Homepagina » Gezondheid » Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’
Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die 'corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde'
Foto: Facebook/Jennifer Jaynes - Author

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’

Bestsellerschrijfster Jennifer Jaynes, die onder meer schreef over de corruptie binnen de vaccinatie-industrie, is op maandag 25 november dood aangetroffen.

Jaynes schreef ook kinderboeken over het belang van voedingsstoffen.

In haar meest recente boek, Malice, volgen we dr. Daniel Winters, die probeert een gevaarlijk vaccin te ontmaskeren waarvan het medisch establishment weet dat het kinderen beschadigt en doodt.

Vermoord door Big Pharma

Jaynes is twee keer in haar hoofd geschoten. De politie gaat uit van zelfmoord.

Veel van haar fans stellen dat ze is vermoord door Big Pharma.

“Eng! USA Today-bestsellerschrijfster die schreef over corruptie binnen de vaccinatie-industrie is dood gevonden met twee schotwonden in haar hoofd, beschouwd als zelfmoord,” tweette Amber Smith.

Ze proberen de waarheid te verbergen

“Als je voor vaccins kiest, kies je voor de dood,” vervolgde Amber. “Maar als je tegen vaccins strijdt, ben je een…”

Tabitha Melon schreef op Facebook: “Een vrijmoedige moeder en bestsellerschrijfster is dood gevonden met 2 kogels in haar hoofd & ze beschouwen het als ‘zelfmoord’. Ze proberen de waarheid te verbergen.”

Twee dagen na de dood van Jaynes tweette Hillary Clinton dat ze erg dankbaar is voor vaccins die levens redden.

Link

Gepensioneerd majoor ‘Major Patriot’ suggereert dat er een link is.

Hij reageerde: “Twee dagen voor Hillary’s tweet werd journaliste en schrijfster Jennifer Jaynes, die schreef over corruptie binnen de vaccinatie-industrie, doodgeschoten.”

Vaccinschade/sterfte

Adrianna Tucker schreef op Facebook: “Ik geloof niet dat ze zelfmoord heeft gepleegd of op natuurlijke wijze is gestorven. Ik denk dat mijn vriendin Jennifer Jaynes is vermoord.”

“Haar nieuwste boek gaat over vaccinschade/sterfte en ontmaskert corruptie binnen de industrie,” vervolgde ze.

[Market News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veganist
Veganist
10 maanden geleden

Twee kogels en zelfmoord? Knap hoor
Zij is niet de eerste en ook niet de laatste

Willem
Willem
Reactie op  Veganist
10 maanden geleden

Een journaliste die ik redelijk goed kon schreef hier 12 jaar terug al eens een zeer scherp over, met veel onderzoek en rapporten en bewijs. Een maand later werd ze overvallen in haar huis en werden haar 6 injecties gegeven. Hierna verslechterde haar gezondheid en begon ze af te takelen. Toeval? Denk het niet. Dus het zal zeker niet de laatste zijn Veganist.

Rebel Mina
Rebel Mina
10 maanden geleden

Ja dom…. 2 kogels…Ze hadden dan niet veel geld voor een echte assassin/trickster…

Ronald
Ronald
10 maanden geleden

Jaynes is twee keer in haar hoofd geschoten. De politie gaat uit van zelfmoord. Dat kan natuurlijk nooit. Als je jezelf 1 maal door het hoofd schiet, hoe haal je dan voor de 2e keer de trekker over?

Anaclara
Anaclara
Reactie op  Ronald
10 maanden geleden

Scherp Ronald, scherp 👍🏼

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Ronald
10 maanden geleden

Dit is in dit soort gevallen de standaardgrap. Het is namelijk niet de eerste keer dat een nieuwsgierig en onderzoekend persoon zelfmoord pleegde met 2 kogels. De overheden hebben zo´n diepe minachting en haat jegens ons, dat ze ons midden in ons gezicht bespotten met onze vermeende domheid en machteloosheid. Ze beledigen ons werkelijk midden in ons gezicht, want zij hebben de wapens, maar wij kunnen die wapens uiteraard afpakken. Zie de natuurfilms. Isoleer de zwakke dieren.
Zo over zelfmoord spreken, is een achterbakse manier van haat zaaien. De duivelse schaduwelite is zo duivels als de hel geworden. En dan te bedenken dat die heks van een Merkel zich driftig maakt over haat zaaiende teksten op internet. De overheden zorgen zelf heel zorgvuldig voor die vruchtbare bodem voor de haatzaaiers. De overheid verdeelt en heerst door iedereen tegen elkaar op te zetten door middel van de grootst mogelijke onzin, wijd verspreid en doorgedramd door de media, onzin waar iedereen vervolgens serieus op ingaat en elkaar in de haren vliegt. Zo´n zelfmoorduitspraak over 2 kogels is een goed voorbeeld van een stiekeme, geniepige manier van haat zaaien, want ze zijn daar bij de politie echt niet achterlijk en weten heus wel, dat wij het ook niet zijn.

