Natuur en Milieu

Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse wetenschapper Shiva Ayyadurai onthulde onlangs op YouTube wie er profiteren van de klimaatmaatregelen, waarom klimaatverandering een hoax is en waarom het terecht is dat Trump zich heeft teruggetrokken uit het klimaatakkoord van Parijs.

Als je het klimaatakkoord van Parijs ontleedt, dan kom je al gauw tot de ontdekking dat het niet gaat over het terugdringen van de concentratie CO2 in de atmosfeer, stelt dr. Ayyadurai.

Het gaat enkel en alleen om het belasten van de burgers, zegt hij, toevoegende dat zij op deze manier tot slaaf worden gemaakt.

Biljoenen

De belastingen worden vervolgens doorgesluisd naar de aristocratie, de elite, klinkt het.

Dr. Ayyadurai wijst erop dat de waarde van koolstofkredieten, die op de markt worden verhandeld, na 2030 omhoog zal schieten, als landen flink moeten gaan betalen om dezelfde hoeveelheid CO2 te mogen blijven uitstoten.

De elites, denk aan mensen als Al Gore, zullen hier biljoenen aan verdienen, voorspelt de wetenschapper.

Wereldwijde bureaucratie

Het is dus goed dat Trump zich heeft teruggetrokken uit dit akkoord, zegt hij.

Het achterliggende doel van dit soort akkoorden is volgens hem het verweven van economieën zodat er een wereldwijde bureaucratie ontstaat.

Erg gevaarlijk

Het terugdringen van de hoeveelheid koolstofdioxide is bovendien erg gevaarlijk.

Dr. Ayyadurai benadrukt dat al het leven op aarde zal uitsterven als de CO2-concentratie onder de grens van 180-200 ppm uitkomt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
2 jaren geleden

ga maar eens op zoek wij mensen zijn Co2 gerelateerd en hebben een bepaalde concentratie Co2 nodig..
stikstof speelt hierbij ook een grote rol..
wij kunnen een hoge concentratie aan in veel tuinbouwkassen is er verhoogde concentratie betere groei van gewas en blije werkers..

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Co2 en stikstof zijn normale en onontbeerlijke stoffen voor de natuur. Er woedt een oorlog tegen de mensheid en haar oorsprong. DE NATUUR ! Ze willen ons verwijderen van de natuur. Ze willen alles wat echt natuurlijk is zoveel mogelijk verbieden , zowel in onze voeding als onze geneesmiddelen. Laten we hen daar zoveel mogelijk de voet in dwars zetten. ALLE PROBLEMEN ZIJN ER NIET ONDANKS MAAR DANKZIJ DE OVERHEID !!!!!!!!

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

En wij als kleinste landje willen weer haantje de voorste zijn..

Willem
Willem
2 jaren geleden

Volgens mij gaat het niet om geld want dat hebben ze genoeg voorhanden en zeker op dat niveau is geld bijzaak. Het gaat erom mensen verder te onderdrukken, steeds meer te “belasten” zodat al het leven er als het ware wordt uitgeperst. Dan verlies je de “spirit” en doe je nog meer slaafs wat men je opdraagt. Het hele spel is ons te breken, wij zijn slechts vlees,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x