Bewustzijn

De film The Matrix is geen sciencefiction, maar een documentaire. Waarom je eerste 7 levensjaren bepalend zijn voor je toekomst

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De film The Matrix is geen sciencefiction, maar een documentaire. Dat zei bioloog Bruce Lipton bij London Real.

Hij zei dat kinderen jonger dan zeven een lagere vibratie dan bewustzijn hebben. We noemen dit theta, wat voorstellingsvermogen, maar ook hypnose is, aldus Lipton.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Voordat je je ergens van bewust kunt worden moet je programma’s hebben, want waar kun je je anders bewust van worden?” klinkt het.

Harde schijf

Stel je koopt een iPod, je haalt hem uit de doos, drukt op play en er gebeurt niks. Je moet eerst muziek downloaden om iets te kunnen afspelen.

Het brein is als de iPod: als er niets op je harde schijf staat, kun je niet creëren.

In de eerste zeven levensjaren worden als het ware de programma’s geïnstalleerd in het kinderbrein, stelt Lipton.

Kijken

Dat gaat door middel van theta, oftewel hypnose: door aandachtig te kijken naar bijvoorbeeld je ouders, broertjes en zusjes of leraren neem je dingen over.

“95 procent van ons leven komt voort uit die programma’s in het onderbewustzijn,” aldus Lipton.

Geleefd

De overige vijf procent is bewustzijn, waarbij je je creatieve krachten aanspreekt.

Je wordt dus eigenlijk geleefd. “Je merkt het alleen niet omdat het onderbewustzijn wordt genoemd,” zegt Lipton.

Bekijk het filmpje hieronder:

[London Real]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blissellen
blissellen
4 jaren geleden

Lap, vanaf mijn 4 tot mijn 14 gepest geweest, ik wil een reset van mijn schijf!

Rob
Rob
4 jaren geleden

Het onderbewustzijn kan je zien als een programma? Onderbewustzijn is iets wat natuurlijk is , bij dieren noemen we het instinct, een gegeven van de natuur, men kan dat niet noemen als een programma,het bewustzijn zelf is het verstandelijke creatieve wat de mens nodig heeft om creatief te zijn , en men heeft vele soorten van creativiteit, daar kan men goed en slecht mee associëren,want beiden zijn creatieve krachten van het brein, je word dus geleefd is niet waar, het onderbewustzijn is een natuurlijke beschermer, waar men niet echt bij stilstaat ,,en hele mooie eigenschappen heeft, het is altijd aanwezig elk moment elk seconde, en hypnose is het ook niet, hypnose is wat anders dan wat deze man beweert,dat kinderen dingen over nemen is heel normaal, dat kan men niet noemen als een soort hypnose want volwassen mensen doet dit ook , elkaar na-apen doet het brein graag, en vooral als het iets moois is wat men zelf ook wil hebben , zeg maar een soort hebzucht, Men word eigenlijk geleefd , ,ja dat klopt maar dan vooral al die materieel die men voor plezier kan kopen, daar word men meer mee geleefd, en het heeft niks met leven te maken, leven heeft te maken met een puur natuurlijk gedrag, en wat mensen doet met al die speeltjes is eigenlijk gewoon Onnatuurlijk. Men kan gezien de Matrix of de sciencefiction die eigenlijk gewoon een schepping is van het brein,wat gewoon creativiteit is, van het verstand, niet vergelijken met het natuurlijke van het onderbewustzijn. het brein is als een iPod, nou eigenlijk ook niet wat het brein heeft die iPod uitgevonden en wat eigenlijk een soort kunst brein is en door het menselijke brein is geactiveerd, en gecreëerd, .het brein schept vanuit de materie mooie en lelijke dingen, met het echte natuurlijke komt het brein en schiet het te kort wat betreft de natuur zelf,,niemand is in staat een levende Mier te scheppen, voor het brein of de mens onmogelijk, om iets levend te creëren. een bioloog moet zich meer bezig houden op het biologische vlak wat met gezondheid te maken heeft ,en niet het materiële vergelijken als een biologische product.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x