Homepagina » Buitenland » WikiLeaks kondigt ‘lawine van onthullingen’ aan over Hillary Clinton, oorlogen, olie en Google
WikiLeaks kondigt voor 8 november 'lawine van onthullingen' aan over Hillary Clinton

WikiLeaks kondigt ‘lawine van onthullingen’ aan over Hillary Clinton, oorlogen, olie en Google

Julian Assange, de oprichter van klokkenluiderswebsite WikiLeaks, kondigde tijdens een videoconferentie onthullingen over de verkiezingen in de VS aan ‘voor 8 november’.

Vorige maand verklaarde Assange al tegenover zender Fox dat hij over documenten beschikt die de campagne van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton schade zouden toebrengen.

In maart werd een e-mail openbaar gemaakt van Clinton aan een onbekende ontvanger. Daarin had ze het over het belang om het regime van de Syrische president Bashar al-Assad omver te werpen. Ook legde Clinton in de mail in detail uit hoe Israël de ‘Iraanse dreiging’ kan neutraliseren als Assad wordt afgezet.

Later werden nog eens 19.000 mails gelekt waarin bestuurslui van de Democratische partij bespreken hoe ze de campagne van Bernie Sanders gaan saboteren.

Islamitische Staat

WikiLeaks gaf daarnaast documenten vrij over een schimmig Frans bedrijf dat gelinkt is aan Hillary Clinton en terreurgroep Islamitische Staat (IS). De documenten onthullen dat de Franse cementreus Lafarge al jaren olie koopt van IS en belasting aan de terreurgroep betaalt.

Clinton zat in de bestuursraad van Lafarge en doet al sinds de jaren tachtig zaken met het bedrijf. Het cementbedrijf hielp de CIA wapens te leveren aan Saddam Hoessein. In 2013 was topman van Lafarge Eric Olsen aanwezig bij de jaarlijkse bijeenkomst van het Clinton Global Initiative.

In ruil voor donaties aan de Clinton Foundation, mocht Lafarge helpen bij de wederopbouw in Irak. Hillary gaf Lafarge in de jaren 2000 opdracht te investeren in olie. Die olie werd gekocht van schimmige rebellengroepen. Op deze manier financierde de cementreus IS.

Clinton-kartel

“Hillary Clinton was de directeur van een bedrijf dat zaken deed met IS,” twitterde WikiLeaks.

Ze werkte voor een bedrijf dat IS financierde en WikiLeaks heeft dat bewezen. De grote vraag is wat er nu gaat gebeuren, schrijft de Conservative Daily Post. “De vrouw die zoveel terreurorganisaties heeft gesteund voor persoonlijk gewin staat op het punt de VS over te nemen,” klinkt het. “Als Donald Trump zegt dat Clinton de medeoprichter is van IS, dan heeft hij helemaal gelijk.”

We kunnen niet langer op onze kont blijven zitten, aldus de site. We moeten vragen blijven stellen en deze corrupte vrouw ontmaskeren. Samen kunnen we het Clinton-kartel te gronde richten.

Drone

Maandag berichtte de website Truepundit.com dat Clinton in november 2010, toen ze nog minister van Buitenlandse Zaken was, op een vergadering met haar staf zou hebben voorgesteld een aanval met een drone op Assange te lanceren.

Assange zei ook dat WikiLeaks een leger nodig heeft om zich te verdedigen tegen de toenemende druk van buitenaf, vooral de komende drie maanden. Dan zullen er volgens hem onthullingen volgen over oorlogen, wapens, olie, Google, de Amerikaanse verkiezingen en grootschalig staatstoezicht. De onthullingen zullen ‘drie grote organisaties in drie staten raken’.

[Conservative Daily Post]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Mensen wordt wakker!!

