Homepagina » Binnenland » Wat u niet mag weten over het bedrijf dat ons coronavaccin gaat maken
coronavaccin
Foto: YouTube/Een Oorlog Reeds Verloren

Wat u niet mag weten over het bedrijf dat ons coronavaccin gaat maken

De Europese Commissie wil dat de strenge regels voor genetische manipulatie tijdelijk opzij worden gezet. Op die manier hoopt de commissie dat een coronavaccin sneller kan worden ontwikkeld. Nu er zo snel mogelijk een vaccin tegen corona nodig is, staan de strenge regels in de weg, stelt de Europese Commissie. Vooral omdat AstraZeneca, waarmee Nederland een overeenkomst heeft gesloten, in de ontwikkeling van het vaccin gebruikmaakt van dit soort technieken.

Hoe veilig is zo’n coronavaccin? Romy Quint dook in de historie van vaccinmaker AstraZeneca en ontdekte dat het bedrijf geen beste staat van dienst heeft op dit gebied. Ze schreef op Facebook een uitgebreid bericht over haar bevindingen.

“Wist je dat de top 3 vaccinproducenten ter wereld vandaag 58 strafrechtelijke vervolgingen tegen zich hebben?” begint Romy haar bericht. “In de geschiedenis van de medische wetenschap is er nooit een vaccin tegen coronavirussen gemaakt. Nooit. Er bestaat er niet één. Maar op de één of andere manier heeft de Oxford University in Engeland in 4 maanden, met 750 miljoen dollar van de Bill & Melinda Gates Foundation, een vaccin ontwikkeld.”

Vraagje aan Hugo de Jonge

Het vaccin wordt zoals gezegd ontwikkeld door AstraZeneca, dat zeker geen smetteloos blazoen heeft. Romy heeft uitgezocht waar het bedrijf zich zoal schuldig aan heeft gemaakt. Zo moest het in 2002 waarschuwingslabels op haar longkankermedicijn plakken nadat verschillende patiënten erdoor waren overleden. De farmaceut kreeg boetes en trof vele schikkingen.

Het is er door de jaren heen niet beter op geworden. Zo schikte AstraZeneca in 2016 nog voor 5,5 miljoen dollar wegens het omkopen van artsen in China en Rusland. Romy: “In totaal zijn er 21 boetes uitgedeeld met een totaalbedrag van 1,1 miljard dollar. Ja, ze klinken betrouwbaar.”

“Ik heb nog wel een vraagje aan Hugo de Jonge. In het vaccin van AstraZeneca zitten restjes menselijke geaborteerde foetus. Menselijk DNA. Gaat hij dat ook aan zijn christelijke achterban vertellen?”

In onderstaande video gaat Sven Hulleman van de podcast Een Oorlog Reeds Verloren met Romy in gesprek:

3.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ruben
Ruben
10 maanden geleden

Nee, dat gaat de Jonge niet vertellen tegen zijn achterban.
Btw christenen die zich zelf serieus nemen stemmen niet op CDA of CU.
Het lijkt mij beter om niet te stemmen.
Alle partijen zijn eensgezind.
Oppositiepartijen bestaan niet.(control)
Ik hoop dat nu wel inmiddels duidelijk is geworden.

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Ruben
10 maanden geleden

Ik neig ook naar niet meer stemmen, De oppositie biedt al vanaf het begin van de cojonahoax nauwelijks weerstand tegen Hugo Holocaust en Marx Rutte. Stemmen heeft geen zin als alle partijen (inclusief de ‘oppositie’) onder één hoedje spelen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Mikkel
10 maanden geleden

Wel je stembiljet ongeldig maken door erop te kliederen of gewoon iets op te schrijven. Bananenrepubliek ofzo. Hierdoor wordt je biljet ongeldig veklaart. Als je echt thuis blijft en niet stemt, ga je wel procentueel mee in de statistieken. Al bij wijze van spreken 60 % hun biljet ongeldig zou maken verliest de overige 40% haar democratisch grondbeginselen en moeten de verkiezingen ongeldig worden verklaart.

Willem
Willem
Reactie op  Mikkel
10 maanden geleden

Er komen geen verkiezingen meer, volgend jaar is de nazistaat compleet en gaat het verdrag van Lissabon gelden. Zoek het maar op, ik heb het nu al zo vaak vermeld en niet alleen hier.

Rayoflight
Rayoflight
10 maanden geleden

Patatzakje vol met Doom Porn.

