Homepagina » UFO » ‘Zeer onwaarschijnlijk’ dat UFO-technologie van deze wereld is, zegt deze oud-inlichtingenfunctionaris. Het is zover
'Zeer onwaarschijnlijk' dat UFO-technologie van deze wereld is, zegt deze oud-inlichtingenfunctionaris. Het is zover

‘Zeer onwaarschijnlijk’ dat UFO-technologie van deze wereld is, zegt deze oud-inlichtingenfunctionaris. Het is zover

Het is zover. UFO’s zijn ‘mainstream’ geworden. De Amerikaanse media schrijven er nu over alsof het de normaalste zaak van de wereld is, terwijl er nog niet zo heel lang geleden vooral lacherig over werd gedaan.

Enkele dagen geleden was voormalig inlichtingenfunctionaris Luis Elizondo te gast in het tv-programma van Tucker Carlson

Elizondo stond jarenlang aan het hoofd van het geheime onderzoek dat het Pentagon deed naar onbekende vliegende objecten.

Taboe

De overheid nam het onderwerp tot voor kort totaal niet serieus, maar ‘geeft nu eindelijk toe dat er vaak UFO-waarnemingen worden gemeld en dat er uitgebreid onderzoek naar wordt gedaan’, merkte Carlson op.

Op de vraag waarom de overheid zo lang heeft gelogen over dit onderwerp, antwoordde Elizondo dat er een ‘taboe’ heerst rond UFO’s.

“Het is een feit dat ze hier zijn,” zei hij. “We weten alleen niet wat het zijn, waar ze vandaan komen en door wie ze worden bestuurd.”

Zijn UFO’s afkomstig uit andere landen of komen ze uit de ruimte?

Zeer onwaarschijnlijk

Elizondo zei dat de kans klein is dat ze uit het buitenland komen. “We beschikken op dit moment over de meest geavanceerde wapensystemen op aarde en kunnen onderscheid maken tussen een 737, een MiG-25 of F-22.”

“We kunnen zelfs zien van welke vliegmaatschappij een vliegtuig is en om welk type het gaat,” vervolgde hij.

“Het is dus zeer onwaarschijnlijk dat een buitenlandse vijand zoiets kan hebben ontwikkeld,” benadrukte Elizondo.

UFO-wrakstukken

Hij zei dat hij ervan overtuigd is dat de Amerikaanse overheid materiaal afkomstig van deze objecten in bezit heeft.

“Denk je dat de Amerikaanse overheid op dit moment UFO-wrakstukken bewaart?” vroeg Carlson.

“Ik moet oppassen met wat ik zeg,” reageerde Elizondo. “Ik kan niet verder in detail treden, maar simpel gezegd: ja.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Daily Caller]


Vind je deze info belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. En de kapitein is hoogstwaarschijnlijk: Elon Musk.(space x)
  Bij een invasie moeten mensen denken dat we echt aangevallen worden, terwijl het gewoon de elite(deep state) kliek is.
  Zij van de deep state vluchten in hun gemaakte grotten. Dochteronderneming van Space x is een boorbedrijf.(the boring company)(gangenstelsels). Is allemaal wel heel toevallig.
  We worden gewoon ontvolkt. Mede door technologie. Zie pomoborobol Vaticaan. Zie agenda 21/30. Zie Georgia guidestones. Prins Charles(Engeland) vindt ook dat er teveel mensen zijn. etc.
  Hoeveel bewijs moet je nog hebben om te begrijpen dat er een afvalrace/genocide tegen de mensheid aan de gang is? De echte waarheid is keihard. Sprookjes, films en deze berichten moeten het verbloemen.(jasje geven)

  7 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Je hebt helemaal gelijk Bob Marley waarschuwde de mensheid in zijn songs hiervoor en niet alleen hij, daarom hebben ze deze toen al uit de weg geruimd. Voor wat betreft de genocide dit is in het jaar 2012 en al eerder in gang gezet, we zullen ze moeten bestrijden met hun eigen streken, waarom denk jij dat ze overal aan het ontwapenen zijn?(zo bang zijn ze) Maar er blijft toch de vraag; Hoe zijn ze aan deze technologie gekomen? Neem van mij aan van echte buitenaardse ufo’s. Deze schone energie die de wereld alleen maar mooier maakt houden ze dus voor zichzelf en geven ons de schuld dat wij hun vervuilende uitvindingen moeten blijven gebruiken in plaats van die schone die zij geconfiskeerd hebben en verborgen houden.

   3 likes
  • ik enk dat ik enk dat ik nog stees naar thin lizzy kan luisteren

   0 likes
 2. Wie weet .
  Maar waarom komen de meeste meldingen van de USA?
  Ik zelf werk als schipper en vaar ook veel in de nacht maar nooit wat vreemds gezien .

  Of wordt dit de ultieme poging voor een NWO

  Ps de doorvoer van goederen naar Duitsland is al flink afgenomen net als voor de crisis in 2008 .

  3 likes
 3. Je kan zeggen wat je wil, maar dit is disclosure.

  2 likes
 4. De alarmisten/of NWO trollen hier zijn erg slecht geinformeerd want; nog steeds bang/ of hopen op een afvalrace/genocide, maar ik heb nieuws voor jullie: Trump is het geworden en niet Hillary.
  Ze hadden nooit gedacht dat ze zou verliezen, anders had dat plan al lang uitgevoerd geweest.
  Het lijkt er zelfs op gezien sommige reacties, dat niet iedereen het weet dat Hillary verloren heeft en daarmee dat hele NWO plan zo dood is als een pier.

  1 likes
 5. Naar verluidt gebruiken Buitenaardsen toch telepathie?

  1 likes
 6. Wij gebruiken techniek afkomstig van buitenaardsen dagelijks.
  Back engineerd door de Amerikanen en nu mainstream gebruikt over de hele wereld.
  Led, smartphones en andere digitale technieken zijn van buitenaardse afkomst…

  0 likes
 7. De black governement e/ NWO wil de mensen laten geloven dat ufos van uit het heelal komen , buitenaardsen die hier in schoteltjes komen en de aarde gaan bestoken …Wees alert zij komen uit de binnenaardse , de ondernatuur en zijn verbonden met de etherwereld , die uit electromagnetisme bestaat , vandaar de verschillende gekeurde en flitsende lichteffecten die met ufofenomenen gepaard gaan . Het is het werk van onderaardse elementenwezens en zijn verbonden met onze eigen ondernatuur . Wij hebben in ons lichaam ook electromagnetisme . Na manipulatie tegen het terrorisme ,komt nu de nieuwe hype eaan : manipulatie tegen buitenaardsen ! Waarom in USA er zoveel gezien worden komt omdat de Rocky Mountains een gebied zijn waar de ondernatuur een heel sterk electromagnetisme aanwezig is . Ufos staan ook vaak afgebeeld op fotos met electriciteitspalen en draden van hoogspanning .

  0 likes
 8. Achter de schermen vindt er momenteel op Aarde een heftige strijd plaats tussen veel organisatie die Ufo-/Alien-technologieen openbaar willen maken en veelal aardse autoriteiten die vooral oa. middels leugens dit tegen werken en dit in de doofpot willen houden.

  0 likes
  • Zie ook Dr. M. Greer/Siriusdisclosure.com en met hun 1% beleid van de mensheid olv. hun wereldleiders die hiervoor moeten gaan en dan wel om Universele Vrede op aarde te realizeren.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...