CoronaBuitenland

Ook leraren en leerlingen sterven plotseling en onverwacht: ‘Ze zijn in paniek’

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!

Niet alleen artsen, maar ook verpleegkundigen, ambulancebroeders, politieagenten, brandweerlieden, leraren en leerlingen sterven plotseling en onverwacht. Dat zei de Canadese arts William Makis in een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Hij wees erop dat de meeste Canadese artsen inmiddels vier keer gevaccineerd zijn. Sommige artsen hebben zelfs al vijf prikken gehaald. Artsen moeten in Canada gevaccineerd zijn om te kunnen werken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Makis zei dat een leraar uit de provincie Alberta onlangs contact met hem heeft opgenomen. De leraar vertelde hem dat pas geleden een leerling uit groep 4 plotseling is overleden. Ook stierf één van de leraren, ergens in de dertig, plotseling.

Buitengewoon zorgwekkend

“Ze zijn in paniek,” benadrukte de arts. “Voor hen is dit ongekend.”

Daarnaast krijgen opvallend veel kinderen last van aandoeningen, waaronder astma. “Ze kunnen zich niet concentreren tijdens de les,” merkte Makis op. “Kinderen kunnen zich na de vaccinatie niet concentreren tijdens de les.”

“Dit is buitengewoon zorgwekkend,” zei de arts.

Geen gewone bloedproppen

In de lichamen van mensen die na vaccinatie zijn overleden, worden bizarre stolsels aangetroffen. Het zijn geen gewone bloedproppen, maar lange, grijze stolsels die eruitzien als elastieken, aldus Makis.

Wetenschappers hebben bloed blootgesteld aan het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt geproduceerd. Ze kwamen tot de ontdekking dat het bloed meteen begon te stollen. Vervolgens ontstonden lange, rubberachtige stolsels die het lichaam niet kan afbreken. Ook bloedverdunners helpen er niet tegen, waarschuwde de arts.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A van der Klooster
A van der Klooster
1 jaar geleden

Bizar. De genocide gaat door. So sad

voor
voor
1 jaar geleden

ONGEKEND DAT ER OVER DE HELE WERELD ALLE MOORDENAARS VRIJ RONDLOPEN. WANNEER WORDEN DEZE CRIMINELEBOEVEN OPGEPAKT.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Tribunaal

Fran
Fran
1 jaar geleden

En Gates, Bourla, Von der Leyen en al die andere giftige clowns lopen nog steeds vrij rond. Als dat corrupte zooitje bij justitie weigert te doen waarvoor ze zijn aangenomen, kunt je aannemen dat de bevolking het zelf gaat doen.
Nog even…

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x