Doet er niet toe
Doet er niet toe
10 maanden geleden

Zo zie je maar wat er met jou gebeurd wanneer je te dicht bij de waarheid komt. Smerig van de autoriteiten om mee te gaan in het zelfmoord verhaal. Dit meisje verdient een standbeeld! Jammer genoeg is ze een van de zovelen die zijn vermoord voor hun toeweiding en goodwill.

FU CK Big pharma!

Female
Female
Reactie op  Doet er niet toe
10 maanden geleden

…. en nu 3 koppen koffie voor “Doet er niet toe” ! :-)… en voor de anderen…. Lang leve verzet!

Willem
Willem
10 maanden geleden

Een stukje uit het convenant van onze “meesters”

Wij zullen hen levensspanne kort houden en hun hersencapaciteit zwak terwijl wij het doen voorkomen dat wij het tegenovergestelde nastreven. Wij zullen onze kennis, wetenschap en technieken zo subtiel inzetten dat ze nooit in de gaten krijgen wat er aan de hand is.

Wij zullen zachte metalen gebruiken, verouderingsversnellers en toevoegingen in voedsel en drinken, ook in de lucht. Ze zullen overspoeld worden door gif, overal waar ze gaan of staan.

De zachte metalen zullen hen het verstand doen verliezen. Wij beloven hen geneesmiddelen te vinden maar zullen hen nog meer gif toedienen via de geneesmiddelen. Het gif zal geabsorbeerd worden door hun mond, hun huid, ze zullen hun hersenen vernietigen en reproductieve systemen.

Hun kinderen zullen dood geboren worden en wij zullen de informatie geheim houden. Het gif zal verstopt zitten in hun eten, drinken, de lucht, zelfs hun kleren.

Wij zullen gewiekst moeten zijn in het toedienen van het gif want ze zien veel.
Wij zullen ze aanleren dat het gif goed is met grappige plaatjes en leuke deuntjes.
Zij die als vraagbaken dienen zullen in onze dienst zijn om ons gif aan de man te brengen. Ze zullen onze producten zien in films waardoor ze er gewend aan raken zonder ooit de echte effecten van onze producten te kennen.

ria
ria
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

hoi Willem, is dit stukje wat je schreef ergens anders nog terug te vinden?

Edwin
Edwin
10 maanden geleden

Dank je wel Deep State voor weer een andere misdaad tegen de mensheid…

Rebel Mina
Rebel Mina
10 maanden geleden

…. ik had ook nog niet eerder van Jennifer Jaynes gehoord…maar doordat ze “vermoord” is en hoogstwaarschijnlijk daar op volgende haar bevindingen zijn weggewerkt….. is ze juist een… bekendheid geworden of her minst er over na te gaan denken.. … net als bij Max Spiers….. die onder mysterieuze omstandigheden is overleden.
Het wordt al moeilijker om wat over hem te vinden… zijn site is al uit de lucht gehaald.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
10 maanden geleden

En voor de zoveelste keer hebben de cabal/illuminati/zwarte adel e.d. weer dodelijk toegeslagen….. neemt het niet weg dat ik door blijf gaan met de strijd dezen en hen allen te ontmaskeren.

Dolex
Dolex
10 maanden geleden

Op haar Facebook schrijft haar partner:
“Please also know that Jens passing had absolutely NOTHING to do with the anti vax world. Those ARE just malicious rumors. -B”

Kees Chinees
Kees Chinees
10 maanden geleden

Ik weet niet of je nu sarcastisch bent of niet?

x

Check Also

bruins

Het aftreden van Bruno Bruins kwam sommigen wel erg goed uit

Op 19 maart dit jaar trad minister ...

hoogleraar

Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x