Homepagina » Natuur en Milieu » Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden
Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden

Wie profiteren er van de klimaatmaatregelen en waarom is klimaatverandering een hoax? Deze wetenschapper heeft de antwoorden

De Amerikaanse wetenschapper Shiva Ayyadurai onthulde onlangs op YouTube wie er profiteren van de klimaatmaatregelen, waarom klimaatverandering een hoax is en waarom het terecht is dat Trump zich heeft teruggetrokken uit het klimaatakkoord van Parijs.

Als je het klimaatakkoord van Parijs ontleedt, dan kom je al gauw tot de ontdekking dat het niet gaat over het terugdringen van de concentratie CO2 in de atmosfeer, stelt dr. Ayyadurai.

Het gaat enkel en alleen om het belasten van de burgers, zegt hij, toevoegende dat zij op deze manier tot slaaf worden gemaakt.

Biljoenen

De belastingen worden vervolgens doorgesluisd naar de aristocratie, de elite, klinkt het.

Dr. Ayyadurai wijst erop dat de waarde van koolstofkredieten, die op de markt worden verhandeld, na 2030 omhoog zal schieten, als landen flink moeten gaan betalen om dezelfde hoeveelheid CO2 te mogen blijven uitstoten.

De elites, denk aan mensen als Al Gore, zullen hier biljoenen aan verdienen, voorspelt de wetenschapper.

Wereldwijde bureaucratie

Het is dus goed dat Trump zich heeft teruggetrokken uit dit akkoord, zegt hij.

Het achterliggende doel van dit soort akkoorden is volgens hem het verweven van economieën zodat er een wereldwijde bureaucratie ontstaat.

Erg gevaarlijk

Het terugdringen van de hoeveelheid koolstofdioxide is bovendien erg gevaarlijk.

Dr. Ayyadurai benadrukt dat al het leven op aarde zal uitsterven als de CO2-concentratie onder de grens van 180-200 ppm uitkomt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sky News Australia]


Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met anderen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Co2 en stikstof zijn normale en onontbeerlijke stoffen voor de natuur. Er woedt een oorlog tegen de mensheid en haar oorsprong. DE NATUUR ! Ze willen ons verwijderen van de natuur. Ze willen alles wat echt natuurlijk is zoveel mogelijk verbieden , zowel in onze voeding als onze geneesmiddelen. Laten we hen daar zoveel mogelijk de voet in dwars zetten. ALLE PROBLEMEN ZIJN ER NIET ONDANKS MAAR DANKZIJ DE OVERHEID !!!!!!!!

  12 likes
 2. Stikstof, de naam zegt het al en heeft strategisch gezien een streepje voor als het gaat om het misleiden van de onwetende burger. Alsof een teveel ervan net als bij koolstofdioxide een verstikkende werking uitgaat op mens en natuur. Straks krijgen we nog een tax op zuurstof vanwege verzuring.

  3 likes
 3. :adrianus-johannes.

  ga maar eens op zoek wij mensen zijn Co2 gerelateerd en hebben een bepaalde concentratie Co2 nodig..
  stikstof speelt hierbij ook een grote rol..
  wij kunnen een hoge concentratie aan in veel tuinbouwkassen is er verhoogde concentratie betere groei van gewas en blije werkers..

  5 likes
 4. Volgens mij gaat het niet om geld want dat hebben ze genoeg voorhanden en zeker op dat niveau is geld bijzaak. Het gaat erom mensen verder te onderdrukken, steeds meer te “belasten” zodat al het leven er als het ware wordt uitgeperst. Dan verlies je de “spirit” en doe je nog meer slaafs wat men je opdraagt. Het hele spel is ons te breken, wij zijn slechts vlees,

  5 likes
 5. En wij als kleinste landje willen weer haantje de voorste zijn..

  4 likes
 6. Citaat uit het artikel:
  “Dr. Ayyadurai benadrukt dat al het leven op aarde zal uitsterven als de CO2-concentratie onder de grens van 180-200 ppm uitkomt.”

  Dat betekend dus dat die elites bezig zijn ook hun eigen graf te delven.

  3 likes
 7. Uitstekend item om door de nwo gebruikt te worden om plan 21 door te voeren? ?

  1 likes
 8. @matt, er komt geen ondergrens breken, dat word je dan wijsgmaakt. Wij ademen gewoon dat in wat we nu ook in ademen.
  Van de ozon gaten hoor je ook niets meer, zijn ze plotseling verdwenen? Er was helemaal geen drama met die ozon. En dom volk wat er massaal achteraan holt en schreeuwt JAA wij moeten er wat aan doen, de
  wereld vergaat.
  En nu ook deze hype. Reden is wat mij betreft niet meer als dan profiteren/ inkomsten en controle

  0 likes
 9. Oké de man die jaaren naardat email was was uit gevonden claimt dat hij email heeft uit gevonden zal het wel beter weten dan het andere groep wetenschappers 🤔

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mondkapjes

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht

Het gebruik van mondkapjes is lang niet ...

NU.nl

NU.nl komt opnieuw met krankzinnige maatregel: ‘De wereld is totaal gek geworden’

Sinds pakweg een jaar is het ontkennen ...