Buitenaards

Wat weet het Vaticaan over buitenaardsen?

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Rooms-katholieke Kerk komt steeds meer in opspraak. Maandag werd bekend dat de Britse aartsbisschop Keith O’Brien opstapt wegens beschuldigingen van ongepast gedrag. Hij is de hoogste katholieke geestelijke in Groot-Brittannië.

Het aftreden van de aartsbisschop van St. Andrews en Edinburgh is wellicht een goed moment om een andere doofpot van het Vaticaan te openen.

In 2008 zei directeur van de Vaticaanse Sterrenwacht pater José Funes dat leven op Mars niet kan worden uitgesloten, zo meldde de BBC destijds. De sterrenkundige achtte het mogelijk dat intelligente wezens op andere planeten kunnen bestaan. Funes is een gerenommeerde wetenschapper die met universiteiten van over de hele wereld samenwerkt. De Vaticaanse krant L’Osservatore Romano kopte ‘Buitenaardsen zijn broeders van mij’.

In onderstaande video doet pater Funes zijn opzienbarende uitlatingen, die destijds voor nogal wat ophef zorgden, tegenover de Associated Press.

Plaatsvervangend directeur van het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie van Wetenschappen Lachezar Filipov vertelde in 2009 aan de Britse Daily Telegraph dat de hoofdzetel van de Rooms-katholieke Kerk heeft erkend dat buitenaardsen bestaan.

Een jaar later zei de Guy Consolmagno, een astronoom in dienst van het Vaticaan, tegenover de Britse Daily Mail dat het goed mogelijk is dat buitenaardsen leven op andere planeten en dat ze waarschijnlijk een ziel hebben.

Wijlen prelaat van de Congregatie voor de Evangelisatie van de Volkeren Corrado Balducci, theoloog van de Romeinse Curie en een goede vriend van de paus, sprak zich wellicht nog het duidelijkst uit over het bestaan van buitenaardsen. Balducci heeft herhaaldelijk gezegd dat buitenaards contact echt is en dat er buitenaardsen onder ons zijn.

Eind vorig jaar stond een aflevering van Unsealed: Alien Files in het teken van het Vaticaan. De serie baseert zich op geheime stukken die op 8 april 2011 zijn geopenbaard door de FBI.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Plien
Plien
9 jaren geleden

Er gebeuren rare dingen in het Vaticaan.
Er staat wat te gebeuren volgens sommigen.

Very Strange! Pope John Paul 2nd’s Tomb! MUST WATCH!
Is He Coming Backkkk???

https://www.youtube.com/watch?v=_0WCE8-7WAI

Lichtwerker
Lichtwerker
9 jaren geleden

Volgens deze link is er een arrestatiebevel naar onder andere de paus:

http://nesaranews.blogspot.nl/2013/02/pope-queen-and-canadian-prime-minister.html

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

De Paus zelf heeft ook eens gezegd buitenaards leven niet uit te sluiten.

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

[quote name=”Lichtwerker”]Volgens deze link is er een arrestatiebevel naar onder andere de paus:

http://nesaranews.blogspot.nl/2013/02/pope-queen-and-canadian-prime-minister.html%5B/quote%5D
Je wou toch niet zeggen dat je die site serieus neemt, hé? If so..iemand eerst veroordelen tot zoveel jaar gevangenisstraf en dan pas arresteren? Zonder dat ze zich kunnen verdedigen?? Lijkt me ook niet in de haak…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x