BinnenlandCorona

Wat u niet mag weten over het bedrijf dat ons coronavaccin gaat maken

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Commissie wil dat de strenge regels voor genetische manipulatie tijdelijk opzij worden gezet. Op die manier hoopt de commissie dat een coronavaccin sneller kan worden ontwikkeld. Nu er zo snel mogelijk een vaccin tegen corona nodig is, staan de strenge regels in de weg, stelt de Europese Commissie. Vooral omdat AstraZeneca, waarmee Nederland een overeenkomst heeft gesloten, in de ontwikkeling van het vaccin gebruikmaakt van dit soort technieken.

Hoe veilig is zo’n coronavaccin? Romy Quint dook in de historie van vaccinmaker AstraZeneca en ontdekte dat het bedrijf geen beste staat van dienst heeft op dit gebied. Ze schreef op Facebook een uitgebreid bericht over haar bevindingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Wist je dat de top 3 vaccinproducenten ter wereld vandaag 58 strafrechtelijke vervolgingen tegen zich hebben?” begint Romy haar bericht. “In de geschiedenis van de medische wetenschap is er nooit een vaccin tegen coronavirussen gemaakt. Nooit. Er bestaat er niet één. Maar op de één of andere manier heeft de Oxford University in Engeland in 4 maanden, met 750 miljoen dollar van de Bill & Melinda Gates Foundation, een vaccin ontwikkeld.”

Vraagje aan Hugo de Jonge

Het vaccin wordt zoals gezegd ontwikkeld door AstraZeneca, dat zeker geen smetteloos blazoen heeft. Romy heeft uitgezocht waar het bedrijf zich zoal schuldig aan heeft gemaakt. Zo moest het in 2002 waarschuwingslabels op haar longkankermedicijn plakken nadat verschillende patiënten erdoor waren overleden. De farmaceut kreeg boetes en trof vele schikkingen.

Het is er door de jaren heen niet beter op geworden. Zo schikte AstraZeneca in 2016 nog voor 5,5 miljoen dollar wegens het omkopen van artsen in China en Rusland. Romy: “In totaal zijn er 21 boetes uitgedeeld met een totaalbedrag van 1,1 miljard dollar. Ja, ze klinken betrouwbaar.”

“Ik heb nog wel een vraagje aan Hugo de Jonge. In het vaccin van AstraZeneca zitten restjes menselijke geaborteerde foetus. Menselijk DNA. Gaat hij dat ook aan zijn christelijke achterban vertellen?”

In onderstaande video gaat Sven Hulleman van de podcast Een Oorlog Reeds Verloren met Romy in gesprek:

4.3 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ruben
Ruben
3 jaren geleden

Nee, dat gaat de Jonge niet vertellen tegen zijn achterban.
Btw christenen die zich zelf serieus nemen stemmen niet op CDA of CU.
Het lijkt mij beter om niet te stemmen.
Alle partijen zijn eensgezind.
Oppositiepartijen bestaan niet.(control)
Ik hoop dat nu wel inmiddels duidelijk is geworden.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Patatzakje vol met Doom Porn.

‘De grootste schoften gaan ons straks gedwongen injecteren en als je je thuis vezet slaat de BOA je met zijn stokje.’ 2021

Zolang iedereen dit gelooft zal dit uiteindelijk ook gebeuren. NWO heeft weinig macht. Al hun macht is op angst gebaseerd. Zolang de gemiddelde man of vrouw geloofd dat dit gaat gebeuren zal het ook gebeuren. Lijkt mij echter dat de superelite behoorlijk bang aan het worden is. Censuur op internet is maximaal en ook lijkt het erop dat – tenminste in Amerika – ze controle over het gerechtelijke apparaat verliezen. Dit werkt natuurlijk globaal door. Er is reden tot hoop! Doomporn kan altijd later nog.

Het Nederlandse volk namelijk is vele malen sterker dan AstraZeneca de verraderlijke regering of wie dan ook !

Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Even hypotetisch.
Stel dat die narcist en zijn satanische bende hier wel mee door gaan, en de schapen staan in de rij etc.
Dan na enkele weken, maanden, sterven er bosjes mensen, kleine bundeltjes met gestorven kindertjes worden in de biomassa centrale gegooid want begraven is ook een risico. In Brazilie, Ghana of Indonesie worden ze in een grote put gegooid en met diesel overgoten en vlam.

Zullen de schapen dan nog steeds, massaal zonder wroeging, zich laten slachten? Is het niet meer dan normaal dat er links en rechts mensen zich gaan verenigen, of als lone wolve, die de verantwoordelijken zullen straffen voor het onrecht? Op de zwarte markt een AK-47 of handgranaat uit Servie kopen, je auto vol open jerrycans, suikerziekte veinzen terwijl je iemand die wel eens door Den Haag fietst overrijdt.
Dan liever de dood dan de gladiolen, en hups zo dat WHO of overheidkantoor inrijden, het woonhuis van een verantwoordelijke minister, ambtenaar en doktor inrijden?
En dan, hoe dan verder, globaal gezien? Er zijn niet voldoende ‘overheidsdienaren die het geweldsmonopolie mogen ge- of misbruiken om een dergelijke situatie te voorkomen.

Dit soort veronderstellingen, worden die meegenomen door die satanisten, die geldbeluste onmensen?
Er klopt van alle kanten iets niet met deze kwestie.

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Vertellen heeft sowieso geen nut. Christelijke mensen die absoluut niks minder zijn dan wie dan ook luisteren toch niet. Als ik om me heen kijk en luister heeft met name deze groep de eigen verstandelijke vermogens allang uitgeschakeld. Ach ja, waarom ook niet. Immers, we kunnen uiteindelijk toch niet op deze planeet blijven. Persoonlijk maak ik overigens wel degelijk bezwaar tegen een (onvrijwillig) vertrek. In de hemel is geen bier …

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x