over Savile naar buiten begonnen te komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De politie doet mede door deze berichten momenteel onderzoek naar een aantal hooggeplaatste politici. Wijlen premier Sir Edward Heath is door acht verschillende politiekorpsen onderzocht wegens kindermisbruik. In eigen land worden prins Claus en oud-burgemeester Ed van Thijn genoemd in de pedozaak rond Joris Demmink.

Gehersenspoeld

Icke ontleedde ook het verhaal rond de aanslagen op 11 september 2001. Meldden de media die dag werkelijk dat in de brandende resten van de Twin Towers een onbeschadigd paspoort van een terrorist was gevonden die kon worden gelinkt aan Osama bin Laden? Ja. Meldden ze dat alle verkeerscamera’s in Parijs 25 minuten voor het dodelijke ongeluk van prinses Diana last hadden van een storing? Nee.

“Het onderwijssysteem is het grote probleem,” stelt Icke. “Het is er niet op gericht om je te informeren. Het is erop gericht om je te programmeren op een manier waar de machthebbers baat bij hebben. Je komt uit de baarmoeder en wordt gelijk beïnvloed door je ouders, die hun hele leven al zijn gehersenspoeld. Vervolgens ga je naar school. Je zit 13 jaar lang aan een bureau terwijl een leraar je vertelt wanneer je mag praten, eten of naar het toilet mag gaan.”

Icke werd jarenlang belachelijk gemaakt, maar inmiddels heeft hij een indrukwekkende reeks bestsellers op zijn naam staan en staat hij voor stampvolle zalen waar duizenden mensen in kunnen.

Boodschap verspreiden

Hij zegt dat het volk niet beseft dat de families die over de wereld heersen geen empathie hebben. “Ze hebben een agenda zonder moraliteit,” aldus Icke. “Sterker nog, ze genieten van de pijn en het lijden dat ze veroorzaken. Ze zijn geobsedeerd door dood en verderf en voeden zich ermee als parasieten.”

Icke vergelijkt deze families met de haarfollikelmijt, een parasiet die op de huid van mensen leeft, onzichtbaar voor het menselijk oog. Hij spreekt van een bewustzijn dat zich buiten het zichtbaar spectrum voedt met menselijke emotie. De christenen spraken van demonen, de Arabieren van djinn en de oude Azteken brachten mensenoffers aan ze.

In zijn boek Phantom Self haalt hij een klokkenluider aan die zei dat hij in 1969 met een team aan het internet werkte. “Aan de ene kant is het internet een geweldige manier om informatie te delen die de mainstream media verborgen houden, aan de andere kant is het altijd onderdeel geweest van het plan van de elite om het mensenras tot slaaf te maken. De afgelopen 20 jaar zijn we getraind om verslaafd te raken aan onze apparaten. De volgende stap is technologie die kan worden geïmplanteerd.”

Icke is blij dat mensen als Jeremy Corbyn en Bernie Sanders vechten tegen meer gecentraliseerde macht. Hij is nog steeds optimistisch: “Het volk wordt wakker en vecht terug. We moeten alleen de boodschap verspreiden.”

[Big Issue]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
an argie
an argie
8 jaren geleden

De reden dat we in een economische neerwaartse spiraal zitten komt enkel en alleen door het Babylonische bankensysteem dat geld creëert uit lucht.
Wanneer je begint met wijn en je gooit er ALLEEN maar water bij, terwijl je onderhand wijnkelder, je landerijen, je gereedschap en machines, ja zélfs je boerderij van de hand doet (privatisering), waar EINDIG je mee?

Of het nu, volgens David Icke, Reptillians zijn, of volgens Benjamin Freedman; We zijn er keer op keer voor gewaarschuwd.
Mensen of landen die NIET meedoen aan dit systeem worden volkomen gedemoniseerd.

Toeval dat dit artikel op 20 april wordt geplaatst?
Toeval bestaat niet, zelfs geen selectieve waarneming…

https://www.youtube.com/watch?v=froTxqKSqc4&feature=player_embedded

Gezinusk
Gezinusk
8 jaren geleden

Gisteravond vroegen ze bij de ABC News een medewerker van een bekende broodjeszaak uit Philadelphia waar hij volgende week op zou stemmen. Hij antwoorden dat de meeste mensen in de stad blut waren en dat hij op Trump zal stemmen. Op de vraag waarom stelde hij dat Hillary Clinton te veel onder invloed staat van de zakenbank Goldman Sachs en dat Donald Trump de enigste van de kandidaten was die er geen lobbygroep op nahield.

Rocko
Rocko
8 jaren geleden

Geloof is de oorzaak van alle twist , schaf geloof af en diegene , die wel wenst te geloven in een god en goden , dient beter onderwezen te worden opdat zijn /haar geest daadwerkelijk verlicht raakt!!!

Freba
Freba
8 jaren geleden

Geloof is een politiek machtsmiddel. Niet meer en niet minder. Arme mensen geef je een godsbeeld. Dan geef je ze een beeld dat als je dood bent, alles beter wordt. De beloning achter-af heeft nog nooit gewerkt. Beloof je kind maar een auto o.i.a. op zijn 18e, als hij niet gaat roken/drug gebruiken etc.. Juist die kinderen gaan roken. Rijke mensen geloven in reïncarnatie, je had immers een prima leven en dit wil je nog wel eens meemaken. 3600 jaar geleden liep het in Egypte “uit de hand” . Ik houd het op de Onbekende Planeet, die zijn enorme/onzichtbare zwaartekracht uitoefent op de Aarde. Elke 3600 jaar zo. Verandering van het klimaat, vulkaanuitbarstingen, orkanen, etc. etc. Als ons “lullige” maantje al voor eb en vloed zorgt; kun je nagaan wat zo’n enorm hemellichaam veroorzaakt. Men wil geen paniek, vandaar het zwijgen erover. En iedere astronoom weet dit. EN let maar op, als Trump zeker is van de overwinning, overkomt hem wat. Zie wat er met de Kennedy’s is gebeurd. Zij wilden niet zwichten voor de Lobby/-Wapenindustrie/-Farma-industrie/-Filmindustrie/-Internationale Pers/ -Google/-Gates/-Apple/-Gebr.Koch/-Olie-industrie etc. etc. etc. etc. etc. Nog 50 jaar dan ligt alle macht weer in Azie. Daar is alles tenslotte “alles” begonnen. Einde Europa, de V.S. en de Westerse Wereld. Nog honderden miljoenen Afrikanen naar Europa en het is gebeurd. Aanvaarding is de beste oplossing. Verzet tast je immuunsysteem aan met alle gevolgen van dien. Alleen Trump en Putin samen kunnen het tij keren. Die pakken natuurlijk wel alle poen van bovenstaande syndicaten. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Osho: ” Jij hoeft de Wereld niet te veranderen, dat doet de Wereld zelf wel”

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x