Homepagina » Archeologie » Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides
Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides

Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides

De Franse regisseur Chris Nahon werkt momenteel aan een documentaire over de Bosnische piramides. “De grootste piramides ter wereld zijn gevonden in Europa, in Bosnië om precies te zien,” zegt hij. “Deze piramides zijn ouder dan de Egyptische piramides en in sommige gevallen groter dan de Grote Piramide van Gizeh.”

De piramides zijn in de afgelopen tienduizenden jaren bedekt met bodemmateriaal en vegetatie. Van een afstand zien ze eruit als gewone bergen, aldus Nahon. De piramides zenden nog steeds elektromagnetische straling uit. De tunnels die onder het piramidecomplex lopen, zijn volgens de regisseur in staat de aura van mensen te versterken. Ze bevatten bovendien een hoge concentratie negatieve ionen, die een gezondheidsbevorderende werking zouden hebben. Nahon voegt toe dat de tunnels ook een extreem hoge Boviswaarde hebben.

Wederopstanding: nieuwe film over Bosnische piramides

Regisseur Chris Nahon

“Deze 30.000 jaar oude hoogontwikkelde, verloren beschaving geeft ons de kans – door middel van de monumentale bouwwerken die ze voor ons heeft achtergelaten – om onze geschiedenis te herschrijven,” aldus Nahon.

Met de film hoopt de Fransman wetenschappers van over de hele wereld te mobiliseren. Hij wil aantonen dat onze voorouders geavanceerde technologieën hebben achtergelaten waarmee we toegang kunnen krijgen tot vrije energie, gratis communicatie en genezing.

Omdat de gevestigde media het bestaan van de piramides niet willen erkennen, is Nahon van plan wetenschappers, experts en laboratoria in te schakelen om uitsluitsel te geven. Chris Nahon is vooral bekend geworden door zijn films Kiss of the Dragon, Empire of the Wolves en Blood: The Last Vampire.

[Bosnian-pyramid]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
7 jaren geleden

Zulke films zijn altijd mooi om naar te kijken. Ik denk dat Osmaganich echt iets bijzonders heeft gevonden in Bosnië. Pyramidestructuren zijn overal op de wereld gevonden, dus waarom niet in Visoko, Bosnië? Het lijkt erop dat er ooit sprake is geweest van een wereldomvattende cultuur, dat spreekt mij persoonlijk wel aan.

De mooie Franse film ‘the revelation of the pyramids’ toont dit aan met mooie beelden. Het Visoko project wordt bepaald niet omarmd door wetenschappers en journalisten, je vraagt je af waarom eigenlijk. Blijkbaar spelen bepaalde belangen hierbij een rol, misschien omdat de ideeën van Semir Osmaganich conflicteren met het geldende paradigma.

Bezorgd
Bezorgd
7 jaren geleden

Zonde dat de einddatum op de 13 van augustus is en dat er van de 78.000 maar 255 dollar is opgebracht in anderhalve maand…

Wim
Wim
7 jaren geleden

En ze zijn allemaal op een leylaan gebouwd. Zoekt de lylanen overal ter wereld en je kan ééntje vinden.

Ernie
Ernie
7 jaren geleden

négatieve ionen??? Laat ik nou altijd gedacht hebben dat ionen posiief geladen deeltjes waren door het ontbreken van een of meerdere elektronen…
Sorry hoor, ‘get your facts right’ voordat je iets roept!

x

Check Also

canad

Beelden uit coronakamp in Canada: ‘Jullie behandelen ons erg slecht’

Op beelden die in een coronakamp in ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

6
0
We lezen graag je reactie!x