CoronaBinnenland

‘We worden vaccinatieplicht en 2G ingerommeld’: Bijlage bij Kamerbrief over nieuw OMT-advies doet stof opwaaien

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Minister Kuipers van Volksgezondheid stuurde de Kamer afgelopen week een brief over het nieuwste advies van het OMT. Bij die brief zat een opmerkelijke bijlage, namelijk een publicatie van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) over ‘het maatschappelijk beeld en de uitvoeringstoets van maatregelen die worden genomen in de bestrijding van het coronavirus’.

Onder het kopje ‘Hoofdlijnen Uitvoeringstoets: NKC (I)’ valt te lezen bij ‘kernpunten’: “Het coronatoegangsbewijs wordt naar verwachting weer breed ingezet. Geef aandacht aan het belang van het coronatoegangsbewijs als instrument en het belang van de correcte naleving. Geef blijk van reflectie op gemaakte keuzes en op geluiden van andersdenkenden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Zonder dat bewindslieden er eerlijk over zijn

En verder: “Benoem het proces waarmee het langetermijnperspectief in de komende periode wordt ontwikkeld, en geef indien mogelijk al eerste belangrijke uitgangspunten (2G, vaccinatieplicht).

Het document doet aardig wat stof opwaaien. “We worden een vaccinatieplicht en 2G ingerommeld zonder medische of epidemiologische argumenten én zonder dat de bewindslieden er eerlijk over zijn,” reageert columniste Marianne Zwagerman.

Spreek je uit hiertegen

Advocaat Bart Maes laat weten: “Dat stuk gaan we morgen even uitbenen.”

“Onze regering maakt er geen geheim van: straks volgt 2G en een vaccinatieplicht. En dat terwijl er geen enkele medische noodzaak voor is. Nu al helemaal niet meer. Spreek je uit hiertegen,” schrijft auteur en spreker Hans van Tellingen.

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaas Dijkhuis
Klaas Dijkhuis
2 jaren geleden

Wie verbaasd dit nog?

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Nou, reken maar. Wat een moeilijke tekst overigens, toch niet te snappen voor de gemiddelde burger? Het is dat jullie het naar verstaanbaar Nederlands vertalen. Waarmee het meteen verbijsterend wordt, we worden verraden en verkocht waar we bijstaan, zonder het te weten. Nou, ik ga nog liever dood.

Bea
Bea
2 jaren geleden

Spreken helpt niet meer dat is al genoeg gedaan ,protesteren ook artsen wetenschappers zorgsector stel de vaccins aan de orde de bijwerkingen ze zijn op zicht al erģ genoeg en iedereen roept maar wat maar er gebeurd niks

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Wil de massa graag gelet op 17 maart j.l en 16 maart a.s.

Back to top button
191
0
We lezen graag je reactie!x