Homepagina » UFO » Object ‘ter grootte van walvis’ valt uit de lucht boven Connecticut

Object ‘ter grootte van walvis’ valt uit de lucht boven Connecticut

Een agent van de marechaussee en een inwoner uit de staat Connecticut zagen een ongeïdentificeerd vliegend object uit de lucht vallen, maar de autoriteiten lieten weten niets te kunnen vinden.

De politie werd vorige week dinsdagnacht gebeld door een persoon uit Litchfield in de staat Connecticut die een oplichtend object ter grootte van een walvis uit de lucht zag vallen.

De agent van de marechaussee deed 16 kilometer verderop melding van hetzelfde verschijnsel. De automobilist zei dat het object in het Bantam-meer viel. Volgens de agent was het object ergens tussen de plaatsen Bantam en Morris neergekomen. De identiteit van de automobilist en de agent kon niet worden achterhaald.

Recente meldingen

Na de meldingen werd de brandweer ingeschakeld om te kijken of er in het gebied iets kon worden gevonden. De lokale autoriteiten waren bezorgd dat het zou kunnen gaan om een klein vliegtuig dat was neergestort. Een reddingsploeg werd naar het Bantam-meer gestuurd om te zoeken naar wrakstukken.

De zoektocht kwam snel ten einde omdat er geen objecten werden aangetroffen. De UFO-sightings volgen op andere recente meldingen van onbekende vliegende objecten boven naburige steden.

Kleine oplichtende objecten

Jon Nowinski van het Smoking Gun Research Agency vertelde aan NBC Connecticut dat de overheid mensen moet informeren over kleine oplichtende objecten boven de plaatsen Wallingford en Meriden, ten zuiden van Bantam. Alhoewel hij ze niet heeft gezien denkt hij dat het gaat om meteoren.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kamerlid

Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei ...

lange frans

Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

In de podcast van Lange Frans is ...

>