Nel Wouters
Nel Wouters
4 jaren geleden

Er gaan geruchten op internet dat in haar omgeving mensen opgeruimt zijn. Ben benieuwd of hij dat gaat bewijzen of dat waar is of niet. OP xandernieuws,punt?nl zijn zelfs namen genoemd,,,

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Nel Wouters
4 jaren geleden

Lijsten met doden rondom de Clintons, Obama. Bush etc staan gewoon op het internet.
Het grootste probleem is dat de Staats TV er geen aandacht aam mag besteden.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Eigenlijk absoluut niet voor te stellen dat na alle onthullingen die Assange inmiddels in het verleden al gedaan heeft over de leugens en complotten die volgens de gehachte e-mails toch onmiskenbaar bestaan en echt zijn, dat er nog mensen zijn die de Amerikaanse overheid überhaupt noch vertrouwen of serieus nemen. laat staan dat zo’n serpent als Hillary Clinton nog steeds in de race is voor het presidentschap. Ik ben echt benieuwd waar Assange nog mee gaat komen en of men in Amerika zich daar bewust van gaat worden.

Faith
Faith
4 jaren geleden

De honden lusten er geen brood van waar Assange mee kwam, o.a. over femacamps, concentratiekampen waar ze mensen willen ruimen. Niet voor te stellen. Ben je dan een gore nazi of niet.
Eerst misleiden ze iedereen, vervolgens stoppen ze mensen vol met gif, chemtrails, slecht voedsel, slecht water, giftige medicijnen, ze stompen de gehele mensheid af met stompzinnige wetjes, regels en vertellen ze hoe het hoort, wordt hen alles afgepakt, huis en bankrekening en vervolgens kunnen ze een concentratie kamp in. Is dit echt? Of zit ik naar een slechte film te kijken?
Dat dat mens er uberhaupt nog staat verbaast me nog het meest.
Maar met hollographic geoengineered weaponry kan alles.
Ze zullen wel wachten op het final breakdown sign, alles in een keer omdraaien en dan wordt de mensheid via de nieuwe media ingelicht. Voor wie het nog niet wist.

exegese
exegese
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

Cognitieve dissonantie maakt dat het niet landt in het bewustzijn van mensen. Ik weet ook niet wat er moet gebeuren om dat te doorbreken bij mensen, maar ik hoop wel dat het gebeurt en snel.

Poes
Poes
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

precies, zo zie ik het ook. we staan aan de vooravond van de grote val mede dankzij wikileaks.

Ik zeg Assange for president 😉

Drie
Drie
4 jaren geleden

Die man is de enige held op deze moment
Mag de wereld trots op zijn
Maar nee 99% zit hem als vijand omdat iedereen die de top heeft gehaald
Heeft het niet eerlijk gehaald
Jammer dat geen land voor hem opkomt
Of gewoon de waarheid vertellen

Alf
Alf
4 jaren geleden

Goede dag,

Met Hil aan de macht is het binnen no time afgelopen met alles wat er leeft!

Alf

Quasimodo
Quasimodo
4 jaren geleden

De slavenhandelmentaliteit en cowboymentaliteit van de Amerikanen gaat onverminderd voort. Alleen in andere vormen. In de cowboyboekjes las je dat een zakenman (vaak grootgrondbezitter) de hele dorp wilde opkopen en haar eigen sheriffs benoemde die de burgers terroriseerden zodat hij nog rijker kon worden. So what has changed?

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Als je de verkiezingsdebatten volgt word al snel duidelijk dat Amerika op de rand van de afgrond staat. Herman Wijffels had denk ik gelijk door te stellen dat de industriële revolutie ten einde is, en Amerika hier geen ander antwoord op heeft door het nieuws te manipuleren en oorlogen uit te lokken. In principe moet het hele kabaal voor het oorlogstribunaal.

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

ddos-aanval

DDoS-aanval legt Viruswaarheid & Vrij en Sociaal Nederland plat: ‘Dit gaat echt helemaal mis’

Het was een wilde nacht op internet. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x