Homepagina » Archeologie » Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides
Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides

Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides

De Franse regisseur Chris Nahon werkt momenteel aan een documentaire over de Bosnische piramides. “De grootste piramides ter wereld zijn gevonden in Europa, in Bosnië om precies te zien,” zegt hij. “Deze piramides zijn ouder dan de Egyptische piramides en in sommige gevallen groter dan de Grote Piramide van Gizeh.”

De piramides zijn in de afgelopen tienduizenden jaren bedekt met bodemmateriaal en vegetatie. Van een afstand zien ze eruit als gewone bergen, aldus Nahon. De piramides zenden nog steeds elektromagnetische straling uit. De tunnels die onder het piramidecomplex lopen, zijn volgens de regisseur in staat de aura van mensen te versterken. Ze bevatten bovendien een hoge concentratie negatieve ionen, die een gezondheidsbevorderende werking zouden hebben. Nahon voegt toe dat de tunnels ook een extreem hoge Boviswaarde hebben.

Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides

Regisseur Chris Nahon

“Deze 30.000 jaar oude hoogontwikkelde, verloren beschaving geeft ons de kans – door middel van de monumentale bouwwerken die ze voor ons heeft achtergelaten – om onze geschiedenis te herschrijven,” aldus Nahon.

Met de film hoopt de Fransman wetenschappers van over de hele wereld te mobiliseren. Hij wil aantonen dat onze voorouders geavanceerde technologieën hebben achtergelaten waarmee we toegang kunnen krijgen tot vrije energie, gratis communicatie en genezing.

Omdat de gevestigde media het bestaan van de piramides niet willen erkennen, is Nahon van plan wetenschappers, experts en laboratoria in te schakelen om uitsluitsel te geven. Chris Nahon is vooral bekend geworden door zijn films Kiss of the Dragon, Empire of the Wolves en Blood: The Last Vampire.

[Bosnian-pyramid]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
6 jaren geleden

Zulke films zijn altijd mooi om naar te kijken. Ik denk dat Osmaganich echt iets bijzonders heeft gevonden in Bosnië. Pyramidestructuren zijn overal op de wereld gevonden, dus waarom niet in Visoko, Bosnië? Het lijkt erop dat er ooit sprake is geweest van een wereldomvattende cultuur, dat spreekt mij persoonlijk wel aan.

De mooie Franse film ‘the revelation of the pyramids’ toont dit aan met mooie beelden. Het Visoko project wordt bepaald niet omarmd door wetenschappers en journalisten, je vraagt je af waarom eigenlijk. Blijkbaar spelen bepaalde belangen hierbij een rol, misschien omdat de ideeën van Semir Osmaganich conflicteren met het geldende paradigma.

Bezorgd
Bezorgd
6 jaren geleden

Zonde dat de einddatum op de 13 van augustus is en dat er van de 78.000 maar 255 dollar is opgebracht in anderhalve maand…

Homan
Homan
Reactie op  Bezorgd
6 jaren geleden

Waarschijnlijk omdat de veel mensen inmiddels weten dat die heuvels op piramides lijken, maar toch echt natuurlijke formaties zijn. Wellicht dat mensen er ooit tunnels in gegraven hebben. Maar het zijn geen kunstmatige bouwwerken. Als hij nou eens een film over de onderwater-piramides van Cuba wil maken…
Ik denk dat mensen daar wel geld voor over hebben.

Wim
Wim
6 jaren geleden

En ze zijn allemaal op een leylaan gebouwd. Zoekt de lylanen overal ter wereld en je kan ééntje vinden.

Ernie
Ernie
6 jaren geleden

négatieve ionen??? Laat ik nou altijd gedacht hebben dat ionen posiief geladen deeltjes waren door het ontbreken van een of meerdere elektronen…
Sorry hoor, ‘get your facts right’ voordat je iets roept!

Marc
Marc
Reactie op  Ernie
6 jaren geleden

Negatieve ionen ontstaan in de natuur doordat luchtmoleculen onder invloed van zonlicht, straling, bewegende lucht of bewegend water uit elkaar vallen. De luchtmoleculen botsen tegen iets aan, breken uiteen in kleinere stukjes en de losse atomen met een negatieve lading (zoals de O-atomen met een dubbele negatieve lading) blijven rondzweven.

Je kunt ze niet zien, ruiken of proeven, maar in de buurt van bergen, het strand en watervallen, of na een goede onweersbui zitten er grote hoeveelheden van in de lucht.

In het voorjaar en in de zomer komen negatieve ionen in grotere aantallen in de lucht voor dan in de winter.

bron: http://www.leerwiki.nl/Negatieve_ionen,_vitamines_in_de_lucht

x

Check Also

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

beschaving

Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x