Mens en Dier

VVD-Kamerlid onder vuur na uitspraken over Orban: ‘Echt, je bent een misselijkmakend mannetje’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Hongaarse premier Orban heeft tegen de Russische president Poetin gezegd dat Hongarije nooit van plan was zich tegen Rusland te verzetten, maar juist nauwe banden wilde smeden.

Orban zei volgens zijn woordvoerder ook tegen Poetin dat het cruciaal is dat Europa de Russische sancties opheft en een einde maakt aan de gevechten in Oekraïne.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Op het forum over de Nieuwe Zijderoute in Beijing spraken de twee daarnaast over energiebevoorrading.

Hier sla je echt de plank mis

VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans reageert uiterst fel op de uitspraken van de Hongaarse premier. “Orban is een paard van Troje, en steekt het niet onder stoelen of banken,” schrijft hij op X.

Brekelmans wil dat het vetorecht in het EU-buitenlandbeleid wordt afgeschaft. “We mogen ons niet laten verlammen door deze Hongaarse pion van Rusland en China!” vindt het Kamerlid.

Hij kan rekenen op stevige kritiek. “Hier sla je echt de plank mis. Orban heeft meerdere keren zijn intenties rondom deze bezoekjes toegelicht,” merkt het Utrechtse Statenlid Sjors Nagtegaal op.

Verwerpelijke oorlogsretoriek

ON!-redacteur Kim Tjoa voegt toe: “Orban is bezig met het behartigen van de belangen van de Hongaren. Ruben Brekelmans met het belang van de criminele globalisten. Stem niet op Ruben want voordat u het weet is het tijd voor bloembollen op het menu.”

“Godzijdank zijn er nog verstandige mensen in Europa die iets anders doen dan verwerpelijke oorlogsretoriek uitbraken zoals ene Ruben Brekelmans,” zegt neuroloog Jan Bonte.

Hij haalt hard uit naar het Kamerlid: “Echt, je bent een misselijkmakend mannetje.”

4.8 211 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
9 maanden geleden

Berkelmans (nooit van gehoord, maar goed) doet wat van hem wordt gevraagd. Een nuttige idioot.

Margie
Margie
9 maanden geleden

Ruben Brekelmans,je bent een vies goor weffertje. Houd daar in de toekomst rekening mee. Vroeg of laat zul je boeten. En dat duurt niet lang meer. Vuile globalist.🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Geurtje
Geurtje
9 maanden geleden

Ruben Brekelmans !
Is dat niet het mannetje met het kindergezicht?
Z’n verstand is dan ook echt kinderlijk.
En dat wil anderen de wetten voorschrijven?
Laat me niet lachen.

Hugo
Hugo
9 maanden geleden

Ruben Brekebeen, ook een omhoog gevallen balletje van VVD huizen. Walgelijke hersenloze gastjes die even willen laten zien hoe zij er over denken. Ik hou mijn hart vast met al die volkskneuzen in het parlement, met al die ondoordachte uitspraken. Nou Brekelmans mijn stem krijg jij en je corrupte VVD niet. Op naar FVD, BVNL, en PVV.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x