Homepagina » Het Complot » Gaddafi op bevel van Sarkozy uitgeschakeld door Franse spion
Gaddafi uitgeschakeld door Franse spion in opdracht van Sarkozy

Gaddafi op bevel van Sarkozy uitgeschakeld door Franse spion

De Libische leider Moammar Gaddafi werd niet om het leven gebracht door een rebel, maar door een Franse spion die werkte in opdracht van Nicolas Sarkozy.

De Franse oud-president had er ‘persoonlijk belang’ bij dat Gaddafi van het toneel zou verdwijnen, zo berichtte de Italiaanse krant Corriere delle Sera op basis van anonieme diplomaten.

Sarkozy was niet blij toen de financiële steun die hij van Gaddafi kreeg tijdens zijn verkiezingscampagne van 2007 openbaar werd gemaakt. In dat jaar zou hij vele miljoenen hebben ontvangen van de Libische leider.

Franse ingreep

Ook andere voormalige westerse leiders waaronder de Britse ex-premier Tony Blair zouden nauwe banden hebben onderhouden met Gaddafi. Ze bezochten hem geregeld en hielpen hem met miljoenendeals.

Eerder zei oud-premier van de Libische overgangsregering Mahmoud Jibril al op een Egyptische televisiezender dat de aanval op Gaddafi door buitenlandse inlichtingendiensten was uitgewerkt.

Rami al-Obeidi, voormalig hoofd van de Libische inlichtingendienst Abdullah al-Senussi, gaf in een interview met de Britse pers te kennen dat de hele operatie een Franse ingreep was. Parijs en Londen riepen vorig jaar het hardst om een militaire interventie in Libië, zogenaamd om de volksdemocraten er te steunen.

Mandaat

De onthulling kan grote gevolgen hebben voor Groot-Brittannië, dat afgelopen jaar RAF-toestellen naar Libië stuurde om bombardementen uit te voeren met als doel het ‘redden van burgers’. Het mandaat van de VN-missie verbood de westerse bondgenoten nadrukkelijk zich te mengen in de politieke aangelegenheden van het land.

Gaddafi zou zijn opgespoord toen hij een satelliettelefoongesprek had met de Syrische president Bashar al-Assad, aldus al-Obeidi. Experts van de NAVO plaatsten Gaddafi op basis van het communicatieverkeer in de Libische stad Sirte.

Sarkozy heeft steeds ontkend dat hij geld heeft ontvangen van Gaddafi. Hij was onbereikbaar voor commentaar, wel wachten hem een aantal verhoren met betrekking tot financiële onregelmatigheden.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Zoek een dal, en geef alle groten der aarde een machine geweer. Dan ruimen ze zichzelf wel op, en heeft de burger zijn verdiende VREDE.

  2 likes
 2. Zolang dit NIET uitgebreid in het nieuws komt, zal heel slapend Nederland er niet warm of koud van worden….vrees ik.

  Het lijkt wel of mensen niet wakker willen worden….en ogen sluiten voor echte nieuwsberichten op internet.

  1 likes
 3. is het niet Qadhafi? of kadhafi?

  0 likes
 4. Gevolgen niet alleen voor Engeland ook voor Frankrijk denk ik, jaja de beerput stond al een beetje open maar het deksel gaat er rap af nu nu ook nog even waarheid over 911 erachteraan en hoppa alles ligt op apegapen.(regeringen).

  0 likes
 5. [quote name=”blissellen”]is het niet Qadhafi? of kadhafi?[/quote]

  Mag allemaal, Gadhafi mag van mij ook, of Kaadaffie,

  of Chadaffi

  0 likes
 6. Ik geloof deze veronderstelling niet, hoe kan Rami al-Obeidi, voormalig hoofd van de Libische inlichtingendienst – Abdullah al-Senussi – ten tijde van de omwenteling nu samengewerkt hebben met de geheime Franse inlichtingendienst ? Allemaal onzin.

  0 likes
 7. [quote name=”blissellen”]is het niet Qadhafi? of kadhafi?[/quote]
  Wat jij wil, het is jouw feestje!

  0 likes
 8. Het verbaast me niks dat de smeerlapperij nu naar buiten komt…

  Zelfs als je “de bui” zag hangen, gelooft niemand je totdat de massa er ook achter komt hoor. Eens kijken hoelang het duurt eer de mainstream media hier over gaat berichten.

  0 likes
 9. Hoi allemaal,ja inderdaad de beerput gaat langzaam open.De vroegere president van Turkije word vandaag na meer als 19 jaar begraven zijn geweest om te kijken of hij niet is vergifftigt is geworden en nu ook Arrafat om te kijken of hij ook niet vergifftigt is geworden met een soort van plutonium en aan Osama Bin Laden hangt ook een luchtje Sadam ook het zou zijn dubbelganger zijn.er zijn er zoveel die vergifftigt zijn geworden Michael Jackson ook vandaar die huid problemen en een president in een van die landen van rusland die met een Nederlandse vrouw is getrouwd zijn gezicht is ook veminkthet is daarom ook niet gek dat er geen ascencie er is dit is te groot voor in een keer te accenderen eerst deze criminelen van de wereld af naar de verste planeet toe anders worden ze hier massaal vermoord of opgehangen door de nog niet verlichten

  0 likes
 10. zoals ze in frankrijk zeggen : liberte, egalite,fraternite
  🙂

  0 likes
 11. [quote name=”cc”]Gevolgen niet alleen voor Engeland ook voor Frankrijk denk ik, jaja de beerput stond al een beetje open maar het deksel gaat er rap af nu nu ook nog even waarheid over 911 erachteraan en hoppa alles ligt op apegapen.(regeringen).[/quote]

  Ik hoop het van harte en dat het zo spoedig mogelijk mag gebeuren!!

