CoronaBuitenland

Extreme ziektegolf richt slagveld aan in peloton: ‘Misschien een gevolg van de vaccinatie’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De Italiaanse wielrenner Sonny Colbrelli zakte maandag in elkaar na de eerste etappe in de Ronde van Catalonië, waarin hij als tweede was geëindigd achter de Australiër Michael Matthews.

De Europees kampioen op de weg en meest recente winnaar van Parijs-Roubaix kreeg een hartmassage en werd daarna naar het ziekenhuis gebracht. Na de sprint was Colbrelli bewusteloos. Hij werd in stabiele toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat Colbrelli overkwam in Catalonië houdt het hele peloton bezig. Er zijn heel veel zieken. Tom Teulingkx, voorzitter van de Belgische Vereniging van Sport- en Keuringsartsen (VSK), zei: “We zien de laatste weken regelmatig sporters met myo- en pericarditis.”

Nog nooit meegemaakt

Op de vraag of hij de ziektegolf die nu door het peloton waait al vaker heeft meegemaakt, antwoordde de Belgische wielrenner Iljo Keisse van Quick Step-Alpha Vinyl: “Nog nooit, nee nog nooit. Zo extreem nog nooit meegemaakt.”

“Wel een aantal zieken binnen de ploeg, maar nu gewoon ploegen die nog maar met één man kunnen starten of zelfs ploegen die met niemand aankomen, dat heb ik nog nooit gezien,” zei Keisse.

Slagveld

“Hoe komt dat volgens jullie, dat slagveld?” was de volgende vraag.

“Geen idee, misschien door die maskers, dat je immuniteit een beetje zakt en dat je heel snel besmet raakt, dat is één mogelijkheid,” antwoordde Keisse. “Het is misschien nog veel erger dan iedereen vermoedt. Het is misschien ook een gevolg van de vaccinatie. Dat zou ook kunnen. Niemand die het weet. Hopelijk weten we het snel.”

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
4 maanden geleden

Joh, wie durft als eerste echt openlijk DE vraag te stellen…

Mme. Jeanne-Marie Roland
Mme. Jeanne-Marie Roland
4 maanden geleden

…En nee dit komt niet door de genocide vaccin…Hoe durf je überhaupt die vraag te stellen? (Sarcastisch bedoeld)

André
André
4 maanden geleden

Hoeveel bewijs moet je hebben voordat mensen opstaan. Compleet gehersenspoeld. Ongelooflijk!

betoger
betoger
4 maanden geleden

Niks aan de hand, doorlopen a.u.b.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

111
0
We lezen graag je reactie!x