Gezondheid

‘Wandelend wonder’ genas dankzij cannabisolie van kanker. In dit tv-interview doet ze haar verhaal

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse vrouw heeft op tv onthuld hoe ze van kanker is genezen met behulp van cannabisolie. Joy Smith had nog maar zes weken te leven, maar is nu in remissie dankzij illegale cannabistabletten.

De vrouw zegt de wet te zullen blijven overtreden en pleit voor de legalisering van cannabisolie.

Ze deed haar verhaal in het tv-programma This Morning en werd vergezeld door Matthew Atha, die uitlegde dat cannabisolie ervoor zorgt dat kankercellen zelfmoord plegen.

Wandelend wonder

Joy werd in juli 2016 gediagnosticeerd met eierstokkanker en kreeg in augustus 2017, toen ze ook nog eens de diagnose maag- en darmkanker kreeg, te horen dat ze nog maar zes weken te leven zou hebben.

Vrienden van haar deden onderzoek naar cannabisolie als behandeling. Joy besloot cannabistabletten te nemen naast haar chemotherapie en bereidde zich voor op haar dood.

We zijn inmiddels bijna twee jaar verder en Joy noemt zichzelf een ‘wandelend wonder’.

THC

Cannabisolie is legaal in Groot-Brittannië, maar de variant die Joy neemt bevat ook THC, een stofje dat illegaal is.

“Het is juist de THC die de kanker doodt,” zei Joy. “Ik snap niet waarom ze het niet legaliseren. Mensen zijn er nog erger aan toe als ze dronken zijn.”

Verbazingwekkende resultaten

“Ik werd er niet agressief van,” voegde ze toe. “Mensen die drinken worden agressief en gaan vechten. Dit heeft me nooit agressief gemaakt.”

Over de reactie van haar dokters op de ‘verbazingwekkende resultaten’ zei ze: “Ze zijn denk ik erg onder de indruk. Ik weet dat ze niet over de olie mogen praten.”

Bekijk de video hieronder:

[ITV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rijst
Rijst
4 jaren geleden

“Het is juist de THC die de kanker doodt,”

Volgens mij vergist ze zich hier en klopt dit niet. Ik heb ondertusssen vrij veel succesverhalen over de heilzame werking van Cannabis gelezen en ik heb begrepen dat CBD de werkzame en geneeskrachtige stof is. Niet THC!

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Bassie
Bassie
4 jaren geleden

Ze hebben zowat de gehele natuur al gepatenteerd. Geen grassprietje is meer van jou of mij.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Daarnaast, cannabis(olie) is het meest doeltreffende middel in de wereld om vrede te krijgen en te houden.

Als alle (psychopathische, sociocratische) wereldleiders dit middel dagelijks, i.p.v. cocaïne, zou gebruiken, dan ging het roer om en zou men het anders aanpakken en elkaar liever en milder toespreken.

Cannabis is bij uitstek zeer geschikt voor o.a. Rothschild, Rockefeller en vele Bilderberg mensjes, die zouden dan opeens veel stabieler, minder machtsgeil, niet over lijken willen gaan en zou men in plaats daarvan de wereld willen overladen met liefde, warmte en vriendschap.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x