‘De grootste schoften gaan ons straks gedwongen injecteren en als je je thuis vezet slaat de BOA je met zijn stokje.’ 2021

Zolang iedereen dit gelooft zal dit uiteindelijk ook gebeuren. NWO heeft weinig macht. Al hun macht is op angst gebaseerd. Zolang de gemiddelde man of vrouw geloofd dat dit gaat gebeuren zal het ook gebeuren. Lijkt mij echter dat de superelite behoorlijk bang aan het worden is. Censuur op internet is maximaal en ook lijkt het erop dat – tenminste in Amerika – ze controle over het gerechtelijke apparaat verliezen. Dit werkt natuurlijk globaal door. Er is reden tot hoop! Doomporn kan altijd later nog.

Het Nederlandse volk namelijk is vele malen sterker dan AstraZeneca de verraderlijke regering of wie dan ook !

nou en!
nou en!
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

je heet niet voor niks,ray of light,

thanx!

Philip
Philip
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Die zgn NWO komt er zo wie zo, wees niet zo naïef maar realistisch!!

U.N. Chief Guterres Calls for One Supreme Body of ‘Global Governance’

He claimed in the 21st century, governments are no longer the only political and power reality, adding “we need an effective multilateralism that can function as an instrument of global governance where it is needed.”

https://www.breitbart.com/politics/2020/06/26/u-n-chief-guterres-calls-for-one-supreme-body-of-global-governance/

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Philip
10 maanden geleden

Ik geloof toch echt niet dat verzet zinloos is. Wat ik wel geloof is dat heel wat mensen bij de pakken neer zitten. NWO is er nu al. Maar dat wil niet zeggen dat het game over is. Het is namelijk niet de NWO met de macht maar de veelal gewone mensen die onbewust hun agenda uitvoeren. Als deze mensen weten waar het schip heengaat ben ik ervan overtuigt dat ze bedenkingen krijgen om hun ‘befehlen’ uit te voeren.

Philip
Philip
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Dat is nu net het probleem, de meeste mensen zijn niet meer vatbaar voor reden, ze staren zich blind op de media en de politici, ook al weten ze dat ze al jaren worden bedot.

Weet je, al jaren ben ik dingen aan het verkondigen, aan het zeggen, in mijn vroeger werk vroegen de collega’s mij om te zwijgen, want het werd werkelijkheid, ze waren letterlijk bang.
Vaak kreeg ik ook te horen, we kunnen er toch niets aan doen…dan stelde ik de vraag..wat wil je er aan doen…niets was steeds het antwoord!!
Uiteindelijk ben ik ook opgestapt uit dat bedrijf, het leven werd me zo zuur gemaakt, inclusief vanuit het management.

Nu werk ik in de zorg en moet ik me houden aan jawel het medisch beroeps geheim en kan mag ik ook niet alles zeggen, als ik uit de anonimiteit treed, dan word ik op staande voet ontslagen.

Als ik in mijn familie en kennis kring de juiste cijfers geef in verband covid 19 dan word ik zelfs niet gelooft, ik ben een complot theorist en ik weet niet wat nog allemaal!!

Dat is de muur waar velen die wakker zijn keer op keer tegenop lopen, daarom geven de meeste het uiteindelijk ook op, je kunt gewoon niets doen.
Die macht waar we tegen moeten op botsen is zo groot, dat je uiteindelijk wel moet zwijgen, het haalt toch niets uit.

“Het is volgen of vervolgt worden, slikken of stikken”

Willem
Willem
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Het wordt erop of eronder inderdaad Rayoflight, het gaat uiteindelijk om uitroeiing en denk erom dat er zooi in die spuiten zit. Der wereld in 1980 nog geen 3 miljard mensen 40 jaar later gaan we naar de 8 miljard, we fokken als konijnen vraag je je wel eens af hoe dat komt? Doet mij denken aan een beehouderij waar ze zoveel mogelijk vlees willen kweken voor de slacht.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

ja @willem het lijkt wel een ‘farm’. Dan heb je ook nog de Adrenochrome, falun dong invalshoek en de wereldwijde human traficking .
Lijkt me dat EU zijn burgers als haar eigendom ziet. Erop of Eronder! Als ik gedwongen met die zooi wordt volgepompt zie ik dat als een ‘act of war’.

Menshouderij?

Echter denk niet dat het om vlees gaat maar zoveel mogelijk genetische variatie.
Daarna groepen catalogizeren. En beste groepen verder kweken en rest extermineren.

H.J.
H.J.
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Beste Rayoflight.

Het Nederlandse volk. ??

Waar woont dat dan.??

Het Nederlandse volk heeft nog geen enkele oorlog of strijd gewonnen.

