Het Complot

Wat je niet te horen kreeg over de bomaanslagen in Boston (video)

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn inmiddels alweer een paar weken verstreken sinds de bomaanslagen op de marathon van Boston.

Het programma The Truthseeker zet alle feiten op een rij. Niet de feiten die door de reguliere media zijn benoemd, maar de feiten die grotendeels uit beeld zijn gebleven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Na de aanslagen was de FBI al snel twee verdachten op het spoor: de 26-jarige Tamerlan Tsarnajev en zijn jongere broer, de 19-jarige Dzjochar Tsarnajev. Edward Davis, politiecommissaris van Boston, versprak zich echter tegenover de journalisten: “We zijn ervan overtuigd dat dit de twee acteurs waren […] dat dit de twee individuen waren die deze missie hebben uitgevoerd.” Viel Davis even uit zijn rol?

Door deze blunder en de vele bewerkte foto’s die via de media zijn verspreid wordt de aanslag in Boston ook wel de ‘meest amateuristische operatie onder vlag ooit’ genoemd.

Daarnaast wordt opgemerkt dat terrorisme geen echte bedreiging vormt. Er overlijden ieder jaar nog meer mensen door een uitglijder in de badkamer of de bliksem dan door terrorisme. Tot besluit zijn er, terwijl alle ogen op Boston waren gericht, nog snel enkele nieuwe wetten doorgedrukt.

In The Truthseeker vertellen onder meer oud-officier James Fetzer, redacteur van Storyleak Anthony Gucciardi, auteur van Questioning the War on Terror Kevin Barrett en James Corbett hun kant van het verhaal. Ook wordt duidelijk wat ooggetuigen te zeggen hebben.

Bron: YouTube/RussiaToday

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik heb zelfs al foto,s gezien waarop duidelijk te zien was, dat beide personen niet eens wapens in het bezit hadden.Eerst geeft iemand zich over,dan zie je de persoon naakt, en een tijdje verder toaal doorzeeft.De persoon in het bootje zou al gewond zijn, alvorens hij in het bootje kroop,maar er blijken geen bloedsporen te vinden.En toch openen we het vuur maar alvast even.En de foto,s die ik heb gezien waren te gruwelijk voor woorden.Nee de term “TERRORISME”is wederom in ere hersteld.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De democraten(OBAMA) willen kamp guatamala sluiten. De republikeinen liever niet, en daarom zetten ze dit in scene, zodat de bevolking steeds maar blijft denken dat de “TERRORISTEN” nog steeds bezig zijn.Kunstmatige opgeleide moordacteurs, spelen het spel na de MOORD wel heerlijk mee.En vooral als je eenzelfde getuige op meerdere zenders, TOEVALLIG HE???Haar getuigenis ziet doen.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]De democraten(OBAMA) willen kamp guatamala sluiten. De republikeinen liever niet, en daarom zetten ze dit in scene, zodat de bevolking steeds maar blijft denken dat de “TERRORISTEN” nog steeds bezig zijn.Kunstmatige opgeleide moordacteurs, spelen het spel na de MOORD wel heerlijk mee.En vooral als je eenzelfde getuige op meerdere zenders, TOEVALLIG HE???Haar getuigenis ziet doen.[/quote]
Ze liep gewoon met haar getuigenis te leuren, van wie jongens wil mij intervieuwen? ik weet exact wat en hoe. En alle zenders wond ze om haar vingertje.ACTEURS??Die zijn ontmaskerd.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden
Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x