Buitenland

WikiLeaks kondigt ‘lawine van onthullingen’ aan over Hillary Clinton, oorlogen, olie en Google

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Julian Assange, de oprichter van klokkenluiderswebsite WikiLeaks, kondigde tijdens een videoconferentie onthullingen over de verkiezingen in de VS aan ‘voor 8 november’.

Vorige maand verklaarde Assange al tegenover zender Fox dat hij over documenten beschikt die de campagne van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton schade zouden toebrengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

In maart werd een e-mail openbaar gemaakt van Clinton aan een onbekende ontvanger. Daarin had ze het over het belang om het regime van de Syrische president Bashar al-Assad omver te werpen. Ook legde Clinton in de mail in detail uit hoe Israël de ‘Iraanse dreiging’ kan neutraliseren als Assad wordt afgezet.

Later werden nog eens 19.000 mails gelekt waarin bestuurslui van de Democratische partij bespreken hoe ze de campagne van Bernie Sanders gaan saboteren.

Islamitische Staat

WikiLeaks gaf daarnaast documenten vrij over een schimmig Frans bedrijf dat gelinkt is aan Hillary Clinton en terreurgroep Islamitische Staat (IS). De documenten onthullen dat de Franse cementreus Lafarge al jaren olie koopt van IS en belasting aan de terreurgroep betaalt.

Clinton zat in de bestuursraad van Lafarge en doet al sinds de jaren tachtig zaken met het bedrijf. Het cementbedrijf hielp de CIA wapens te leveren aan Saddam Hoessein. In 2013 was topman van Lafarge Eric Olsen aanwezig bij de jaarlijkse bijeenkomst van het Clinton Global Initiative.

In ruil voor donaties aan de Clinton Foundation, mocht Lafarge helpen bij de wederopbouw in Irak. Hillary gaf Lafarge in de jaren 2000 opdracht te investeren in olie. Die olie werd gekocht van schimmige rebellengroepen. Op deze manier financierde de cementreus IS.

Clinton-kartel

“Hillary Clinton was de directeur van een bedrijf dat zaken deed met IS,” twitterde WikiLeaks.

Ze werkte voor een bedrijf dat IS financierde en WikiLeaks heeft dat bewezen. De grote vraag is wat er nu gaat gebeuren, schrijft de Conservative Daily Post. “De vrouw die zoveel terreurorganisaties heeft gesteund voor persoonlijk gewin staat op het punt de VS over te nemen,” klinkt het. “Als Donald Trump zegt dat Clinton de medeoprichter is van IS, dan heeft hij helemaal gelijk.”

We kunnen niet langer op onze kont blijven zitten, aldus de site. We moeten vragen blijven stellen en deze corrupte vrouw ontmaskeren. Samen kunnen we het Clinton-kartel te gronde richten.

Drone

Maandag berichtte de website Truepundit.com dat Clinton in november 2010, toen ze nog minister van Buitenlandse Zaken was, op een vergadering met haar staf zou hebben voorgesteld een aanval met een drone op Assange te lanceren.

Assange zei ook dat WikiLeaks een leger nodig heeft om zich te verdedigen tegen de toenemende druk van buitenaf, vooral de komende drie maanden. Dan zullen er volgens hem onthullingen volgen over oorlogen, wapens, olie, Google, de Amerikaanse verkiezingen en grootschalig staatstoezicht. De onthullingen zullen ‘drie grote organisaties in drie staten raken’.

[Conservative Daily Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Mensen wordt wakker!!

Nel Wouters
Nel Wouters
7 jaren geleden

Er gaan geruchten op internet dat in haar omgeving mensen opgeruimt zijn. Ben benieuwd of hij dat gaat bewijzen of dat waar is of niet. OP xandernieuws,punt?nl zijn zelfs namen genoemd,,,

exegese
exegese
7 jaren geleden

Eigenlijk absoluut niet voor te stellen dat na alle onthullingen die Assange inmiddels in het verleden al gedaan heeft over de leugens en complotten die volgens de gehachte e-mails toch onmiskenbaar bestaan en echt zijn, dat er nog mensen zijn die de Amerikaanse overheid überhaupt noch vertrouwen of serieus nemen. laat staan dat zo’n serpent als Hillary Clinton nog steeds in de race is voor het presidentschap. Ik ben echt benieuwd waar Assange nog mee gaat komen en of men in Amerika zich daar bewust van gaat worden.

Faith
Faith
7 jaren geleden

De honden lusten er geen brood van waar Assange mee kwam, o.a. over femacamps, concentratiekampen waar ze mensen willen ruimen. Niet voor te stellen. Ben je dan een gore nazi of niet.
Eerst misleiden ze iedereen, vervolgens stoppen ze mensen vol met gif, chemtrails, slecht voedsel, slecht water, giftige medicijnen, ze stompen de gehele mensheid af met stompzinnige wetjes, regels en vertellen ze hoe het hoort, wordt hen alles afgepakt, huis en bankrekening en vervolgens kunnen ze een concentratie kamp in. Is dit echt? Of zit ik naar een slechte film te kijken?
Dat dat mens er uberhaupt nog staat verbaast me nog het meest.
Maar met hollographic geoengineered weaponry kan alles.
Ze zullen wel wachten op het final breakdown sign, alles in een keer omdraaien en dan wordt de mensheid via de nieuwe media ingelicht. Voor wie het nog niet wist.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x