  0 likes
 12. [quote name=”ReneH”]Zolang dit NIET uitgebreid in het nieuws komt, zal heel slapend Nederland er niet warm of koud van worden….vrees ik.

  Het lijkt wel of mensen niet wakker willen worden….en ogen sluiten voor echte nieuwsberichten op internet.[/quote]

  Mensen worden slapend gehóuden,zolang de werkelijke heersers achter de coulissen de media in de tang hebben zal het merendeel van het volk slapend blijven.

  0 likes
 13. [quote name=”Roel”][quote name=”cc”]Gevolgen niet alleen voor Engeland ook voor Frankrijk denk ik, jaja de beerput stond al een beetje open maar het deksel gaat er rap af nu nu ook nog even waarheid over 911 erachteraan en hoppa alles ligt op apegapen.(regeringen).[/quote

  Ik hoop het van harte en dat het zo spoedig mogelijk mag gebeuren!![/quote]

  Gaat ABSOLUUT over niet al te lange tijd gebeuren.

  0 likes
 14. Juist aan de top wemelt het van het witte boorden tuig…. dat is al jaren bekend….

  Maar wat dachten jullie van de 270 onschuldige mensen die op BEVEL van Gadaffi over de kling gejaagd werden tijdens de Lockerbee aanslag?
  Wel objectief blijven…….

  0 likes
 15. … het is bekend dat Khadaffi vriendjes was met Sarkozy , Blair , ea. Kans is dus vrij groot dat alles in scene is gezet om onrust te creëren.

  0 likes
 16. … Kans is zeer aanwezig dat Iran achter Lockerby zat. Of het Westen om dingen af te kunnen schuiven. Wie zal ‘t weten ?

  0 likes
 17. Van je vrienden moet je het blijkbaar hebben.

  0 likes
 18. Feit is echter wel dat het “Westen” zich straks gigantisch in zijn vingers zal snijden na het verdrijven van al die dictators die ondanks hun wandaden ook voor de broodnodige stabiliteit zorgden in het midden Oosten.
  Nu wordt het een grote ongeorganiseerde puinhoop met juist nog meer haat jegens het Westen en radicalisering.

  0 likes
 19. [quote name=”ReneH”]Zolang dit NIET uitgebreid in het nieuws komt, zal heel slapend Nederland er niet warm of koud van worden….vrees ik.

  Het lijkt wel of mensen niet wakker willen worden….en ogen sluiten voor echte nieuwsberichten op internet.[/quote]
  Volgens mij weten die “Chemtrails”daar meer van!

  0 likes
 20. Spionnen kogel of niet? Dood is dood, en die zien wij dus nooit weer terug. Hoera.3 keer. Als ik de kop al zie, wordt ik steeds kots beroerd!!

  0 likes
 21. @pieter: Als ik alleen al kijk naar mijn eigen omgeving. Het lijkt wel of niemand geïnteresseerd is of men wimpelt het af met ach, het zal wel…of maak je niet zo druk. Sommige vinden het maar eng en gaan weer verder met hun struisvogel politiek.
  Ik laat ze de strepen in de lucht zien, maar het schijnt ze niet te interesseren, van ja kan er ook niets aan doen….het zal wel.

  Dus ja…
  Als er nou eens iets gebeurt, iets waar de media niet voor nodig is om het wereldkundig te maken, iets wat een stuk of 100 man tegelijk ziet….ja dan gaat het met twitter, facebook en al die socialmedia sites wel goed komen.

  Maar kennelijk moeten, eerst weer de grey’s verdwijnen pffff en zo sukkelen we maar weer verder.

  0 likes
 22. dat een leider zich geliefd en vanaf een ander standpunt zich weer niet gelieft kan maken, is een gezonde zaak.
  ik vindt dat je niet zo als *20 hunting wolf zo maar zonder dat te onder zoeken kan zeggen dood is dood 3X hoera endat hij kots beroerd wordt van zo’n kop.

  Ervaar.met.je.hart…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben. Deze vrouw zegt te weten wat er gebeurt in het geheimzinnige Area 51

Wat ik kan zien is dat ze daar gecrashte UFO’s hebben. Deze vrouw zegt te weten wat er gebeurt in het geheimzinnige Area 51

De aangekondigde ‘bestorming’ van de militaire basis ...

Ik ben diep bezorgd. Eén van de meest vooraanstaande deskundigen waarschuwt voor 5G

Ik ben diep bezorgd. Eén van de meest vooraanstaande deskundigen waarschuwt voor 5G

Professor Martin Pall is één van de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.