Buitenland

Deze Franse ex-soldaat zag met eigen ogen wat er in Boetsja gebeurde en kan het ternauwernood navertellen

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Begin april werd de wereld opgeschrikt door beelden van een bloedbad in Boetsja, een voorstad van Kiev. Volgens de Oekraïense autoriteiten aangericht door zich terugtrekkende Russische militairen.

Veel Nederlandse Kamerleden spraken van oorlogsmisdaden. “Poetin en zijn legers moeten hiervoor vervolgd worden. Zo snel mogelijk,” twitterde D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans beweerde dat het Russische leger op barbaarse wijze onschuldige burgers vermoordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat gebeurde er werkelijk in Boetsja? De Franse oud-soldaat Adrien Bocquet was erbij en moest het bijna met zijn leven bekopen. Hij sprak zich uit en werd op 26 september in Istanboel op brute wijze neergestoken door twee mannen van de Oekraïense veiligheidsdienst SBU toen hij de Russische ambassade bezocht om zijn visum te verlengen, vertelt hij in een interview met John Mark Dougan. Deze mannen probeerden hem te vermoorden, maar Bocquet wist te ontkomen. Hij vermoedt dat ook de Franse overheid bij de operatie betrokken was.

(Video verwijderd? Klik hier...)

In scène gezet

De ex-soldaat werkte in Oekraïne als humanitair werker om vluchtelingen en kinderen te verzorgen. Hij werd daar afgeperst door leden van het beruchte Azov-bataljon. Hij trok tegen zijn wil op met dit bataljon en kwam begin april in Boetsja terecht. Oekraïense troepen legden daar lijken neer zodat het leek alsof daar een bloedbad was aangericht.

De Oekraïense militairen belden vervolgens fotografen om het tafereel vast te leggen. De ‘massaslachting’ was dus in scène gezet. Bocquet zag ook hoe Russische krijgsgevangenen in een hangar werden gemarteld en geëxecuteerd.

De studio uitgestuurd

Hij besloot Oekraïne te verlaten en getuigde in de Franse media over de verschrikkingen. De oud-soldaat werd vervolgens steeds meer onder druk gezet om zijn mond te houden. Tijdens een interview met de Franse nieuwszender BFMTV werd hij zelfs de studio uitgestuurd. De media lanceerden daarna een lastercampagne tegen hem.

Bocquet keerde terug naar Oekraïne, waar hij de kans kreeg om enkele Azov-gevangenen te ondervragen. Die bekenden dat ze oorlogsmisdaden hadden gepleegd, waaronder het executeren van burgers. Ook werden met Franse bommen burgers gedood in de Donbas.

Gemarteld

Drie dagen voordat hij al het bewijs naar buiten zou brengen via de media, werd hij opgepakt door de Franse politie. Maar liefst zeven voertuigen van de speciale onderzoeks- en interventie-eenheid BRI verschenen bij zijn huis. Hij werd meegenomen en in een cel gegooid.

Er werd een eenheid naar zijn huis gestuurd om zijn telefoons en computers in beslag te nemen. In de Franse gevangenis werd hij gemarteld. Hij mocht bovendien zijn medicijnen niet innemen, met als gevolg dat hij een hartstilstand kreeg en moest worden gereanimeerd. Zijn advocaat wist hem vrij te krijgen door aan te tonen dat hij werd gemarteld.

De advocaat klaagde de Franse overheid en politie aan wegens martelen. Dat is inmiddels vier maanden geleden. Hij krijgt geen toegang tot het dossier van Bocquet, er is geen onderzoek opgestart en de media zwijgen in alle toonaarden.

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

BOETSJA was één grote leugen zoals ik altijd heb beweerd, nu hebben de Oekraïners een vuile Nucleaire bom gefabriceerd en ook de volgende False-Flag attack behoort tot de mogelijkheden:

De Russen evacueren op dit moment alle inwoners van Kherson omdat het fascistische NATO-Zelenskyy-Regime & hun OekroNazis de Kachovka-Dam op willen blazen met behulp van zeemijnen die ze in de Dnjepr-rivier dumpen. Zo willen de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie & het Zelenskyy-Nazi-Regime in één keer héél Kherson onder water zetten. De Russen hebben al berekend dat in dat geval een Tsunami van 4,5 meter hoog Kherson zal overspoelen & voor 3 dagen onder 1,5 meter water zal zetten. Het doel van de NATO is dat hierdoor hun OekroNazis & NATO-Huurlingen door de Russische verdedigingslinies heen kunnen breken:

Military Summary & Analysis 20.10.2022
https://youtu.be/BqV1ts5TIPE

Southfront
https://southfront.org/kiev-to-launch-dam-war/

Die drugsverslaafde prostituée van Uncle Shmuel, Führer Zelenskyy heeft tijdens een toespraak alle Führers von das Viertes Euro-Reich weer voorgelogen dat juist de Russische troepen de Kachovka-Dam & delen van de Waterkrachtcentrale hebben ondermijnd en voornemens zijn de Dam op te blazen…

Prelude False-Flag Kachovka-Dam
https://www.dw.com/en/zelenskyy-the-aggregates-and-dam-of-the-kakhovka-hpp-were-mined/video-63519889

https://www.politico.eu/article/zelenskyy-issues-dire-warning-as-eu-leaders-meet/amp/

Als het de NATO & de OekroNazis lukt om de dam op te blazen zal dat een enorme overstroming veroorzaken & honderdduizenden mensen langs de oevers van de Dnjepr lopen dan het risico de verdrinkingsdood te sterven, De zoveelste False-Flag-Oorlogsmisdaad van Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens, het Zelenskyy-Regime & de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie zal zéér binnenkort dus weer een Feit zijn!

CUI BONO?

Rusland heeft GÉÉN ENKEL belang bij het opblazen van de Kachovka-Dam, want zij worden daarmee juist getroffen, net zomin als dat ze belang hadden bij de Terroristische aanslag op hun Nord-Stream 1 & 2…Misschien moeten de Russkies overwegen om een paar visnetten voor de Kachovka-Dam te hangen & in plaats van Steur voor kaviaar, voor de verandering paar Zeemijnen te vangen.

Kabonkel
Kabonkel
1 jaar geleden

Zelfs als je goed foto’s bekijkt dan zie je dat er dingen niet kloppen.Een Zylenski op beeld waarbij deelnemers achter het scherm zitten zonder hoofd,brandschone kleding en schoeisel van zogenaamde slachtoffers,eenzelfde auto die in 2 verschillende foto’s voorkomt etc etc.
Maar goed angst is en blijft een slechte raadgever!!

William
William
1 jaar geleden

Hier weer een bevestiging dat alles door de satanische machten in scene is (word) gezet… de waarheid mag niet naar buiten komen… deze “elite” die dit orkestreert gaat over lijken

Maria
Maria
1 jaar geleden

Vreselijk! Eerlijkheid en Naastenliefde wordt in deze wereld bestraft.
Iedere Europese regering doet hieraan mee.
Satanische haat tegen de mensheid.
Maar ook zij ontkomen niet aan hun oordeel!

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x