Great ResetMens en Dier

Wat NIEMAND zegt over Tucker Carlsons interview met Poetin

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Iedereen heeft het over Tucker Carlsons interview met de Russische president Vladimir Poetin. Alle grote media hebben er op de één of andere manier aandacht aan besteed.

Kit Knightly schrijft voor OffGuardian dat Poetin voorspelbare uitspraken deed en wijst erop dat hij Agenda 2030 steunt. We moeten onszelf derhalve afvragen wat het doel is van dit soort geopolitiek theater, aldus Knightly.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zoals gezegd praat iedereen over het interview. Iedereen. Zelfs Hillary Clinton, Musk en Russell Brand. Waar was de massale media-aandacht toen Oliver Stone in 2017 een vierdelig interview afnam met Poetin?

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat denk je dat ze gaan doen nu de reguliere media sterven?

Tucker Carlson, die wordt neergezet als anti-establishment, censureerde eerder 9/11-sceptici tijdens zijn show en solliciteerde bij de CIA. Hij zou niet aangenomen zijn. Tuurlijk, hij zegt rake dingen, maar dat roept vragen op. Is hij plotseling ontwaakt? Geldt dat ook voor zijn bazen bij Fox? Of Musk?

De reguliere media zijn stervende, het establishment ziet dat ook. Wat als ze de nieuwe mediaplatforms al lang hebben overgenomen en ‘leiders’ hebben neergezet die de ‘onafhankelijke mediabewegingen’ aanvoeren?

De mensen die over de wereld heersen, kochten alle kranten op omdat ze nuttig waren. Ze kochten alle televisienetwerken op omdat mensen ernaar keken. Wat denk je dat ze gaan doen nu de reguliere media sterven?

De vijand van mijn vijand is mijn vriend

Als een heremietkreeft gaan ze op zoek naar een nieuw slakkenhuis.

Het establishment neemt de opkomende nieuwe media over door er ‘gevallen’ leden van het establishment te plaatsen. De oude media belichten de ene ‘kant’ van het narratief en de nieuwe media de andere ‘kant’.

Zo ontstaan er bizarre scenario’s waarin miljardairs als Elon Musk worden neergezet als outsider, hoezeer ze de Great Reset ook promoten, of podcasters als Joe Rogan 250 miljoen dollar krijgen van het systeem om het systeem aan te vallen.

De oude media vallen deze ‘voormalige’ leden van het establishment aan. In de alternatieve media winnen ze aan geloofwaardigheid, want ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’.

Niets ‘nieuws’ aan deze media

Door ‘voormalige’ leden van het establishment leiderschapsposities te geven in ‘het alternatieve circuit’, sturen de ‘elites’ de nieuwe media een bepaalde kant op.

Volgens Twitter is het interview 140 miljoen keer bekeken in 24 uur. Tucker en Poetin zijn sindsdien trending, dankzij een algoritme op een site die in handen is van de rijkste man op aarde, terwijl ze tegelijkertijd op de voorpagina van iedere krant staan.

Het establishment kon er niet omheen en moest het dus wel promoten, overwinning voor de nieuwe media. Er is alleen niets ‘nieuws’ aan deze media. Het zijn hele oude heremietkreeften in een heel nieuw slakkenhuis.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.6 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
3 maanden geleden

Wellicht komt er voor jullie medium ook een mooi bod op tafel? Bel me dan even ;);)

Locke
Locke
3 maanden geleden

Een gezond stukje denkwerk, niets is nog wat het lijkt eenieder kan voor zichzelf denken en zijn eigen conclusie voor de toekomst trekken. Die nog voor een versnapering in de rij gaan staan wens ik het allerbeste.

jessie nameles
jessie nameles
3 maanden geleden

niet mee EENS . OUWE KOEIEN UIT DE SLOOT TREKKEN . NATUURLIJK HEBBEN ZE ALLEMAAL BELANGEN . MAAR WIL NIET ZEGGEN dat ze geen kritiek mogen uiten?? wat ze willen uitsluiten door mis en des informatie..!!

Frans H
Frans H
3 maanden geleden

Wat als, als,als, als, Rot toch op met je gelul.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x