Buitenland

Schokkende onthullingen: ISIS-strijder geeft toe dat hij geld kreeg uit de Verenigde Staten

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Pakistaanse ISIS-militant heeft toegegeven dat hij geld heeft gekregen uit de Verenigde Staten. Dat meldt een grote Pakistaanse krant.

De man, Yousaf al Salafi, vertelde aan de Pakistaanse politie dat hij werd gefinancierd via de VS. Volgens de krant Express Tribune werd Salafi in december 2014 aangehouden. Dit nieuws werd pas op 22 januari bekendgemaakt.

Uit onderzoek is gebleken dat Yousaf al Salafi geld heeft ontvangen uit Amerika om de terreurbeweging in Pakistan te runnen en jonge mensen te ronselen om in Syrië te vechten, zo maakte een bron bij het onderzoek bekend.

De militant gaf ook toe dat hij 600 dollar kreeg voor iedere persoon die hij wist te ronselen en vervolgens naar het door oorlog geteisterde Syrië te sturen. “De VS veroordeelt de activiteiten van ISIS, maar is er tegelijkertijd niet in geslaagd om de financiering van dit soort organisaties, die via de VS loopt, stop te zetten,” aldus de bron. “Om de indruk te vermijden dat ze de groep financieren voor eigen gewin, zijn de Verenigde Staten een offensief begonnen tegen ISIS in Irak, maar niet in Syrië.”

De bron zei ook dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry en de commandant van het Amerikaanse Centrale Commando Lloyd Austin tijdens hun bezoek aan Islamabad eerder deze maand op de hoogte zijn gebracht van de onthullingen.

De terroristen van ISIS hebben zich in Irak en Syrië schuldig gemaakt aan misdaden tegen de menselijkheid. Ze doden sjiieten, soenni’s, Koerden en christenen.

[The Express Tribune]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
7 jaren geleden

Hoezo is dit schokkend, het is toch algemeen bekend dat Amerika een Hitler-regime voert, dit gebeurt al jaren en nu is het opeens schokkend, ieder weldenkend en wakker mens weet dit en heeft allang door welk politiek spelletje deze malloten spelen…..schokkend….pff

Frans
Frans
7 jaren geleden

Zo snel als IS is opgekomen zo snel verdwijnt deze ook! Let op!
De reguliere VS bestookt nu IS.

De gekken die de regering van de VS aansturen, die financieren de soldaatjes van IS.

De reguliere VS mag natuurlijk niet teveel ISertjes doden. Dus ook nog wapens leveren.
Dat is nu al ruzie daar tussen de reguliere VS en dat wat als een monster daar boven uitgaat.
De schaduwregering! En zo hoort het . Alleen zo wordt de elite en mogelijke NWO een halt toegeroepen.

Buck
Buck
7 jaren geleden

Onlangs werd er vernomen dat de amerikanen iedereen afluistert dit wil zeggen dat de amerikaanse regering ergens mee bezig is. Ze willen de wereld in hun handen. Deze mensen zijn tot alles in staat.

Rolf
Rolf
7 jaren geleden

En wanneer zien we dit dan eindelijk een keer bij de NOS of bij RTL?

Oh wacht, die zitten onder het bureau van de regering. Ain’t gonna happen.

Love + Peace + Knowledge = Power

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x