De Nederlandse bevolking is de laatste 50 jaar, systematisch door de overheid tegen elkaar opgezet en in combinatie met de omvolking is Nederland voor minstens 51 % een land zonder ballen

Zwarte Piet mag niet meer, maar in SintNicolaas moet je ook maar niet meer geloven.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  H.J.
10 maanden geleden

Gelijk heb je ‘Nederlandse volk’ is eigenlijk een abstractie!
Maar dat wil niet zeggen dat het Nederlandse volk er kan zijn als het erop aan komt. Toegegeven mensen hebben geen ‘ballen’ maar als je ze bedreigt ze(volk) met een dodelijk vaccine kan er wel eens extreem verzet ontstaan.

Petrus
Petrus
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Rayoflght,

Duidelijker kan het niet gezegd worden.

mikkie
mikkie
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Rayoflight, deels met je eens. aan de andere kant..om je kind in een opvang te plaatsen..inenting nu al verplicht.
Om in de zorg te werken..griepspuit verplicht. En ga zo maar door. Straks Mág je niks meer tenzij gevaccineerd. Zo wordt de druk wel enorm opgevoerd.
Misschien wordt straks wel als voorwaarde gesteld voor bijv. ziekenhuisopname/bezoek, kerk, huisarts , school, verzorgingshuis, werk, dat je eerst DE SPUIT hebt gehad. En uiteindelijk mag je misschien pas een supermarkt in (poortje), als je een chip hebt…

Gea Breuker
Gea Breuker
10 maanden geleden

Even hypotetisch.
Stel dat die narcist en zijn satanische bende hier wel mee door gaan, en de schapen staan in de rij etc.
Dan na enkele weken, maanden, sterven er bosjes mensen, kleine bundeltjes met gestorven kindertjes worden in de biomassa centrale gegooid want begraven is ook een risico. In Brazilie, Ghana of Indonesie worden ze in een grote put gegooid en met diesel overgoten en vlam.

Zullen de schapen dan nog steeds, massaal zonder wroeging, zich laten slachten? Is het niet meer dan normaal dat er links en rechts mensen zich gaan verenigen, of als lone wolve, die de verantwoordelijken zullen straffen voor het onrecht? Op de zwarte markt een AK-47 of handgranaat uit Servie kopen, je auto vol open jerrycans, suikerziekte veinzen terwijl je iemand die wel eens door Den Haag fietst overrijdt.
Dan liever de dood dan de gladiolen, en hups zo dat WHO of overheidkantoor inrijden, het woonhuis van een verantwoordelijke minister, ambtenaar en doktor inrijden?
En dan, hoe dan verder, globaal gezien? Er zijn niet voldoende ‘overheidsdienaren die het geweldsmonopolie mogen ge- of misbruiken om een dergelijke situatie te voorkomen.

Dit soort veronderstellingen, worden die meegenomen door die satanisten, die geldbeluste onmensen?
Er klopt van alle kanten iets niet met deze kwestie.

jan doornbos
jan doornbos
10 maanden geleden

Vertellen heeft sowieso geen nut. Christelijke mensen die absoluut niks minder zijn dan wie dan ook luisteren toch niet. Als ik om me heen kijk en luister heeft met name deze groep de eigen verstandelijke vermogens allang uitgeschakeld. Ach ja, waarom ook niet. Immers, we kunnen uiteindelijk toch niet op deze planeet blijven. Persoonlijk maak ik overigens wel degelijk bezwaar tegen een (onvrijwillig) vertrek. In de hemel is geen bier …

Perry
Perry
10 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=MZ74NhEUY-w

Deze film geeft aan wat er gebeurt , wie er achter zit. Deze werkt samen met de WHO en Mister Gates.

De moeite waard om te zien.

Rob
Rob
10 maanden geleden

Als je alleen al de eerste regel leest dan wordt al duidelijk dat het rotzooi is wat ze in die vaccins gaan stoppen. Als dna manipulate toegestaan moet worden dan kunnen ze ook ook ons dna manipuleren met de rotzooi in dat vaccin. Dat buiten het gif om dat er al in veel vaccins is gevonden. Het schijnt zelfs zover te gaan dat ze met behulp van silicium en goud een derde dna streng kunnen maken dat digitaal informatie op kan slaan. Silicium wordt in computers gebruikt voor verwerking van data dus zo gek klinkt het niet eens. Chip in je lijf, 5G erop en je wordt een hybride.

marcel
marcel
10 maanden geleden

30 juni 7 u48 wereldwijde vredes meditatie zie info the blog

Jacky
Jacky
1 maand geleden

En dan ieder jaar een inenting zeker???
Die gevaarlijke vaccinpsychopaat moet voor het Neurenbergtribunaal verschijnen.

x

Check Also

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

arts

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x